גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%a6/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 טלפונים בבית ויש לי תחושת בטן שמישהו מרים בשקט תטלפון ולוחץ MUTE (יש סיבה הגיונית לחשוב ככה) איך אפשר לבדוק אם זה באמת קורה? יש דרך מדוייקת? נ.ב אם אתם מכירים אתר בחו"ל של האקרים תותחים שמבינים טוב בטלפונים אני מאוד מאוד אשמח אם תשלחו לי כתובת לפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהמכשירים עדיף? דברים שחשובים לי: ממשק נוח, עיצוב, נגן. (לא משנה לי המצלמה) תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 18:36:51 טוב לא משנה, מסתבר שה6120 עולה לי 500 ש"ח בערך, במחיר הזה אין לי בכלל התלבטות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרוב עצים לא רואים את היער... אני נורא מבולבלת ומתלבטת!!! :s05: אני זקוקה לסלולארי שיענה לי על הדרישות הבאות: * תמיכה מלאה בעברית. רכישה בארץ [לא חובה מחברות הסלולאר, אני מתכוונת לקנות מחנות פרטית בכל מקרה] * מסך: מסך מגע, מהסוג שאינו מגנט לטביעות אצבע, שעמיד בפני אור שמש, ושמגיב לנקישת ציפורן ולא ע"י חום הגוף של האצבע (=הכוונה, שאוכל להקיש עם הציפורן והמסך יגיב. כמו למשל בNOKIA 5800) * טקסט: הודעות SMS ע"י מקלדת וירטואלית ואפשרות גם לנומרית (בלי מקלדות נשלפות או סליידרים) אפשרות "העתק-הדבק" של טקסט. אפשרות שליחה לנמענים מרובים בבת אחת. * מצלמה: 2MP ומעלה + פלאש + וידיאו. (לא משנה לי איכות התנועה והסאונד בוידיאו) * נגן מוזיקה + GPS + WIFI. * דברים שוליים אבל לפעמים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה היה רק עניין של זמן: חברת ההזנק שהשיקה מצלמה חדשנית עם 19 חיישני תמונה פועלת להביא את הטכנולוגיה שלה גם למכשירי הכיס החכמים שלנו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ארבעה מכשירים שונים ומגוונים מרכיבים את משפחת ה-Mate 20 - השאפתנית ביותר של היצרנית הסינית המצליחה מאז ומעולם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה לבחור, ואני מתכונן לקנות מחר בערב. אם אני קונה את הקוון, אני מתכוון לקנות גם כרטיס זכרון (הכי גדול שאפשר זה 8GB אני חושב) - כמה זה יעלה לי? אם יש לכם נגן אפילו עוד יותר טוב להמליץ עליו, אז בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 11:18:50 אחרי שקראתי כמה מאמרי ביקורת, ערכתי את ההודעה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר IAUDIO X5L כבר כמעט שנתיים, והסוללה שלו לא כמו שהיית פעם, היא מתרוקנת עכשיו אחרי כ 12 שעות במקום ה 35 שאמורים ליהיות. השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג סוללה למכשיר הזה, ומדריך איך להחליף את הסוללה. אם מישהו יודע, או שביצע תהליך דומה אז שישתף בבקשה איך כמה ולמה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-