גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזנית בלטוס עד 300 של ל SG 2 התנאי היחידי שיש הוא שהיא לא תאפה לי את האוזן המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי ברשת מגיני מסך חזקים ברמה שניסיון חריטה עם מכונה לא גרם נזק למסך ראיתי שני סוגי של חברת ZAGG ושל חברת PURE TEK אשמח לשמוע את דעתכם האם זה באמת מגן מסך טוב יותר ממגן מסך ב20-30 ש"ח ? העלות המגינים של החברות האלה כ130 ש"ח האם כדאי לקנות את הערכה הדו צדדית גם לחלק האחורי של המכשיר? האם ניתן לקנות את המגן הזה בארץ? ואיפה? תודה מראש חזי
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם שוב פעם HTC מזלזלים בלקוחות? כי לפי מה שאני רואה ה X+ קיבל ישירות את העדכון, מדוע שאלו שרכשו X רגיל לא יקבלו ולבנתיים מחכים כמו ילדים טובים כבר חודש. תשובה מ HTC עוד לא קיבלתי במייל. מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש סמארטפון לא יקר לאבא שלי וראיתי את הפרסום הזה בבאג מה אתם אומרים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 תודה טוב הפרסום חזר http://xtreamermobile.co.il/ המטרה מכשיר לאבא שלי קצת לא רואה טוב מקרוב אז המסך הגדול מדבר אלי ולא זקוק לרזולוציה מטורפת, השימושים הם די בסיסיים שיחות כמובן, מצלמה נורמלית, סקייפ, ווטסאפ, וויז וכו' לא משחקים או משהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדונגל מהאתר הזה:http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex/810525_659384842.html?cn=null&PID=3640101&tp1=skim32X105Xd1d1845eb2a16fc8c518acd20b2ba9b6&tracelog=datafeeds&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fstore%2Fproduct%2FNew-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex%2F810525_659384842.html&cv=10887173&af=cj_3640101&vd=30 האם אני צריך לשלם מכס ומע"מ כשהוא מגיע לארץ? אם כן כמה מה המחיר הסופי שאני אשלם אחרי כל ההוצאות? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל לא מצאתי התייחסות בפורום. קניתי גלקסי אס2 עם איזה firmware שהתקין המוכר (איליין), ועכשיו כל 3 שעות הוא מנדנד לי להתקין Samsung Software Update. אם אני מנסה להתקין דרך WiFi, זה נכשל. התקנה דרך Kies בחיבור USB לא עובדת, כי הוא לא מזהה את ה-firmware. איך נפטרים מזה? באותה הזדמנות, זה אנדרואיד 4.0.4, שווה לי לשדרג ל-4.1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי מכשיר שהזמנתי מסין לפני חודשיים (היו בעיות באספקה) המכשיר הוא למעשה freelander i10 שהוא זהה למכשיר Newman N1. קניתי את המכשיר הזה בגלל שהוא מגיע מחברה עם שם יחסית לשאר המכשירים הסינים, RAM גדול יחסית 1GB, ומסך IPS. המכשיר מבוסס MTK6577 תמונות סרטונים ומפרט תוכלו למצוא בקלות באינטרנט. המכשיר עלה לי 680 שח, היה לי קופון של של 10$ בAliExpress שם הוא נקנה דרך מוכר שיש לו גם אתר פרטי שנקרא antelife. במזל המכשיר עבר במכס בלי בעיות. מדובר במכשיר אנדרואיד ראשון שלי, אני המון שנים עם איפון (מאז הראשון) אבל אני מבין והתנסתי לא מעט באנדרואיד. מבחינת המכשיר עצמו הוא סבבה לגמרי, ומדהים למחיר שלו, בעיקרון הוא נמצא באותה רמה עם אס2 למשל. המכשיר מאוד מהיר, זז מצווין…
-
- 15 תגובות
- 9.2k צפיות
-