עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by roeesnir,

מתלבט בין שני המכשירים האלה. איזה יותר נוח? מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by Holography,

אני יכול להשיג כחדש יש שנייה ב300-350 שקל... הבנתי שאין דברים יותר טובים בתקציב הזה. שווה?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by alergic,

תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alexbmw,

אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. אני רוצה לקנות סמארטפון בארה"ב, אבל חשוב שתהיה אחריות גם בארץ. מאילו יצרנים אני יכול לקנות (סמסונג, אפל, סוני... ?) תודה.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by IliaX5,

הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

8. אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום - אני מתלבט בקניית טאבלט עבור אמא שלי, בין ה Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A לבין הSAMSUNG GALAXY TAB 2 היא בעיקר גולשת באינטרנט ורואה מדיי פעם איזו כתבה בוידאו.משחקת במשחק סגנון הנמלים. אני מבין שהאסוס מציע 4 מעבדים מהירים יותר מסמסונג, והוא על פניו טוב יותר, הבעייה שלי שיש רק שנת אחריות אחת לעומת 3 שנים של סמסונג, וסמסונג לדעתי נחשבת יותר חזקה בכל תחום הסלולר וטאבלטים, כמובן שאסוס זה מותג ענק בניידים ובמחשבים האישיים, אך לא ככ יודע לגבי מסכי מגע. השאלה על מה ללכת.? אני יכול לרכוש את זה מקי.אס.פי באילת וככה זה עולה 1965 למזומן. במקום 2300 בסניפים אחרים. או האם יש עוד טאבלט אנדרואיד שמציע 3 שנות אחריות ונותן תמורה לכסף? אני יכול להתגמש קצת בתקציב אם זה ממש י…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. טוב התחלתי לחפש שלט שגם יתמוך בויסטה וגם יתן לי לכבות תמחשב שאני צריך ראיתי את זה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1962&scat=274&tcat= שניראה מאוד נחמד אבל די יקר יש שלטים אחרים תומכי ויסטה שיתנו לי גם לשלוט בעכבר וגם לכבות תמחשב שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני הולך בקרוב לקנות לי אחד כמובן שלא אצל שודדות הסלולר המקומיות, כמה שאלות לפני הקניה כדי לא להתאכזב: האם עדכון לANDROID 2.2 זמין לDESIRE? האם הוא יתן לי תמיכה מלאה בעיברית(כולל תפריטים)? במידה והתשובה לשאלה השניה שלילית האם ניתן לגייר את המכשיר ללא תלות בשודדות הסלולר המוזכרות לעיל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הבעיה היא שלמרות שאני בוחר כל פעם את הרשת שלי כשאני בדירה, עדיין מידי פעם אני מגלה שהאייפון העדיף להתחבר משום מה לאחת מרשתות השכנים שלא דורשות סיסמא ... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by ofir2000,

לאור המחירים ה"אטרקטיביים" של הטאבלטים בארץ אני חושב לקנות טאבלט דרך האתר דיל אקסטרים. איך מוסיפים עברית לטאבלט שכזה? האם ההתקנה מובנית כמו לדוגמא בסמארטפונים ששם נכנסים להגדרות שפה ומשנים את השפה?

• 8 תגובות
    • 12.1k צפיות
  16. Started by Zinger777,

היי, יש לי נגן MP4 שהסוללה שלו גוססת.. זה אומר שפעם יכולתי להטעין אותו פעם בכמה ימים אח"כ זה נהיה פעם ביום אח"כ פעמיים ביום ובסוף... הוא לא חי דקה מבלי להיות צמוד למטען \: יש אפשרות להחליף לו את הסוללה בלבד במקום לקנות חדש? בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 50 שקל בהחלפת סוללה (המכשיר של חברת CLUBIN, לא מוכר ממש..) אם כן, איפה? אני מעדיף באיזור המרכז אם יש אפשרות. אם אין דרך לעשות את זה, אשמח לשמוע המלצות על נגן מוזיקה (אני לא צריך בכלל וידאו) 8 GB עד 250 שקל עם עדיפות גדולה לזמן סוללה גדול כי.. אני עם טראומה מזה שיש לי עכשיו.. חשבתי על הSansa clip+ שעולה 245 בזאפ. מה אתם אומרים עליו? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LIDOR_13,

שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  18. לילה טוב לכולם.. בן דוד שלי נוסע לחודש לקאריביים והוא רוצה לקנות נגן כבר בארץ ככה שיוכל לשמש אותו כבר בטיסות.. הוא די סגור על הSansa e270-FM 6GBוSandisk. התקציב הוא בעיקרון 700 ש"ח, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר פחות.. מה אתם אומרים על הJukebox Zen Xtra 30GBוCreative? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

שלום אחי לאחרונה קנה את הHTC DESIRE מחו"ל ושמתי לב שבVOICE COMMAND אפילו אנגלית עם מבטא ישראלי לא תזהה אותו. לכן, חשבתי אולי יש ברשת הורדות לעברית בVOICE COMMAND וגם להורדת מבטא (יש שם בחירת מבטא, אבל כמובן אין ישראלי) ודבר נוסף הוא שהVOICE COMMAND מפנה אותך לחיפוש בגוגל, מה שאומר שאם תגיד CALL EFFI הוא יחפש בגוגל CALL EFFI, ולא יצלצל לאפי לכן, אולי יש איפשהו להורדה אפשרות לINTERNAL VOICE COMMANDS לHTC DESIRE? אז אני צריך הורדה לתוספת הנ"ל במכשיר, על מנת שנוכל להשתמש בVOICE COMMANDS באופן טוב יותר ואל תתנו לי לינק לLET ME GOOGLE THAT FOR YOU. כי ניסיתי, לא מצאתי שום דבר

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. קצת אחרי שהושקו רשמית, ה-Le Pro 3 וה-Le S3 זמינים לרכישה באמאזון האמריקאית בעלות תחרותית במיוחד, גם עבור הצרכנים הישראלים לכתבה

21. שלום, אני רוצה נגן טוב שיחזיק לא כמו המגעילים האלו שמוכרים 4 GB ב 100 שקל..4PLAY הזה.. ואם אפשר שיבוא עם אוזניות סבבה? אני לא ממש מעוניין בסרטונים, אך יותר במסך מגע נוח ולא כפתורים.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by slavazh,

שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארהב רציתי לשאול איזה מהנגנים עדיף. הנגן יחובר לאוזניות SHURE E4C או UE SUPERFI 5 PRO חשוב לי האיכות של הסאונד השימושיות קלות ההפעלה הן של הנגן והן של התוכנה המצורפת. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by itzhakros,

שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) תקציב עד 2000 ש"ח מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/produc…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. סלקום: אין יותר תשלום מנדטורי לדור השלישי

• 94 תגובות
    • 16.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.