עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. נראה שיש המון אופציות, וזו המובילה (?), האם למישהו יצא לנסות את הדונגל הנ"ל, איך התפעול שלו על מסך טלויזיה בסלון, האם תומך בניגון HD מלא דרך WIFI, והאם תומך כתוביות עברית ? קישור למוצר לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/MINI-ANDROID-4-0-PC-1G-DDR3-4GB-ROM-A10-HDMI-WIFI-GOOGLE-TV-BOX-MK802-Black-/230822815378?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item35be1ca692

• 91 תגובות
    • 20.7k צפיות
  3. Started by blancman,

שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Peach,

היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gilboag,

מחפש נגן MP3 עם 32GB שיהיה עמיד ככל האפשר (ישמש גם לטיולי גיפים בשטח) התקציב גמיש . לא IPOD ולא אפל בכלל. עברה לי מחשבה של לקחת טלפון שתומך ב מיקרוSD 32GB ולהשתמש בו כנגן , לא במקום הנייד הקיים אלה רק כנגן , אולי עם אנדרואיד ישן כלשהו ? יש למישהו הצעות ? רעיונות ? אשמח לכל תגובה איך הSANSA FUZE הזה : http://www.sandisk.com/products/music-video-players/fuze-plus/ ראיתי אותו בפחות מ 300 והוא תומך בכרטיסי ניקרו SD עד 32GB - יחד זה יצא כ 400 ש"ח - שוווה ?

8. Started by A.J,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הגלקסי 3 אז אני די חדש עם האנדרויד. רציתי לשאול איך מבטלים את הפרסומות שאני מקבל מכל מיני אפליקציות שיש לי בהאתראות שלי, זה מאוד מעצבן כי זה עושה צליל של הודעה. אני מבין שאפלקציות חינמיות מראות פרסומות בזמן השימוש בהם ואין לי בעיה עם זה. אבל זה ממש מעצבן ומפריעה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by jiddisch,

יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני כמו הרוב(עדר חחח) התמקדתי במכשירי סמסונג כמו ה S3 , אייפון או HTC ONE X ובלבטים של כחודש ימים , שלשום ראיתי אצל מישהו מכשיר של מוטורולה מדגם RAZR אם לא טועה xt910 ,ומאוד התרשמתי ממנו המכשיר הרגיש לי שונה ומיוחד ויזואלית ,האחיזה הייתה נוחה , שוטטות בממשק של האנדרוייד(לא יודע בידיוק איזו גירסא הייתה לו- סביר להניח הישנה) הייתה חלקה לגמרי וגם הממשק ויזואלית היה הכי מגניב שראיתי - נראה לי קוראים לזה wallpaper live בסוג של 3D . בדקתי את מחירו ועוד יותר מרשים כ 1800ש"ח עם אחריות של שנתיים ועוד של היבואן הרשמי ח.י , בנוסף עשיתי חיפושים ברשת ומצאתי עוד מכשירים של מוטורולה שהם "תותחים" כמו ה droid razr hd , razr i , droid razr m לדוגמא סרטון השווה של droid razr m מול S3 של …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Qayin,

היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלכם לכולם! רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה) או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by id3232,

בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  17. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Mike-,

אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by xtract1,

רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה על ה-Jellybam הזה. הבנתי שזה רום שמבוסס גם על AOKP וגם על CM10 ואמור לקחת ולשלב את כל הטוב מכל אחד מהם. מישהו התנסה ויכול להמליץ או ההפך?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

24. Started by edgottlib,

מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום,אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח.לשימוש ילדה בחדר קטן.צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד).רצוי: רדיו.תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים