גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר בעיקר ללימודים כדי לכתוב בשיעורים (טקסט ומעט מתמטיקה) בצורה נוחה. לצורך כתיבה, הקלטה וצילום מהלוח יהיה מאוד נוח לעבוד עם מכשיר אחד שמשלב את כל התכונות האלה, במיוחד אם קיימת אפליקציה שכל אלה נשמרים בה באופן כרונולוגי. ישמש גם לגלישה, עריכת קבצי office והצגת pdf. כתבתי טאבלט בגלל יתרון הניידות (גודל ומשקל) ובגלל האפשרות לכתוב ולשרטט עם עט. אשמח לשמוע גם על מכשירים שמוגדרים אחרת אם הם מתאימים לצרכים הבאים. הכתיבה בעט (מוכן לקנות בנפרד) צריכה להיות נוחה וכמה שיותר קרובה למציאות. להקלדות ארוכות, יתרון גדול למקלדת מובנית/נסתרת/נשלפת, אבל לא צעצוע. עדיפות למכשיר עם עורך Excel מתקדם שתומך בעריכת פונקציות. גודל מסך - כ-10". סוללה - לפחות 7 שעות ללא Wi-f…
-
- 2 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, היום עברתי רשמית לגולן - השיחות והאס אמ אסים עובדים, האינטרנט עדיין לא. ניסיתי להגדיר את הAPN כמו שמופיע במדריכים באתר של גולן - ועדיין לא הצלחתי. מישהו יכול לסייע?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, באתי לעשות רוט בעזרת התוכנה Nexus Root Toolkit ואני מאוד מבולבל עכשיו גיליתי שהמכשיר שלי Yakjuxw, שלפי מה שהבנתי מקבל עדכונים מסמסונג ולא ישירות מגוגל.. כמה שאלות: 1. כרגע יש לי 4.1.1 סטוק ואני לא רואה שום זכר לסמסונג בפלאפון שלי.. אני דיי בטוח שזה אנדרויד נקי. איך זה הגיוני? האם אני מקבל עדכונים מגוגל או מסמסונג? 2. האם זאת הסיבה שאני לא מקבל את העדכון ל4.1.2? 3. ישנם הבדלים נוספים בין המכשירים, או שלמעט זה הכל זהה? 4. בתוכנה צריך לבחור את המכשיר שברשותך, אבל אין אופציה של Yakjuxw - האם אני צריך לבחור yakju? 5. האם יש משהו שונה בתהליך רוט/צריבת רום וכו' וכו' בין Yakju לYakjuxw? 6. ראיתי שיש דרך להפוך את המכשיר ל Yakjuxw - יש טעם או שזה מיותר? אפשר לבטל את …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, פירסמו את אפליקצית המצלמה החדשה של אנדראויד 4.2. אמור לעבוד על כל המכשירים. http://www.androidpolice.com/2012/11/01/download-the-android-4-2-cameragallery-app-with-new-ui-editing-photo-sphere/ עריכה: פה יש גם את המקלדת ואת החנות: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964726
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, יש לי GS3 כבר יותר מחודש והבנתי שיש כמה דברים מגניבים שמצריכים רוט. יש לי עדכון גרסה שמחכה שאני יעשה OTA (כנראה ג'לי בין - אני מאוד מקווה שזה זה). עכשיו, אם אני יעשה רוט לפני העדכון גרסה (אני לא מבין ברומים אז אני על סטוק 4.0.4 ספרדי או מקסיקני כנראה..), האם אני יוכל לעדכן לרשמי בOTA? או שאם אני יעשה רוט אני כבר לא יוכל לעדכן לרשמיים דרך OTA? איך עושים UNROOT? (אם יש כזה דבר) לגבי רומים - אני חייב רוט בשביל להתקין רום? עוד משהו, איך אני מגבה אפליקציות ומשחקים? בקיס עשיתי "גיבוי" וזה מגבה רק אנשי קשר ... למה אין אפשרות לגבות הכל?! אין לי SD CARD כי הוא לא כ"כ יעזור לי אם אני לא יכול לשים עליו משחקים ואפליקציות .. (לא תיקנו את זה בJB נכון?) תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו כזה? שיחזיק אינטרנט, GPS, ויעבוד טוב ברשת של הוט מובייל. וזהו בעצם..לא כזה מעניין אותי משחקים/אפליקציות כבדות וכו'. מה מומלץ מבחינתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, למטה יש מפרט מלא שנתנו לי,של 3 טאבלטים, במחיר של 260-200 דולר, דעדתכם חשובה לי. בלי יותר מידי סיפורים אני צריך טאלבט בגודל 10 לפחות. השימוש הוא איטרנט בלבד, כמובן שאני קונה גם מקדלת. כמובן שחשוב לי שהיה אפשרות לשחק כמובן דיברתי בערך עם 40 ספקים, יכולים לתת לי מחיר טוב, אבל מה שהבנתי החברות הם No name אבל המפרט דיי טוב נראלי. שאלה נוספת, במידה ואני בים במקום שאיו לי גישה לWIFI אני צריך לקנות מחשב עם 3G? פשוט זה תוספת רציית שת 40-60 דולר יש לי באורנג זכאות לדבר שנקרא מודם USB מדגם iCON 225 האם אני יהיה זקוק רק לUSB בשבילו ויעבוד לי האיטרנט? יש כאן אולי המלצה/תגובות? התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח. וכמובן אני מעדיף שהיה אפשר להתקיו עליו WIN 8 ולא אנדראויד לגבי הסוללה …
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה על ה-Jellybam הזה. הבנתי שזה רום שמבוסס גם על AOKP וגם על CM10 ואמור לקחת ולשלב את כל הטוב מכל אחד מהם. מישהו התנסה ויכול להמליץ או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיתן לי את המקסימום מבחינת סאונד, סאונד נטו זה מה שחשוב לי. יש משהו בשוק בארץ שמבחינת סאונד יותר טוב מה-IPOD TOUCH?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחרתי לפתוח את הדיון הזה בפורום הזה עקב הכרזתו של הנקסוס 4. המכשיר על הנייר מכיל את אחד המפרטים החזקים בשוק אם לא החזק שבהם במחיר של 350$(לקחתי בכוונה את הגירסה הזאת כדי למנוע תגובות כ8GB זה לא מספיק). גירסת ה16GB בהחלט עונה לדעתי על הציפיות של רוב המשתמשים בסמארטפונים, ולחברה הכבדים כאן צאו מהבועה שלכם אתם משתמשים כבדים. כמה אנשים מחזיקים אייפון/גלאקסי עם יותר מ16GB? מדוע אני חושב שהטלפון הזה הוא סממן חשוב מאוד? שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון כבר תקופה ארוכה, יש שיגידו מיציאתו של האייפון 4 ואני מסכים איתם, יש שיגידו אפילו מיציאתו של ה3GS. לא היו בידי המון סמארטפונים, האמת שאת הראשון שלי רכשתי לפני פחות משנה והוא לא ממש סמארטפון(Xperia mini pro) את השני אבי רכש מארה"ב, הגלק…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הLCD וגם כל תכונות המגע פעילות ונראה שתקינות. מה שנשבר זה כיסוי הזכוכית העליון (וכבר התחילו לצאת רסיסי זכוכית קטנים). תמונות מצורפות - מצטער על האיכות, העיקר שזה ממחיש את הנזק http://imgur.com/a/l5R4c מסך LCD כולל טאצ' חדש באיביי מצאתי בכ350 ש"ח כולל המשלוח, ואת זה יחסית קל להחליף. מצד שני כיסוי הזכוכית - חדש - עולה 30 שקל כולל משלוח באיביי, אבל לפי מה שהבנתי הרבה יותר קשה להחליף אותו עצמאית. אשמח אם מישהו שהחליף כבר כיסוי זכוכית יכול לתת לי קצת טיפים... אני מפחד קצת להשתמש בבלאואר על הצעצוע הזה - יותר מדי פלסטיק.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, יש לי HTC One X (עם אנדרואיד 4), והשאלה שלי היא איפה זה בא לידי שימוש זה שיש לי ארבע ליבות ומולטי טאסקינג? אני יכול להפעיל כמה תוכנות במקביל? אני יכול לראות סרט ביו טיוב ובמקביל לעבור "לרגע" לבדוק מייל ולחזור בלי שהסרט יעצור? כל מעבר בין תוכנות "עוצר" לי את התוכנה הקודמת ו... אני תוהה לעצמי מה בעצם אמורים לעשות
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן היה לי דיון דומה פה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותו אז אני פותח חדש. מצאתי שהמכשיר נמכר באתר http://www.expansys-usa.com/htc-one-x+android-smartphone-unlocked-237901/ יש לי חבר בארצות הברית שמגיע לארץ ויוכל להביא לי אותו. אני רק לא הצלחתי להבין מהtechnical details למטה על איזה גרסה מדובר (בינלאומית או צפון אמריקה). המכשיר שהם מוכרים באתר יעבוד בארץ? (רק לדוגמא: ראיתי שם HSPA/WCDMA ואני יודע שCDMA זה משהו שלא עובד בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שנה פתחתי ת'ראד דומה על טאבלטים כי נוצר "אינפלציה" במחיריי הסמארטפונים, בדגש רב על הסמארטפונים הסינים שמציעים היום חומרה אייכותית כגון מסכיי IPS, מעבדי דואל-קור, וזיכרון רב במחירים זולים מאוד. בשירשור הנ"ל אתם מוזמנים להוסיף כל סמראטפון מעניין שמצאתם ברשת ושווה מבט ובדיקה במסגרת תקרת המחיר- 350$. שירשור זה הינו מקבילה לשירשור הטאבלטים, רק בעולם הסמארטפונים. כמובן שאם רכשתם סמארטפון מעניין במסגרת מחיר עד 350$ ואתם מעוניינים לשתף בסקירה קצרה ומעט פרטים זה מבורך. שיהיה שירשור פורה!
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ניסיתי להבין ממה שנכתב בשאלות שונות ובחיפוש, אבל לא ממש הצלחתי. חוץ מזה מדוע מכשירים הנמכרים בארץ מצריכים כל כך הרבה שינויים והתעסקות על מנת שניתן יהיה לעבוד איתם כמו שצריך? הייתי מצפה ממכשירים כל כך מתקדמים שישרתו אותי בלי הצורך לעשות דוקטורט ושינויים על מנת להפיק מהם את המיטב.
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-