עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ערב טוב! אני אתחיל מהתחלה שלא יהיה פה שמץ של בלבול יש לי את המכשיר motorola defy mb525 שעליו היה מותקן CM7 תקופה של שנה וחצי פלוס. ראיתי באתר gizmolord שיש גירסה חדשה לדיפיי של jellybean 4.1.1 אז עידכנתי לגירסה הזו. הצריבה הושלמה הכל בסדר פשוט לא אהבתי את הגירסה, לטעמי הייתה יותר איטית מCM7 אז רציתי לחזור אליה. ראיתי שיש CM 7.2 STABLE ורציתי לבדוק אותה, אז צרבתי את הרום הזה עם הקרנל פיירו של אותה גירסה 4.1.1 של jellybean זה היה מעשה ממש לא חכם בהתחשב שאלו שני דברים שונים לחלוטין. התוצאה - המכשיר נתקע על הלוגו של "גוגל" חשוב!!! יש אופציה להיכנס לריקוברי בזמן הפעלת המכשיר. אני צריך עזרה דחוף כרגע אני בלי טלפון, איך "לנקות" לגמרי את הנתונים האלה ואיזה רום וקרנל לצרוב מחדש דר…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by shayks,

שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by spitzi,

שלום, אני מניח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל לא מצאתי התייחסות בפורום. קניתי גלקסי אס2 עם איזה firmware שהתקין המוכר (איליין), ועכשיו כל 3 שעות הוא מנדנד לי להתקין Samsung Software Update. אם אני מנסה להתקין דרך WiFi, זה נכשל. התקנה דרך Kies בחיבור USB לא עובדת, כי הוא לא מזהה את ה-firmware. איך נפטרים מזה? באותה הזדמנות, זה אנדרואיד 4.0.4, שווה לי לשדרג ל-4.1? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lev-27,

אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.

7. Started by א אוהל,

מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Nahum2,

האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by arield,

שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. יש לי התלבטות קשה לגבי טבאלט עד 2000 ש"ח. מה כדאי יותר ? המטרה שלי זה לאינטרנט, סרטונים, סרטים, משחקים לא כל כך חשוב. מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ? או שעדיף לחכות ל-NEXUS 10 ? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913226&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=TF300T-1A145A&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. Started by giladp89,

היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  14. Started by amisha,

שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי, יש לי HTC Desire, אני מחפש מעמד לרכב יציב וטוב. כל הנסיונות שלי עם אלו שמוצמדים בוואקום לשמשה תמיד עלו בתוהו. לאורך זמן הם פשוט נופלים. מישהו מכיר מעמד מוצלח? אין לי בעיה לחבר עם ברגים לדשבורד, ככה גם אוכל לחבר אותו להטענה תו"כ ואולי אפילו לרדיו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. הי, אני סטודנט בטכניון ומחפש להחליף את המחברות שלי. נוצר מצב שבד"כ גם ככה אני רושם את רוב התוכן על קבצי PDF שמפרסמים (אני מדפיס, רושם ואז סורק). בשביל השאר, ראיתי כבר כמה אפליקציות נחמדות שמאפשרות לך ליצור מחברות. אני מחפש משהו זול. טאבלט למטרה הזו בלבד. (בגדול מעבר לטאצ', צריך לכלול WIFI) אני יודע שיש טאבלטים שיש להם עט ייעודי אבל אני כמובן אתפשר על עט גנרי ברכישה נפרדת. אני לא אוכל להרשות לעצמי משהו מעל 1000 ש"ח, וגם עדיף שיהיה הרבה פחות. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן! צריך עזרה בבחירה של טאבלט להורים בתקציב של עד 1500 שח הכיוון הוא ל10 אינצ', מערכת הפעלה של אנדרואיד ולא אייפד! אני אהיה בארה"ב שבוע הבא (יש מצב שיהיה בלאק פריידיי אגב ?? ) אז אני מתכנן לקנות את המכשיר מבסט ביי זה מה שחשבתי בינתיים לקנות http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+Tab+2+10.1+with+16GB+Memory+-+Titanium+Silver/5215429.p?id=1218625359021&skuId=5215429 מה דעתכם? רעיונות אחרים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Proww,

שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לבאי הפורום, המחירים בחו"ל של המכשיר המדובר קורצים אך שמתי לב שמוכרים אך ורק את הגרסה שבא ללא LTE, ממש בלי השבב. כמובן שאני לוקח בחשבון שאין בארץ LTE ולא צפוי בשלוש הקרובות לפחות, השאלה היא האם כשארצה למכור את המכשיר בעתיד האם הוא יהיה שווה פחות ממכשירים למשל שמוכרים מסאני ? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה להזמין טאבלט סיני מאחת מהחנויות ברשת, אבל אני מהסס כי קראתי כאן ובפורומים אחרים על כל מיני בעיות בנושא: הזמנות שלא מגיעות ואחרי חודש החנות מבטלת את ההזמנה, טאבלטים שנתקעים לנצח במכס הסיני, המכס הסיני עוצר משלוחים המכילים סוללות ליתיום ועוד ועוד סיפורים. לא ברור לי כמה מזה אמת וכמה אגדות אורבניות, האם הבעיה גורפת או שרוב ההזמנות מוצלחות ופה ושם יש מישהו שנדפק. יש מידע חלקי ומבולבל. הייתי רוצה לנסות לעשות סדר בנושא כדי שנדע מה המצב. אשמח אם תוכלו לספר כאן את חוויותיכם מהזמנות טאבלטים בסין (הזמנות עדכניות, לא משהו מלפני חצי שנה) - מי קיבל, מי לא קיבל ומה הייתה ההתנהלות. תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים