גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
כל הנושא הזה לא ברור לי בכלל. איך עושים זאת ? אני יודעת רק שאני צריכה כבל מיני usb שאותו צריך לחבר מהמחשב לסמארטפון . כרגע אני עם האייפון s4 שישן כבר ואני מתכוונת לקנות סמארטפון חדש. לכן אני שואלת וחשוב לי לדעת בנושא של שירים עדיף מכשיר אנדרואיד לקנות ולא אייפון ? כי אני רואה שבכל הנוגע לתחום הזה הרוב מעדיפים אנדרואיד ולא אייפון , לא ?? עם האייפון שיש לי אני יודעת שיש את תוכנת Ituns אבל זה לא ידוע לי ממש איך משתמשים בה להורדת גם רינגטונים וגם ובעיקר שירים רגילים מלאים של mp3 כי לא הכל חינמי והרוב בתשלום להוריד משם. באנדרואיד גם צריך תוכנות להורדת שירים וגם שם זה כזה עניין להוריד ולא פשוט ומעצבן כי הרוב בתשלום כמו באייפון?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר תמונות ממכשיר כשר סמסונג A777, למכשיר כשר סמסונג M1310D, מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה ואיך, בתודה מראש לכל העוזרים אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יכול בהסביר לי איך מעבירים תמונות מהטלפון samsung galaxy למחשב. ניסיתי עם קבל usb אבל לא הצלחתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי נגן MP3 חדש - sansa m230. ואני מנסה להעביר אליו שירים (mp3). וחלק מהשירים, כשאני גורר אותם אל תוך הנגן, אני רואה שהוא מתחיל להעביר אבל אז מופיעה השגיאה "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." אני לא יודע מה זה, זה ממש מעצבן, בחלק מהשירים זה קורה וחלק לא, ניסיתי להוציא ולחבר חזרה את המכשיר וכלום לא הלך. עזרה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד שיפור קטנטן אבל חשוב בהחלט מגיע לתוכנה המגה-פופולרית שבבעלות פייסבוק לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ענקית התוכנה אישרה באופן רשמי כי העוזרת הוירטואלית תגיע השנה גם למערכות ההפעלה המתחרות, iOS ואנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבלתי רגיל מבית היצרנית הקוריאנית שמהווה יורש למשפחת ה-G יוצג רשמית בעוד יומיים - טרם ברור אם בגרסת ה-5G או בגרסת ה-4G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
דיווחים רבים ברחבי הרשת מצהירים כי הטכנולוגיה לה אנחנו מצפים עוד מתחילת העשור תוצג במסגרת דגם ממשי - לחלק מאלו שיבקרו בכנס המפתחים של סמסונג בסן פרנסיסקו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם הטאיוואני הבולט התורן נוחת, עם ארבע מצלמות וציון מרשים ממומחי האתר DxOMark, מחיר נמוך מהמשוער ומסך שמוותר על הסגנון של ה-iPhone X לכתבה
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
ההדלפות אודות עיצוב בהשראת Nexus 6P התגלו כפספוס - אך מכשיר הדגל החדש של Realme מצליח להותיר חותם גם בלעדיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל הופכת את בליטת מערך הצילום למאפיין המרכזי בעיצוב המכשירים החכמים שלה, ויוצאת לדרך חדשה עם שבב עיבוד פרי פיתוח עצמי שאינו זוכה לפירוט מספק על הפוטנציאל שבולכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוכרח להודות שבכאלו דברים המון זמן לא נתקלתי, ואני כבר חשבתי שראיתי הכל בשוק הישראלי. הכל התחיל בחברה שרצתה מכשיר פשוט. היא קנתה מכשיר ברשת גדולה ומוכרת, ואז התברר שהמכשיר הזה לא מקבל הודעות MMS בסלקום. למה? ככה. סלקום לא תומכת. מישהו חשב להגיד לה את זה ברשת? לא. לאחר מכן, החלטנו לקנות לה דגם אחר. נבחרה חנות גדולה בתל אביב מוכרת וידועה שהיא גם משווק מורשה של סלקום. אחרי שקנינו את המכשיר הגענו למרכז שירות כי הייתה זקוקה להחלפת SIM. הסתבר לנו אז שהברזל רשום כבר על שם לקוח עסקי בסלקום (חברת ענק) וכנראה המשווק קנה מכשירים מהחברה הזאת ומכר הלאה. כשחזרנו אליו הוא טען שהמכשיר לא משומש! ושהוא בכלל לא צריך לידע אותי על כזה דבר. למרות המכשיר כבר נמכר ללקוח פעם. החזירו לנו את ה…
-
- 40 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
העם יש מכס על נגני MP3/4 עם אני מזמין מEBAY? וכמה יעלה לי משלוח לארץ עם נגיד הנגן עולה 100 דולר בEBAY והוא שוקל 49 גרם
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח אפליקציה לפלטפורמת אנדרואיד ו iOS. הבעיה שלי היא עם אנדרואיד. בגלל המגוון הרחב של המכשירים (סמארטפונים וטאבלטים) והרזולוציות השונות שלהם אני מוצא את עצמי מסתבך מעט עם התאמת האפליקציה לרזולוציות השונות. מה שיקל לי על הפיתוח זה ביטול התמיכה במכשירים בעלי רזולוציה של 480x320 או ליתר דיוק היחס 3:2. כיום לפי מה ששמתי לב כבר לא יוצאים מכשירים חדשים עם היחס הזה. השאלה היא כמה מכשירים כאלה יש היום עדיין בשימוש. אני יודע שאף אחד לא יכול לתת לי מספר, אבל אולי הערכה גסה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ. בכמה לדעתכם אפשר למכור בארץ OnePlus One חדש. הרי זה מכשיר מבוקש וחזק. אני מתלבט אם "לקנות לשם השקעה" כי לצערי את ההזמנה שלי "ביזבזתי" בטיפשותי ושייכתי אותה לחשבון שלי. מצד שני, אולי לעשות מעבר מאייפון ולהרוויח יותר (או...להפסיד? הרי לאנדרואידים שווי יד שנייה נמוך ויורד במהירות)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סמארטפון עתידי של החברה הענקית מיועד לשמש כתוסף מושלם עבור צלמים מקצועיים והציוד שלהם - ועשוי לספק גם מהירויות תקשורת סלולר שעוד לא פגשנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-