עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by T-boon,

שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. HTC משתמשת בטכנולוגיה פנימית לצילום בשם \"אולטרה-פיקסל\" שמניבה ביצועים גרועים, וכעת החברה עושה משהו בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-13-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c-%d7%99%d7%a0%d7%97/

4. Started by ori24,

אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אך האם אוכל לצפות בנטפליקס דרכו? הבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרכו בטלויזיות ישנות בגלל בעיית DRM או משהו כזה... יש לי טלויזיה 37 LCD אינץ של סמסונג FULL HD משנת 2012.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tascam,

אני זקוק להמלצה לנגן MP3 (לא MP4) שתומך בעיברית מלאה ללא צורך בהיפוך או המרה של האותיות. לפחות 2 גיגה זיכרון עוצמת יציאה גבוהה רדיו FM לא חובה אך עים כבר קיים שיהיה אך ורק באיכות קליטה מעולה. וללא צורך בתוכנה להעברת השירים אליו כלומר העתק והדבק בלבד. המכשיר צריך להיוט נח ופשוט להפעלה ושימוש המחיר צריך להיות בהתאם לאיכות המכשיר כלומר תמורה טובה לכסף דן

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kira Kenigsvald,

קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kletsman,

בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by doker,

יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eliezer,

מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by azr_nec,

היי. התקנתי את תוכנת Sygic DRIVE גירסה 7.50408 התוכנה ללא מפות! יש למישהו מושג איך ומהיכן מורידים מפות, או את התוכנה כולל מפות של ישראל? אשמח לכול רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pooggy,

השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by cleric,

איזה מהמכשירים עדיף? דברים שחשובים לי: ממשק נוח, עיצוב, נגן. (לא משנה לי המצלמה) תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 18:36:51 טוב לא משנה, מסתבר שה6120 עולה לי 500 ש"ח בערך, במחיר הזה אין לי בכלל התלבטות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avz,

היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by חכ,

מחשב כף יד שתקוע במסך הראשון. מה יכול להיות סוג התקלה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by spitzi,

היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by גיקוב,

Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by OSTM,

שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by camera,

אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים