עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elhanan1986,

שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?

3. Started by uzi230,

שלום, היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..

4. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lev-27,

http://live.theverge.com/apple-ipad-mini-live-blog/ חצי שנה בלבד אחרי הדור השלישי. השדרוג העיקרי מעבד A6X. אפל טוענים לביצועים כפולים בהשוואה ל-A5X. מדהים כמה מהר הם התנערו מ-A5X. כנראה היו בעיות באייפד 3. מדברים על אייפד מיני. נראה מרשים מאוד. הם עקצו חזק את נקסוס 7. במחיר הנכון הם ירצחו את כל הטאבלטים הקטנים עם אנדרואיד. מחיר 329$ ל-16GB. 79$ יותר מנקסוס 16GB. מה מקבלים בתמורה? בגדול מוצר יותר איכותי ומגובש.

• 45 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by ag43,

קניתי את המכשיר מKSP אילת ואני מאוד מרוצה. אני מעוניין להתחיל להתנסות ברומים מותאמים בין השאר בגלל 2 בעיות שמפריעות לי: 1. מהירות העתקה ברשת WIFI ביתי עומדת על כמגה אחד במקרה הטוב בעוד מחשב נייד מעתיק במהירויות גבוהות בהרבה. 2. מהירויות ההורדה המקסימליות בSPEEDTEST הן 1.8 במקרה הטוב. אני בהוט מובייל והבנתי שזו מהירות נמוכה לכל הדעות. כמה שאלות: 1. איך אני מברר איזה רום יש לי וכיצד אני מגבה אותו כך שאוכל לחזור למצ סטוק למקרה שאצטרך לממש אחריות? 2. האם בעיית המהירות קשורה לגרסת המודם שעל המכשיר? 3. אני מחפש רום שיהיה אפשר להקליט בו שיחות אוטומטית, יציב וחסכוני בסוללה (לפי סדר זה) יש המלצות? זהו לבינתיים. שאלתי גם בIANDROID אבל שם קצב התשובות נמוך.

7. יש סיכוי למצוא משהו מחו"ל שיהיה שווה את המחיר? משהו מכיר ויודע? מה בנוגע למכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by amirusus,

מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Mortar,

היה בבעלותי כ3 חודשים את ה ONE X, היו דברים שאהבתי, היו דברים שפחות אהבתי. היו לו מעט באגים מההתחלה ועוד כמה שנוספו על הדרך, אם נניח שזאת הייתה בעיה ספציפית במכשיר ונתעלם מהם, בסך הכל הייתי מרוצה למרות שזה הסמראטפון הראשון שהיה לי ככה שלא היה לי קנה מידה להשוואה. המצלמה הייתה מעולה, המסך היה פצצה ואיכות הסאונד מספקת מאוד ונהנתי לשמוע מוזיקה גם עם האוזניות הפשוטות שבאות עם המכשיר ואני אחד שמאוד רגיש לסאונד. מה שהציק לי מאוד, מאוד היה כפתור הUNLOCK שמעל המסך, מציק מאוד ולא אינטואיטיבי לשלוח את האצבע לשם בשביל לפתוח את המכשיר, וזאת פעולה שעושים מאות פעמים ביום, לפעמים צריך שתי ידיים בשביל לעשות את זה. זמן הסוללה גם כן לא היה מלהיב. אהבתי מאוד את העיצוב, את התחושה ביד ואת המש…

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

14. לפני מספר ימים קיבלתי מכשיר שהזמנתי מסין לפני חודשיים (היו בעיות באספקה) המכשיר הוא למעשה freelander i10 שהוא זהה למכשיר Newman N1. קניתי את המכשיר הזה בגלל שהוא מגיע מחברה עם שם יחסית לשאר המכשירים הסינים, RAM גדול יחסית 1GB, ומסך IPS. המכשיר מבוסס MTK6577 תמונות סרטונים ומפרט תוכלו למצוא בקלות באינטרנט. המכשיר עלה לי 680 שח, היה לי קופון של של 10$ בAliExpress שם הוא נקנה דרך מוכר שיש לו גם אתר פרטי שנקרא antelife. במזל המכשיר עבר במכס בלי בעיות. מדובר במכשיר אנדרואיד ראשון שלי, אני המון שנים עם איפון (מאז הראשון) אבל אני מבין והתנסתי לא מעט באנדרואיד. מבחינת המכשיר עצמו הוא סבבה לגמרי, ומדהים למחיר שלו, בעיקרון הוא נמצא באותה רמה עם אס2 למשל. המכשיר מאוד מהיר, זז מצווין…

• 15 תגובות
    • 9.2k צפיות
  15. Started by maylu1990,

שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה

16. Started by its me,

נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחום משהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by assafbz,

אפליקציה שמטרתה לחסוך את המצבים הבאים: 1. אתה עסוק ולא רוצה לקבל שיחות כרגע. 2. אתה בחול ולא רוצה לקבל לא שיחות ולא סמסים. 3. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא לא עונה - סתם חיכית לצלצול 3-5 שניות 4. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא עונה ואומר שהוא לא יכול לדבר כרגע - סתם חיכית לצלצול ושילמת על שיחה (למי שאין חבילה ללא הגבלה). כדי לעבוד באופן מלא צריך שלשני הצדדים יהיה את האפליקציה. מה היא עושה? 1. אתה מסמן שאתה לא זמין לשיחות וכן זמין לסמס מוסיף כמה מילים, מעלה תמונה אם בא לך. 2. חבר שלך בא להתקשר אלייך 3. השיחה נעצרת ומופיע מסך שמראה את הסטטוס שלך ומציע לו לשלוח סמס במקום. מה עוד היא עושה? מאפשרת לתזמן סטטוסים כך שיתחלפו אוטומטית. מאפשרת לשלוח למישהו הודעה מובנית שחיפשת אותו (במקום סמ…

19. Started by Cha0stAlker,

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Access Denied,

אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ymac,

שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השאלה בכותרת, אבל ארחיב: אני מסתכל בעיקר בחנויות דרך זאפ. בחלק מהחנויות מציינים שהמכשיר מגיע "רק" עם 16GB זיכרון פנימי, וחלק כותבים 16/32/64GB זיכרון פנימי, אבל אני לא רואה הבדלי מחירים (אז אני מניח שזה קופי פייסט מאיפהשהו?). גם בחנויות שמוכרות את המכשיר במחיר יקר יותר אני לא רואה שמצוין שהמכשיר המוצע הוא עם 32 או 64 GB. אז מוכרים בארץ SGS3 עם 32GB פנימי, או שבשביל להשיג את זה צריך לקנות מחנות מחו"ל? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matan13,

האם מישהו יודע על חוסר תמיכה של מכשיר ה-samsunge galaxy ace plus באפליקציות הבאות: viber, waze ו-whatsapp ?

דיונים חדשים בפורומים