גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אין לי צורך באינטרנט אלחוטי או בצג מגע ( לא אכפת לי שיהיו אבל לא על חשבון הצרכים האמיתיים שלי). המכשיר צריך להיות אמין, יחסית קל ובעל מצלמה די טובה. שמתי עין על ה6700 CLASSIC שעולה כ-1000 שקלים. באתר הזה: http://www.gsmarena.com/nokia_6700_classic-2659.php טוענים שהמצלמה היא בין הטובות בתקופתו. אני יודע שהתקציב הזה מתקרב לכל מיני מכשירי מגע חדישים שאני לא יודע אם יש לי צורך ממשי בהם. איזה מכשירים יש חוץ מהמכשיר שהצעתי שמתאימים לצרכיי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את נגן ה MP3 שלי והחלטתי ללכת שוב על sansa 8GB רציתי לדעת על מה בין ה 3 האלו שווה ללכת? 1. Sandisk Sansa View 8GB Sansa E280-FM 8GB 2 Sandisk Sansa Fuze 8GB 3.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית. כמה שאלות: 1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!! 2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי? 3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות?? 4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ? 5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו') 6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_54.html אחד המכשירים המרשימים ביותר שראיתי... שיגעון מסכי המגע בעיצומו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר IAUDIO X5L כבר כמעט שנתיים, והסוללה שלו לא כמו שהיית פעם, היא מתרוקנת עכשיו אחרי כ 12 שעות במקום ה 35 שאמורים ליהיות. השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג סוללה למכשיר הזה, ומדריך איך להחליף את הסוללה. אם מישהו יודע, או שביצע תהליך דומה אז שישתף בבקשה איך כמה ולמה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GB איך הנגן הזה? ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב? ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-