עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by OmEr.il,

שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…

3. Started by UponTheRose,

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kletsman,

שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eliranl,

המכשיר http://www.divxplayer.co.il/ נראה קטלני השאלה אם שווה לקנות מה אתם חושבים עליו למישהו יש אותו? והבנתי שצריך לצאת גירסה משופרת עם HDTV לקראת ינואר בטח זה יעלה הרבה

7. Started by zoyaniv,

שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

9. שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לקנות גלאקסי וראיתי בזאפ שמוכרים ב1800 שקל (פלוס מינוס), לפי אורנג' זה "להתחייב" לשנתיים ולשלם 170 שקל כול חודש=4080 שקל. מצד שני מקבלים חבילת אינטרנט חבילת שיחות וחבילת סמסים. עכשיו אני ממש לא מדבר הרבה, יש לי כרגע מירס ויוצא לי לדבר בערך בין 60 ל120 שקל, כולל סמסים[באינטרנט אני בכלל לא גולש]. אני רוצה את הSGS בישביל משחקים ואינטרנט שיעביר לי את הזמן בבסיס ובעבודה. עוד שאלה, בעמוד המכירה הזה, יש את ה"תוספות מיוחדות" (עיברית מלאה וכו'), אם אני קונה בלי עיברית אני יכול להתקין את הגירסא עם העיברית בבית בלי הרבה בלאגן? ומה לגבי ביטוח? אצל אורנג' או בחנות באינטרנט מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Splashy,

אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כחלק מתוכניתה של סמסונג להשיק את מכשיר ה-Galaxy S6 במהלך חודש מרץ המתקרב, הצהירה החברה כי היא החלה את הייצור הרשמי של שבב ה-Exynos 7 בליטוגרפיה של 14 ננומטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

קבלו תאייפוד החדש שיצא... http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7443 הוא שווה!!!! שמעתי שהוא אמור לצאת בתחילת 2007 שזה עכשיו ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי וכמה הוא אמור לעלות +- בדולרים... שמעתי גם שהוא יצא בתערוכה של MacWorld עם ה IPHONE ועוד גאדג'טים של אפל... למישהו יש מושג מתי זה? קצת פרטים אולי על הנגן החדש... אם אפשר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kolokito,

שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Phantasm,

אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי, לדעתכם אמורה להיות בעיה להתקין WINDOWS 8 על גלקסי NOTE במקום האנדרואיד?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ADIA,

שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by com,

היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין לשדרג את נגן ה MP3 שלי והחלטתי ללכת שוב על sansa 8GB רציתי לדעת על מה בין ה 3 האלו שווה ללכת? 1. Sandisk Sansa View 8GB Sansa E280-FM 8GB 2 Sandisk Sansa Fuze 8GB 3.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avz,

היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית. כמה שאלות: 1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!! 2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי? 3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות?? 4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ? 5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו') 6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by gator_play12,

או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.