עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  2. רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dubek,

שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי נגן MP3 במתנה. לאחר חיפושים והשוואות החלטתי על הנגן של sandisk, אבל כשבאתי לקנות אותו גיליתי שהוא מסדר את הקבצים רק לפי תווית ה- ID3 ואינו יכול לסדר את הקבצים על פי שם הקובץ (ואינו מתייחס גם לספריות). השאלה שלי היא אם יש נגן טוב (הכוונה מ"בית טוב") שמסדר את הקבצים על פי השם והתיקייה, ולא על פי ה- ID3. תודה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה

6. Started by alex28,

שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by galh_5,

חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692276 אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק בוידיאו וכמה באודיו אם אפשר ובכל מקרה יש לכם משו יותר טוב עד 500 שקל? שיהיה 4 גיגה שיהיה מסך מעל 2 אם אפשר Mp4 כמובן

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. יש לי מול העבודה בבאג ב-1000 שקל רציתי לדעת אם יש מקומות שמוכרים יותר בזול חיפשתי בזאפ כבר ולא ראיתי מתחת ל980 שקל תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. : 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים

10. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

11. Started by Slash87,

אני סטודנט, ואני מעדיף שכל הספרים (פורמט PDF )יהיו לי נגישים על אי רידר... מישהו יודע כמה עולה אחד נורמלי, או על איזה דגם כדאי ללכת?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. היי. יש לי ONEPLUS 6 ואני ממש מבסוט עליו חוץ מזה שהוא מאד שביר. נשבר לי 3 פעמים המסך ועכשיו כבר לא שווה לי להחליף לו מסך ב650 שח. אעדיף לקנות משהו חדש. ONEPLUS 7T? מה אומרים עליו או שבכלל לתקן אותו ולחכות לONEPLUS 8. אותי מעניין מאד המהירות שלו בפתיחת אפליקציות מרובות וכו' , סוללה, הטענה. ( אני סטודנט). המון תודה, אלמוג

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  13. הדגם הבסיסי החדש של המותג המצליח מבית Xiaomi נחשף בבת אחת גם למזרח וגם למערב, עם שיפור גדול ברזולוציית התצוגה וביכולות העיבוד - וגם תג מחיר של פחות מ-600 שקלים עבור אירופה לכתבה

14. אני יודע שבאתר APPLE לא כתוב שזה קיים אבל בKSP באתר מוכרים את זה וגם בזאפ יש את זה..וקראתי בפורומים שזה סתם כאליו יש דור 3 כזה אבל השינויים לא רבים מישו יכול לענות לי על זה פעם אחת ולתמיד? חייב מידע מדויק TNX מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by fergos,

אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SpaZamm,

http://www.icell.co.il/article_26.html אחלה מכשיר LG הוציאו.. הלוואי שיגיע לארץ!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?

20. אחרי כמה וכמה חודשים שגרמו לנו לגרד את הראש עם היצע שפחת ביכולותיו ביחס לשנה שעברה - לקוואלקום יש דגם ביניים בכיר חדש שינסה להחזיר אותה למוטבלכתבה

21. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניית בלוטוט לפלאפון שלי מסוג סוני אריקסון K800 אני מתלבט בין הדגם הזה http://www.ziptip.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=931 לדגם הזה http://eline.co.il/aecommerce/c1150/7292.php אשמח אם תעזרו לי להחליט על מה ללכת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by dark_zero,

אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gamer1982,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. דגם הדגל מביא איתו נפחי זכרונות נדיבים בתור ברירת המחדל החדשה, טעינת 100 וואט לסוללה פנימית גדולה ועוד - יותר מחודש לפני ההשקה הבינלאומיתלכתבה

25. לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.