עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הבדיקה בערוץ ה-YouTube המפורסם חושפת עיצוב חיצוני עם זוג נקודות כשל ברורות ובולטות עבור ספינת הדגל מבית גוגל - ומוסיף עוד דלק אל מדורת התלונות הבוערות שלו לכתבה

2. Started by pxst17,

כרגע יש לי S4 ואני מרוצה ממנו כעקרון, אבל ניסיתי את הג'י2 בסלקום ונורא התרשמתי.. וכשאני חושב על זה, סמסונג עושה טעויות בזמן האחרון עם הנוקס הזה, מאחרת בעדכונים שלה ובסוף החודש ג'י2 צפוי לקבל 4.4 כבר.. מה לעשות עם זה? יש לי I9500 שקניתי לפני 3 חודשים רק.. אוף

3. Started by Access Denied,

טעות מחקתי והעברתי..

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by dids22,

אחרי כמה שנים הSE C510 הלך לעולמו והגיע הזמן להחליף אותו. תקציב דיי מוגבל אבל נסתדר עם מה שיש. כמה תכונות חשובות מהפלאפון: בטרייה חזקה ( ושלא תיגמר אחרי יום יומיים) מצלמה "סבירה +" ה510 איכזב רצח (עלק 3.2 MP) קליטה טובה קרינה נמוכה לגביי המסך, אני מתלבט אם לקחת TOUCH. ממה שאני מבין המסכי TOUCH בתקציב הזה לא משהו ולכן אולי כבר עדיף כפתורים וזהו (תקנו אותי אם אני טועה) תודה על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לדעת האם יש מערכות הפעלה או FIRMWARE שאפשר לשדרג למכשיר פלאפון.. כמו למשל בנגני MP3 הרוקסבוקס... האם יש דבר דומה בפלאפונים ? אשמח לדעת כיצד אוכל לשפצ"ר את הנוקיה 3220 הרקוב שלי תודה ויום נעים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הדגם המסקרן החדש של חברת ZTE הושק רשמית בשוק הסיני - בתור צעד קטן ראשון עבור אופנה חדשה שתוכל להפוך לדבר החם הבא במהירות לכתבה

8. היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by spitzi,

שלום, לפני שעה פתחתי את ה-Boxee Box שקניתי בנתב"ג וחיברתי לטלויזית הסמסונג שלי. מתקבל במשך מספר שניות מסך אפור עם סמל הבוקסי בוקס והכיתוב "Loading ..." ואז מסך שחור. קראתי אונליין במספר אתרים שמדובר בחוסר סנכרון בין הבוקסי בוקס לטלביזיה, למשל חוסר סנכרון רזולוציה. אין לי טלביזיה אחרת. ניסיתי לחבר את הבוקסי בוקס ישירות לראוטר בכבל רשת, האור של האתרנט נדלק אבל הוא לא מקבל כתובת איי.פי מה-DHCP כך שאני לא יודע איך לגשת לממשק שלו. יש עצה ? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. התומכים הנלהבים ביותר של משפחת שבבי Snapdragon מקבלים הזדמנות להתחדש באחיו החורג של ה-ROG Phone 5, עם נפחי זכרון גדולים במיוחד - במחיר התחלתי של כמעט 5,000 שקלים לפני מסיםלכתבה

13. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shloosh,

אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by liiight,

Dell הציגה טאבלט חדש אשר קוטף את התואר \"הטאבלט הדק בעולם\", ומכיל מספר תכונות מעניינות ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%9c/

16. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אז התחדשתי לי בLG G3... בינתיים אני די מרוצה מהמכשיר. הבעיה היחידה שיש לי היא שלמרות שבהגדרות המכשיר בחרתי CDMA/LTE/Auto... המכשיר לא מתחבר לרשת הLTE. אני מנוי באורנג' וגר באזור חיפה-קריות. איך מפעילים את רשת ה-4G? צריך ליצור קשר עם אורנג' בשביל זה? צריך כרטיס סים מיוחד? תודה אנשים.

17. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי NEXUS 5, וקניתי אותו דרך KSP (ייבוא מקביל שלהם) רציתי לדעת אם הרום שלי מקורי - כי אני מחכה לעידכון של ANDROID LOLLIPOP ואם הוא לא יהיה מקורי כניראה שהעידכון גם לא יגיע ... אז אלו הנתונים: Build Number : KTU84P Kernel V: 3.4.0-gd59db4e basebend M8974A-2.0.50.1.16 ואם יש דרך איך לדעת אם זה קאסטום רום או מקורי אשמח ! את העידכון 4.4.4 קיבלתי רגיל דרך הסיסטם אפדייט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. כעבור רק כחודשיים מאז השקת ה-Oppo R5, שוק הסמארטפונים ממשיך בכיוונו למכשירים דקים יותר ויותר - עם מכשיר ה-X5 Max מבית Vivo שלוקח לעצמו היום את תואר הסמארטפון הדק בעולם, לפחות לתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/vivo-x5-max-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%aa%d7%94/

19. שלום. רציתי לשאול האם אפשר להוריד התקנת אפלקציה נגיד של waze או סופר פארם למחשב ומשם להעביר את זה למכשיר ולהתקין עם קובץ התקנה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by KoM,

כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  22. האם קימת תוכנה כזו שלמשל ברגע קבלת SMS יופיע לי על הצג: "הודעה חדשה מ..." ובמקרה של שיחה שלא נענתה יופיע לי ישר שם המתקשר(במקרה והוא רשום אצלי).

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by Lital Laufgas,

אחרי שהמסך של הנקסוס 5 שלי התנפץ לרסיסים והסוללה שלו זקוקה לטעינה 5 פעמים ביום החלטתי לשדרג את המכשיר אחרי שנה וחצי של שימוש. הדילמה שלי היא האם לקנות את הG4.... הדבר הכי חשוב לי במכשיר בעיקרון זה סוללה שתחזיק בשימוש קל (וואטסאפ, רבע שעה שיחה יומית, תמונות וקצת גלישה) לפחות משמונה בבוקר עד שמונה בערב (הגזמתי?) . אני יודעת שהוא מגיע עם סוללה נוספת אם קונים מהיבואן הרשמי, השאלה אם זה לא סתם כל היום להתעסק בהחלפת סוללה שזה נראה דיי מיותר כשלעצמו. מאפיין נוסף זה המצלמה של המכשיר... שאלה נוספת, האם ה-G4 תומך בטעינה מהירה -" קוויק צ'ארג'"? במידה וכן, האם ניתן לרכוש מטען מהסוג הזה בנפרד? שאלה אחרונה, אני גם מתלבטת האם לקנות את הS6, אבל בתור מישהי שעבדה באורנג' בעברה (עד עידן ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי SGS2 ויש לי מערכת הפעלה 2.3.6 גרסה לא רשמית ואני רוצה לקבל עדכונים דרך ה-KIES יש דרך לשנות משהוא במכשיר בשביל לקבל עדכונים למכשיר ואז אני יוכל להתקין גרסה רשמית (ניקנה לא מרשת סלולרית) תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ה-Oukitel U7 מוצע במחיר חסר תקדים למשך זמן מוגבל, ויוכל להוות סמארטפון משני מושלם כמעט לכולם לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-תאמינו-איך-נראה-סמארטפון-ב-50-דולר-כיו/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.