גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אך האם אוכל לצפות בנטפליקס דרכו? הבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרכו בטלויזיות ישנות בגלל בעיית DRM או משהו כזה... יש לי טלויזיה 37 LCD אינץ של סמסונג FULL HD משנת 2012.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון עם סוללה חזקה.. ואין לי מושג לאיזה פלאפון באמת יש סוללה יותר חזקה( לפי מה שהבנתי כמות ה mah של הסוללה לא בהכרח אומר לי שהפלא יחזיק יותר זמן על טעינה אחת.. ) וגם שיהיה פלא מהדור והאיכות של ה S5 ו ה g3 וכו... השמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהם עדיף מבחינת האופציות וטכנולוגיה ? (לא מדבר על המצלמה)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין Wear OS ל-Android 7? האם יש יתרונות ל-Wear OS על פני ה-Android 7?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא בשבילי. הצרכים: שיחות טלפון ומשחקים פה ושם. גודל מועדף; בין 4" ל5" רצוי באמצע. יצרן; רצוי חברה מוכרת, ולא סיני שקר כלשהו. חשובה איכות הקול בטלפון, ולסינים יש נטיה לזלזל בזה. רצוי גם מצלמה טובה, אם זו לא דרישה מוגזמת. טווח מחיר 700~800₪ אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה, רצוי כמה שפחות כמובן. מעוניין לקנות בחנות אמיתית, אבל אם המחיר משתלם מאוד, גם חנות וירטואלית בארץ באה בחשבון. שמתי עין על LG Leon H340N http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902172 שלכאורה עונה על כל הצרכים. (חוץ ממצלמה. יש שם מצלמה 2010 סטייל) אם יש משהו משתלם יותר ממנו, אשמח לשמוע. אפשרות נוספת זה MEIZU m2 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23479 שנשמע מאוד מבטיח, אבל אני מפחד מסינים כאלה. אם מישהו רכש א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי את תוכנת Sygic DRIVE גירסה 7.50408 התוכנה ללא מפות! יש למישהו מושג איך ומהיכן מורידים מפות, או את התוכנה כולל מפות של ישראל? אשמח לכול רעיון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HTC משתמשת בטכנולוגיה פנימית לצילום בשם \"אולטרה-פיקסל\" שמניבה ביצועים גרועים, וכעת החברה עושה משהו בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-13-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c-%d7%99%d7%a0%d7%97/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני נוסע מחר לארה"ב. האם שווה לקנות שם טאבלט? יש לכם המלצה? אני צריך טאבלט למשחקים של ילדים וכל מיני אפליקציות של לומדה. מסך ממוצע - שלא מוציאים את העיניים. אם wi fi (ואפשרות לכבות אותו, מן הסתם זה כלול). תקציב - עד 150-200 דולר. תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לנגן MP3 (לא MP4) שתומך בעיברית מלאה ללא צורך בהיפוך או המרה של האותיות. לפחות 2 גיגה זיכרון עוצמת יציאה גבוהה רדיו FM לא חובה אך עים כבר קיים שיהיה אך ורק באיכות קליטה מעולה. וללא צורך בתוכנה להעברת השירים אליו כלומר העתק והדבק בלבד. המכשיר צריך להיוט נח ופשוט להפעלה ושימוש המחיר צריך להיות בהתאם לאיכות המכשיר כלומר תמורה טובה לכסף דן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-