עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. 1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DigitalSpy,

יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kletsman,

https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oded6188,

אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by natee,

אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה

10. שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pooggy,

השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by levelone,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום לכולם, מה המחיר הכי זול שאפשר לקנות note 2 חדש בארץ? ראיתי 2400, מישהו נתקל בזול יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by חכ,

מחשב כף יד שתקוע במסך הראשון. מה יכול להיות סוג התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IRIVERMAN,

טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by spitzi,

היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eliezer,

מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by galz,

יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים