עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בעבר הגישה שלי הייתה לקנות את המדבקה הכי זולה שאפשר למצוא באיביי. בעקבות נסיון עם מדבקות "פושטיות" שהורסות את חווית השימוש החלטתי לבדוק האם שווה להשקיע במדבקה ואם כן מה לבחור? לפי מה שהבנתי יש שני מאפיינים שמשפיעים על "חווית השימוש": שקיפות - נתקלתי במדבקות עכורות חלקית שממש הרסו את הצבעים מהמסך מגע - מדבקות שגורמות לאצבע להידבק ולא להחליק על המסך כמו שצריך השאלה היא מיהם היצרנים ששווה לבדוק ומה היתרונות של כל אחד מהם? לדוגמא, יש את חברת Zagg שהמדבקות שלהם ממש יקרות אבל קראתי עליהם הרבה ביקורות לא טובות על כך שהמדבקה פוגמת במגע. האם ישנם יצרנים נוספים שהמדבקות שלהם איכותיות / ראויות לשימוש?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by Or94,

1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חשוב שהUI הבסיסי יעבוד חלק ובלי תקיעות. השימוש יהיה לרוב לקבלת תמונות, שליחת הודעות בwhatsapp. אולי קצת גלישה. פחות משחקים וכאלה. הכי חשוב שיהיה פשוט ונוח להפעלה. תודה!

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. בעקבות תכניות לרכישת סמרטפון התחלתי לקבל כל מיני חוות דעת מאנשים שונים שחלק מהם נחשבים בעיני אחרים ל"מומחים" אך לא מצאתי להן ביסוס באינטרנט. רציתי להציג כאן כמה מהן ולהבין אם יש דברים בגו או שהכל המצאה פרי דמיונם הקודח של כמה אנשים. זה יעזור לי להבין האם יש הצדקה להוציא את הסכומים הגבוהים שהם דורשים על המכשירים שלהם, מעבר לרצון להיות בעלים של מותג. 1. "מסך המגע באייפון הוא הכי איכותי שיש מבחינת תגובתיות" - האם אפל באמת משתמש בטכנולוגיה או חומרים אחרים כלשהם על מנת שהתגובה של המסך למגע אצבע תהיה איכותית ומדוייקת יותר? 2. "המהנדסים של אפל תכננו את האייפון 5 בצורה כזו שלמרות הגדלת המסך עדיין ניתן להפעילו ביד אחת באותה קלות כמו המכשירים הישנים יותר" - על פניו זה נשמע לי מופרך…

• 50 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. אני מתעניין בטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=829219 שני פרמטרים לא מובנים לי. 1) מה זה מצלמה ראשית? 2) מה זה פלאש? אני מניח שמדובר על זכרון פלאש ולא על פלאש של המצלמה ואם כן מה המשמעות שאין לטאבלט זכרון שכזה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by golla,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  12. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. התקשרתי אליהם, והם טענו שההרשמה דרך האתר בלבד, וכשאני נכנס לאתר, צריך לקבוע מועד לקבלת ה-SIM, ובאופן קבוע כל הימים מלאים. (ובעצם, אי אפשר לבקש אפילו לקבל את ה-SIM) אני לא מצליח להבין את זה. מה קורה שם? מישהו אחר נתקל בתופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by benwin21,

אני גר בקיבוץ ולקיבוץ יש מעין הסכם עם אורנג'. אני כחבר קיבוץ חתום גם על ההסכם הזה. לאחרונה ביררתי כמה יעלה לי לצאת מהחברה, ונאמר לי ש-4000 ש"ח!!!! נותר לי לשלם עוד 3000 ש"ח על המכשיר שאני מקבל את זה, והקנס הוא קנס של 1000 שקל! יש לי את העסקה הזאת(חרא עסקה) רק 10 חודש, כלומר שהעסקה נחתמה לאחר 11.11.11 שמאז אסור לתת קנסות. למישהו יש מושג למה זה ואיך אני יכול לפתור את זה?

17. Started by alexc32,

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות . עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח , אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by yossibbc,

שלום רב. כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה) אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד... מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Or94,

אני נמצא בחברת 012mobile שהיא מותג של חברת אורנג'. יש לי חבילה ללא הגבלה עם 3GB חבילת גלישה ואני די מרוצה שם. אני לומד במכללת אורט בראודה בכרמיאל ויש לי בעיה שלפעמים אין לי קליטה בפלאפון ואז האינטרנט מאוד איטי או שיש מקומות שהקליטה מלאה אבל האינטרנט גם איטי או שלא עובד בכלל. דיברתי עם נציג של 012 והוא עזר לי להגדיר מחדש את הAPN אך גם זה לא עזר. שלחתי SMS לקבלת הגדרות גלישה וסידרתי את זה אבל בנתיים זה גם עובד בקושי. האם זאת בעיה בחברה או שבגלקסי 3 שלי? איך מסדרים את זה? האם לנסות להגדיר APN ידנית לפי האתר של 012? מעבר חברה כרגע לא עומד על הפרק.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. שמעו, לזה לא ציפיתי מחברה כמו אורנג http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/why-orange/ פשוט ביזיון

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  25. שלום לכולם קניתי מחשב נייד שעובד על גרסת אנדרואיד 4 ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך לעשות את זה מישהו יכול לעזור לי או להביא לי קישור איך לעשות את זה ומצטער עם הנושא לא קשור לפה הינה תמונה למחשב או טבלט

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים