עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

אני מחפש מטען טוב ומהיר שיטעין מכשירים די מהר. יש לנו בבית את המקורי של ה-G2 שלי והוא מספק את הסחורה אבל צריך עוד מטען אחד מהיר בבית, שיהיה איכותי ושלא יעלה יקר. מה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by smoke_man,

מתלבט בקניית אחד משני המכשירים האלה, שניהם נראים מעניינים תודה והמשך שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by kobi_af,

שלום דוד שלי מחפש נגן MP3 פשוט , אתם מכירים נגני MP3 שמחירים נע בערך עד 120 שקל ? רציתי אפילו משהו פחות ממחירי m240 , בקיצור אני מחפש תמיטב עד 120 שקל בערך..

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. זמן קצר לאחר שהודיעה על שבבי ה-eMMC 5.1 החדשים שלה, משיקה סמסונג שבבי זיכרון המבוססים על סטנדרט ה-UFS 2.0 המהיר במיוחד אשר מגיעים בנפחים גבוהים של עד 128 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-128gb-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a2/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה

13. Started by shimon16,

שלום, עדכנתי את הסנסה e250 שלי לפני כמה ימים ומאז רק בעיות יש לי איתו. בהתחלה הוא היה נתקע בעת ההפעלה אח"כ הוא היה נתקע כאשר אני הייתי עושה לו חיפוש אוטומטי של תחנות רדיו אבל זה הסתדר. הבעיה האחרונה שיש ל איתו שעכשיו המחשב לא מזהה אותו הוא רק מטעין אותו. ניסיתי על 2 מחשבים שונים, מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני מעוניין לקנות iphone4s 16gb sim-free . העדפה שלי היא מחו"ל כי המחירים הרבה יותר טובים, אז יש לי כמה שאלות : 1. חיפשתי למשל ב ebay ולא מצאתי גרסת im-free מצאתי רק את גרסת ה- Unlocked - הכוונה היא זהה נכון? כאילו בשתיהם אפשר פשוט להכניס sim והכל יהיה בסדר. 2. אם אני קונה בחו"ל הממשק יהיה באנגלית, יש דרך לשנות לעברית ? 3. בנושא האחראיות, הבנתי שיש שנת אחראיות יצרן, כלומר Apple , אם אפשר פרטים לגבי זה. לדוגמא, בוא נגיד קיבלתי מכשיר תקול, עם מי אני מדבר ? חנות Apple פה בארץ ? או שצריך לשלוח את המכשיר בחזרה חו"ל. תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by מנחם,

קניתי אייפון 4 בארה"ב. התקנתי עליו כמה אפליקציות, ואני מחפש המלצות לאפליקציות נוספות. מותקן כרגע: waze facebook linkedin twitter focus! GeeTasksLite GorillaCam AroundMe Google iBooks Wikipedia Wikipanion Dictionary מורפיקס התוכנות של בנק הפועלים globes כמה כסף? amonitor UDD free Convert Units BodyFitness HiDef Radio Stanza iChess NetHack Epic Citadel Angry Birds Mega Jump ואני מחפש המלצות לתוכנות נוספות, גם כאלו שדורשות cydia, כשיצא ה jailbreak (ד"א, זה חוקי). בעיקר: מחשבון לוגי ( and or nor xor וכו' בבינארי, הקסה וכדומה) יומן יותר טוב מזה שבא עם האייפון, עם תצוגה שבועית (סנכרון עם google calendar חובה). וכל דבר שנראה לכם. בשביל השלמות: במקור רציתי לקנות סמסונג גלאקסי, א…

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by creek,

האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  18. אני מבין שios 4 ירוץ נורא לאט על המכשיר, אבל בכל זאת, אם האייפון 3G תומך בIOS4 למה שגם האייפון המקורי לא יתמוך (שנייהם זההים בחומרה שלהם).

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by the_one23,

שלום רב, אני הולך לקנות פלאפון חדש בימים הקרובים, יש לי תקציב של 1600 ש"ח +/- בשביל זה. חשבתי על ה Nokia 7373 שגם מתאים בול לתקציב וגם נראה טוב, רציתי להתיעץ איתכם איך הפלאפון הנ"ל לפי הקרטריונים הבאים: 1.עוצמת ואיכות הרמקול - הכי חשוב (כאשר הדגש היא על העוצמה) - -העדפה לרמקולים סטראופונים 2.סטייל ויופי המכשיר - השני הכי חשוב 3.איכות וגודל המסך 4. חיי סוללה. חוץ מהדברים האלה שום קריטריון אחר לא מעניין אותי (כמו מערכת הפעלה, מהירות הפלאפון גלישה/דפדפן וכו') או האם יש פלאפון האחר בתקציב הנ"ל שמתאים לקריטריוניים האלה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  20. יש לי די הרבה כסף ... ובא לי לקנות משהו חחחח אני ילד של מוזיקה בעיקר אבל יש לי לדעתי הכול (מוניטורים-רמקולים ב3 וחצי אלף,כרטיס קול ב4 אלף שקל ואוזניות ב500 שקל ) אז לא יודע מה לקנות אגב אאאם המפרט של המחשב שלי +הציוד: מוניטורים-KRK Rokit 6 כרטיס קול-TC Electronic Konnekt 24D אוזניות -Sennheiser HD200 מקלדת שליטה-E-MU XBoard 61 מחשב : מעבד-AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח אם-DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח חיצוני-WD My Book 500GB USB&eSATA זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO לא יודע בקיצור תעזרו לי ,אני אוהב גם דברים מאגנבים חחח תודה!

21. כי אני לא יודע מה איתם קיימים פשטו רגל לא פשטו

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by nirc89,

אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by do_k,

לפני כמה שבועות קניתי נגן D2. קניתי אותו אחרי שקראתי לא מעט חוות דעת עליו ועל זמן הסוללה העצום שלו. כמובן שטענתי את המכשיר לפני השימוש הראשון. אחרי כמה ימים היה נדמה לי שהסוללה נגמרת מהר מדי וכדי לבדוק, פרקתי את הסוללה לגמרי, הטענתי מחדש והשמעתי ברצף את השירים. לא נגעתי במסך והווליום על מספר 7 (!) בלבד ( מגיע עד 40 או 50 ). אחרי כ-30 שעות הסוללה התרוקנה. בנגן מותקנים שירים ב-MP3 בקידוד סטנדרטי. מסרתי את המכשיר למעבדה ואחרי שבועיים, הם מוסרים שאחרי בדיקה, המכשיר נמצא תקין. מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח לקבל עיצות או הבהרות.. תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.