עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה

2. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

3. Started by gator_play12,

או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (סלקום), ההתלבטות היא בין המכשירים הבאים- - מוטורולה C650 - נוקיה 3220 - סאמסונג X200 מה דעתכם? :} אמיר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by OmEr.il,

שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hedva,

בלי לפרט יותר מידי! למשהו יש מושג על ציוד צילום שאפשר למקם נניח על עץ, שיצלם במשך 24 שעות את הנעשה בסביבה. הרזולוציה צריכה להיות טובה כדי שאוכל לזהות אדם מוכר ממרחק של כ 10 מטר. הציוד צריך להיות קטן, בעל מצבר פנימי וזול ככל הניתן

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by -OmeR-,

המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.

9. אני מעוניין לשדרג את נגן ה MP3 שלי והחלטתי ללכת שוב על sansa 8GB רציתי לדעת על מה בין ה 3 האלו שווה ללכת? 1. Sandisk Sansa View 8GB Sansa E280-FM 8GB 2 Sandisk Sansa Fuze 8GB 3.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התדרים של המכשיר (לפי ויקיפדיה) : GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 HSPA 850/900/1700/1900/2100 איפה זה מעמיד אותי מבחינת תאימות להוט מובייל (ובהרחבה מכך, פלאפון)? (ובהזדמנות, נפריח שאלה כללית לחלל האויר - למה, למה זה חייב להיות כ"כ מסובך? :-\)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Proww,

היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם יש לי הזמנות ל OPO הם בתוקף ל 24 שעות הקרובות אם משהוא מעוניין שישאיר כאן את המייל אחלה מכשיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by taltarablus,

משחקי הכס חוזרים לסיבוב שני, רובוטים מנסים להשמיד את כדור הארץ בפעם המי יודע כמה ו-Evoland יתם לכם מכת נוסטלגיה מרוכזת – כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-6/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי לכולם, יש לי מספר שאלות: 1. איך ניתן לשלב טקסט (בעברית) באפליקציה של יותר משורה אחת? עד עכשיו השתמשתי בTextView... איך אני מגדיל אותו ליותר משורה אחת? 2. מה הדרך הכי פשוטה ליצור גלילה של תמונה (או יותר מתמונה אחת), זאת אומרת שניתן לגלול אותה מעלה ומטה? (אם יש קוד לדוגמה אשמח לראות אותו) 3. תודה לעוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש המלצות למכשיר שתומך ב- ICS - ANDROID 4 (או שניתן לשדרגו ללא צורך בהתקנת ROM עצמאית) בסכום מקסימלי של עד 1500 ש"ח חשוב שיהיה בו GPS (לא מאמין שיש כאלה בלי) ומצלמה סבירה (5MP). בינתיים מצאתי את Sony Xperia Sola (שלפי ויקיפדיה ניתן לשידרוג), אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש עוד דגמים. אם אתם מפנים אותי לייבוא אישי (כדוגמת ה-LENOVO A789 שעושה רושם מעולה בשביל מכשיר בעלות של פחות מ-200$) אשמח לדעת איך מבררים אם הטלפון מותר לייבוא (הרשימה באתר משרד התקשורת הינה מאוגוסט 2011 ולחלוטין לא מעודכנת). תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kolokito,

שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GB איך הנגן הזה? ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב? ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

ברשותי יש את הנגן X5 של IAUDIO ויש פה בעיה שכבר פעם שנייה חוזרת שפשוט החיבור של האוזנייה במכשיר דיי דפוק ותיקון של זה ועוד בלי אחריות זה, איזה 400 ש"ח בכל מקרה אני חשבתי לקנות את המכשיר D2 עכשיו השאלה היא אם יש הבדל משמעותי בין ה HDD של IAUDIO לבין נגן הפלאש? כאילו איך מתבצעת העברת השירים? כי לדוגמא יש את הITUNS של אפל ואני ממש לא התלהבתי שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי ולהעביר שירים. ועוד משהו בעתיד אתם חושבים שיצאו ;16 ג"גה זיכרון פלאש? ואם זה יתמוך בנגן הנ"ל תודה מראש לעונים

19. מעוניינים בדגם ה-Nokia 6 העדכני ביותר של היצרנית המתקאמבקת? עכשיו יש לכם הזדמנות נוחה יותר להשיג אותו לכתבה

20. כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by wooper,

לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Animor,

אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by neria0590,

שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%a6/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.