גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי. אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדית איך מורידים?מאיפה? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן להתקין עברית על המכשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הטבלט הזה http://ksp.co.il/?uin=17437 עכשיו ראיתי שיש דונגל של USB רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לחבר אותו לאר דיסק חיצוני וצורב חיצוני , כי המערכת הפעלה שלו היא גם ווינדוס 8 ואם הווינדוס 8 קורא את כל הקבצים כמו במחשב ואם כן אני נראה לי קונה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://blog.gsmarena.com/a-plethora-of-apps-get-discounted-at-the-google-play-store-here-are-some-of-them/ http://blog.gsmarena.com/ea-and-gameloft-celebrate-thanksgiving-day-with-ios-and-android-sales/
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן, המכשיר הנ"ל הוצע לאחי הקטן שמעוניין במכשיר חדש - דרך מבצע של חי"ר שיש לאמא שלי היא תקבל את המכשיר במחיר קבוע של 143 ש"ח כולל מסלול של איזה 5000 ד"ק בתוך סלקום עם 5GB גלישה וכמות של 1000 אסמסים, המחיר לא ישתנה. לי זה נשמע מחיר מאוד טוב יחסית לחברה כמו סלקום - אני אישית לא אוהב את החברה וברחתי ממנה להוט מוביל, אבל ההצעה הזו מפתה למכשיר. האם נראה לכם מומלץ? אחי הוא בן 14 ולא צריך מכשיר כ"כ חזק אבל במחיר זול כזה זה אפשרי, ומתנת יום הולדת שאמא שלי רוצה לקנות לו. מה אומרים?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אפליקציה שתקליט ותצלם את מה שאני כותב.. לדוגמא אני רוצה לשבת בבית לרשום תרגילים על האייפד ותוך כדי להקליט אותי מדבר ומסביר. צריך עט מיוחד? מישהו מכיר? יש ברשותי טאבלט מסוג asus טרנספורמר.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לדיון הרומים המומלצים, בו ניתנת לכם הבמה להמליץ על כל רום שאהבתם או התרשמתם ממנו למכשיר שלכם (או של חבר). כדי לשמור על הסדר בדיון, בעת פרסום רום אנא וודאו להמליץ ע"פ הטופס הבא: * כותרת או שם הרום * מכשיר * גרסת אנדרואיד * הערות והארות (בעצם כל מה שיש לכם לומר על הרום- דברים טובים, רעים, באגים ידועים, פיצ'רים מגניבים..) * לינק (בבקשה גם תכללו את הכותרות של הטופס בפוסט שלכם) נשיקה ווירטואלית (או חיבוק לבחירת המשתמש) יינתן לכל ממליץ שיפרסם הודעה אסתטית, מסודרת, ארוכה, מושקעת ואיכותית, כמו שאני אוהב. רצוי עם צבעים (ולא הצבעים של העורך), הדגשות, קווים תחתונים, כוביות או רשימות וכיו"ב. מי שיוסיף תמונות יקבל גם דובון פנדה. דרכים לשמח אותי: * פלטה מרעננת: …
-
- 9 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי ברגע זה נמצא בחנות בגרמניה, ויש שם את ה I9300 במחיר סבבה. הבעיה שאין עברית במכשיר. האם ניתן בקלות לשים רום עם עברית למכשיר זה ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט - 10.1 אינטש בכ-200$-300$. המחירים הזולים של הטאבלטים מסין די מפתים. מה לגבי עברית וגוגל פליי? האם הם מבחינת איכות הטאבלטים מסין הם כמו הסמסונג ואסוס? אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם שוב פעם HTC מזלזלים בלקוחות? כי לפי מה שאני רואה ה X+ קיבל ישירות את העדכון, מדוע שאלו שרכשו X רגיל לא יקבלו ולבנתיים מחכים כמו ילדים טובים כבר חודש. תשובה מ HTC עוד לא קיבלתי במייל. מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי ברשת מגיני מסך חזקים ברמה שניסיון חריטה עם מכונה לא גרם נזק למסך ראיתי שני סוגי של חברת ZAGG ושל חברת PURE TEK אשמח לשמוע את דעתכם האם זה באמת מגן מסך טוב יותר ממגן מסך ב20-30 ש"ח ? העלות המגינים של החברות האלה כ130 ש"ח האם כדאי לקנות את הערכה הדו צדדית גם לחלק האחורי של המכשיר? האם ניתן לקנות את המגן הזה בארץ? ואיפה? תודה מראש חזי
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחי טס לדרום אמריקה והביא לי את האייפון 4 שלו עד שיחזור. אני צריך לגבות את המכשיר לפני שאני משתמש בו. המכשיר פרוץ(יש cydia). ביצעתי backup דרך האייטונס כולל גיבוי של כל האפליקציות(purchase transfer) למחשב. כמה שאלות: 1. מה כולל הגיבוי כפי שביצעתי ? אנשי קשר ? יוזר וסיסמא לאפליקציות ? 2. אחרי שגיבתי, אוריד אפליקציות, בחיבור הבא לאייטונס במחשב בו נמצא הגיבוי ידרוך לי את הגיבוי שעשיתי. איך ניתן לפתור את זה ? לשמור על הגיבוי עד שאחי יחזור ובנתיים להמשיך לעבור כרגיל ? 3. המכשיר הוא עם IOS5, אוכל לשדרג את המערכת הפעלה ל-IOS6 ואח"כ כשאצטרך לשחזר לגיבוי שעשיתי עם IOS5 ? 4. אחרי ששמרתי את הגיבוי, אני רוצה לעבוד על המכשיר בצורה נקיה, כמו חדש. איך ניתן לבצע restore default ? רוב תו…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-