גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה eclipse עידכנתי שם הכל לאנדרואיד הכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לפתוח את ה sdk הוא מעלה לי חלון דוס ואז ניסגר ניסיתי הכלל כבר אני מיואש ... ובגלל שאין לי את הסימולטור אז אני לא יכל להריץ בדיקות דרך eclipse למה זה עושה לי את זה? הלכתי לפי המדריך באתר שלהם =\ למישהו יש אולי איזה ניחוש למה זה עושה את זה? דאך אגב אני בווינדוס 7 64 ביט
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המכשיר הבא של המותג הפיני שחוזר לחיינו יהיה ספינת דגל אמיתית לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
דגמי הביניים החדשים של החברה היפנית עתידים לעבור לשימוש בשבבי ה-Snapdragon של קוואלקום, וזה יהפוך אותם לרלוונטיים הרבה יותר בשווקים המערביים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
-
מכשיר הביניים החכם היוקרתי ביותר של החברה נחשף פעם נוספת בעיצוב שונה - אך עדיין עם מנגנון מכאני אשר יהפוך את המצלמה הראשית גם למצלמת סלפי כשצריך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
דרישות: מצלמה איכותית ו 4GB זיכרון RAM חשבתי על השיאומי Mi A2 https://ksp.co.il/?select=.272..573..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=51232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח להמלצות נוספות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5700....ויש שם אופציה לאוזניות Bluetooth סטריאופוניות לישמוע מוזיקה כמו אלו למשל..: http://www.shopbot.com.au/p-91335.html איפה אני משיג כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אחרי שהבלתי נמנע קרה, ואחי שבר את מסך האייפון שלו אני מחפש לקנות לו מסך תחליפי מ- eBay. נתקלתי בערכה כזאת http://www.ebay.com/itm/White-iPhone-4-4G-Replacement-LCD-Digitizer-Glass-Screen-Assembly-CDMA-7-Tool-/290607954255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a995794f אך הכיתוב CDMA Compitable מדאיג אותי, כי המכשיר נקנה מאורנג' ולמיטב ידיעתי הם מתעסקים עם מכשירי GSM (תקנו אותי אם אני טועה). כעת נשאלת השאלה אם זה בכל זאת מתאים למכשיר שיש לו, למרות שרוב הסיכויים שלא. כמו כן, אם ידוע לכם על ערכה דומה שכן מתאימה במחיר מומלץ אשמח לדעת. אגב, לגבי המחיר, ראיתי שיש בטווח מחירים של 40 - 70 דולר. האם קיים הבדל באיכות בין הערכות היקרות ליותר זולות? תודה ולילה …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אילו מחשבי כף יד תומכים ב GPS וסלולר? האם מחשבי כף יד תומכים בעריכה/יצירת קבצי וורד?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשרי בחו"ל לכבות שיחות וגם לכבות דאטה ולהשאיר רק ס.מ.ס. באותו סים, באנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא מייל, סקייפ ואינטרנט (WIFI בלבד). מעדיף גם שרוב אפליקציות אנדרויד יעבדו (אני מניח שבתקציב הנ"ל זה לא יתפוס לאלו עם גרפיקה כבדה). חשוב שהסוללה תוכל להחזיק יום שלם ללא טעינה בשימוש סביר. מעדיף שיהיה גם GPS (לא יודע עד כמה מדובר בסטנדרט היום...) אין שום בעיה להזמין מחו"ל. לא מעוניין ביד 2. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אוזניות BLUETUTH זולות יש שתומכות בעבודה עם יותר ממכשיר אחד?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-