עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שיתוף הפעולה של סמסונג עם מפתחת השבבים האדומה ליצירת ליבות גראפיות אישיות מתחיל לתת אותותיולכתבה

2. הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה

4. דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה

5. המסך החדשני מצליח לדחוס רזולוציה של 2560x1600 פיקסלים בגודל אלכסוני של 4.1 אינץ\' ומקבל את התואר \'המסך הצפוף בעולם\' - בהפרש ניכר מהתחרות הקיימת לכתבה: http://hwzone.co.il/sharp-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a6%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-736-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פטנטים נוספים של חברת הענק מציגים רעיונות מעניינים שיוכלו להופיע במכשירים אמיתיים בקרוב מאוד לכתבה

7. Started by em28,

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כלשהי, לבצע העתקת סים מלאה לסים ריק אחר, ולהפעיל את שניהם במקביל. הכוונה כמו שירות ORANGE 2 של אורנג', רק בלי מספר נוסף שמקושר בצורה עיוורת ללקוח למספר המקורי, אלא 2 סימים שונים שיעבדו אוטומטית על אותו הקו...

• 12 תגובות
    • 19.6k צפיות
  9. Started by 8-Ball,

יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asaf556,

האם הפאלפוןlg viewty שווה קניה ואם לא אפשר המלצה לפאלפון עם מסך מגע ב2000-2200 שקלים שיעבוד בסלקום או אורנג[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:00:54 הקפצה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכם, האם הכוונה שדקת שיחה תעלה 8 אגורות? ואם כן, אז כל העסקאות של 'דבר ב149ש"ח וקבל את המכשיר ב0 שקל', לא משתלמות. כי זה אומר לדבר המון? תודה.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה

15. Started by gman_il,

שמעתי שיש אופציה כזאת בעזרת חומרה. כל מה שמצאתי באינטרנט מתייחס לעבודה עם VOIP שאני לא בטוח שזאת הדרך הנוחה עבורי. בקיצור, האם יש דרך אמיתית להפוך אותו לטלפון מן השורה? (שיחות , SMS , גלישה באינטרנט)? תודה. עכשיו אני קורא קצת על Apple Peel. מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או…

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ON…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349

20. Started by nisha,

שלום רב ברצוני לקבל הדרכה כיצד ניתן להעביר הקלטות מטייפ דיגיטלי ב-WAV ל-MP3 הורדתי תוכנת audio graberber ואינני יודעת איך להשתמש בה אודה לכם על עזרתכם בתודה מישה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eyal27103,

חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי את התוכנה שהופכת את העברית לכמות גדולה של שירים ביחד !! איפה ניתן להוריד ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. שלום לכולם יש ברשותי סלולארי של סמסונג שכל הממשק שלו באנגלית הייתי רוצה להפכו לעברית. מי עוסק בזה? היכן? וכמה? במידה ואין אפשרות איני חפץ בו ואעדיף למכור אותו,גם כך הוא מאד דק וקטן תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by Amit_Alcobi,

האם הנוקיה הזה הוא הפלאפון המושלם? נוקיה e90 http://europe.nokia.com/A4346040

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by alex7777777,

יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.