גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מנווט עם גוגל מאפס. לא מסתדר עם וייז. העניין הוא שבערך בחצי מהניווטים שלי הגוגל לא מנווט אותי קולית אלא רק משמיע ביפים בפניות. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגרסה הרישמית של העברית של ידע יצאה - עוב פרטים: http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/12/blog-post_29.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מכשיר GPS מסוג TELEFUNKEN , במכשיר מערכת הפעלה מסוג WINDOWS CE CORE 5 , ברצוני להתקין בו IGO 8 קראתי את ככל השרשור וניסיתי הכל ללא הצלחה - הורדתי את התוכנה שמתאימה לPNA, לפי מה שהבנתי ברגע שאני מעתיק אותה לSD CARD ומפעיל את המכשיר, אמורהלהתחי התקנה, אז זהו שלא קורה כלום , וכשאני נכנס לSD אני רואה שם רק 3 קבצי טקסט וזהו. אין שום קבצים אחרים שאני מסוגל לראות עם המכשיר עצמו. רק כאשר אני מסנכרן את המכשיר עם המחשב אני יכול לראות את כל הקבצים שהעתקתי ואת שאר התיקיות שבמכשיר. במכשיר עצמו לא מצאתי שום אפשרות לסייר או משהו כזה. ניסיתי גם להעתיק את הקבצים דרך הACTIVE SYNC , כשכביכול הם עוברים המרה וללא כל תוצאות , רואה במכשיר רק קבצי טקסט פשוטים מה עושים…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-