גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאיפה אני יכול להוריד ערכות נושא לדגם שבכותרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://androidspin.com/2010/11/09/galaxy-tab-vs-c02-pistol-galaxy-tab-wins/ lol?! fake and gay?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לעצה יצירתית - מחפש מכשיר למנחת קבוצות שיאפשר לה לצלם דינמיקות קבוצתיות ומיד לאחר מכן (לא ב-LIVE) להציג סצנות מהדינמיקה כמשוב למשתתפים. * יש מחשב נייד מחובר למקרן בחדר. * צילום וידאו איכותי ככל שניתן בחדר הרצאות - עדיף עם ייצוב אופטי, זום אופטי וביצועים טובים בצילומי פנים. * למקרן חיבור VGA בלבד. * חייב להיות פתרון פשוט מאוד ומיידי - ממש לא לחובבי טכנולוגיה. משהו שפשוט יעבוד בלי יותר מדי הגדרות, חיווטים וכדומה. * להתחיל לנתק ולחבר את המקרן לא ממש בא בחשבון. * תצוגה דרך הנייד למקרן. * חשוב - ללא תלות ברשת WIFI קיימת! * חיבור חוטי למחשב בא בחשבון במידת הצורך. חשבתי על מצלמת-אנדרואיד כמו ה-S4 ZOOM או ה-GALAXY CAM ו"לשקף" את המסך שלהם לנייד דרך NFC/WiDi אבל לא יודע איך ז…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמנם גרסאת בטא, אבל מניסיון של משחק עם זה של כמה דקות, הכל עובד כמו שצריך (e200) העברית מוצגת בצורה נכונה ולא הפוכה, כמו כן גם השפת ממשק בעברית (אפשר לשנות). העברית צרובה בקושחה 1.03 (בe200) ששמחתי לראות הרבה שיפורים בה כמו סטאראפ הרבה יותר מהיר. שפות נוספות: רוסית ופולנית. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 תהנו (אם זה ישן תגידו, לא מצאתי ת'רד שמדבר על זה)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד חלמתם על מטען שיהיה זמין עבורכם בכיס בכל רגע נתון? פרוייקט ה-Kickstarter הזה הוא כנראה בשבילכם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר http://www.divxplayer.co.il/ נראה קטלני השאלה אם שווה לקנות מה אתם חושבים עליו למישהו יש אותו? והבנתי שצריך לצאת גירסה משופרת עם HDTV לקראת ינואר בטח זה יעלה הרבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי קלאודי 2.0 ובהתחלה היה לי KNOCK ON .. (היו 2 קרנלים במדריך שהתקנתי דרך הריקברי). פתאום ה KNOCK ON הפסיק לפעול.. אין לי מושג למה.. 2 הדברים האחרונים שעשיתי היו - FASTER GPS ששם שיניתי לאסיה וישראל. והדבר האחר הוא ששיניתי את ה-COM ל IL באפליקציה של ה PROP (כדי לקבל עברית בחייגן) לאחר שזה לא עבד לי אז החזרתי חזרה ל COM ועשיתי ריבוט.. לא נראה לי ששתי הדברים האלה פגעו ב KNOCK ON.. אז מה כן ? מה עושים? תודה לכולם עריכה: התקנתי מחדש ונפתרה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שיאן הסוללה החדש של שוק הסמארטפונים יכול להיות שלכם כעת בפחות מ-500 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/30-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%9e%d7%a4%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד מעט קונה אוזניות חדשות px100 או px200 ואני רוצה גם לקנות נגן נוח עם איכות סאונד טובה שיוציא מהן את המקסימום שהנפח יהיה בערך בסביבת הנפח של הנגנים ה נ"ל עכשיו יש את ה סאנסה שהוא מבוסס זכרון פלאש שכמו שהבנתי יותר מהיר ויותר עמיד גם אבל אני לא ממש צריך נגן סרטים ותמונות גם לא הכי חובה כמו כן שמעתי שאיכות הסאונד בסאנסה היא לא משהו מיוחד בגלל זה אני חושב אולי לקחת את המיקרופוטו שעולה רק באיזה 80 ש"ח יותר אבל יש לו 8 ג'יגה וכמו שהבנתי איכות סאונד ממש ממש טובה למרות שזה HD אני לא ממש מתכוון לרוץ איתו וכאלה רק אולי ללכת איתו בכיס וגם אני חושב גם הגודל שלו די בסדר ומתאים לדרישות שלי אבל הסאנסה עוד יותר קטן אז איך האיכות סאונד של הסאנסה? משתווה לקריאייטיב? תעזרו לי ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט לגביי האחריות של המכשיר. יש אחריות של GO MOBILE ויש אחריות של יבואן רשמי. השאלה שלי היא אם יהיו עדכונים בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הרחבת קונספט ה-Continuum של חלונות 10 לסמארטפונים תאפשר לחבר אותם לצגים גדולים, ולהפוך את האפליקציות שלהם לישומי שולחן עבודה מלאים לכתבה: http://hwzone.co.il/continuum-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-