גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות . עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח , אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
כנסו לדף הפייסבוק ותעשו לייק: https://www.facebook.com/SmartphonesCustoms
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי חשק אדיר לקנות טאבלט... השאלה היא אם אני בכלל צריך אותו... אשמח אם סטודנטים יביאו פה לדוגמא דברים שהטאבלט משמש אותם ועד כמה זה עוזר להם בלימודים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בקיבוץ ולקיבוץ יש מעין הסכם עם אורנג'. אני כחבר קיבוץ חתום גם על ההסכם הזה. לאחרונה ביררתי כמה יעלה לי לצאת מהחברה, ונאמר לי ש-4000 ש"ח!!!! נותר לי לשלם עוד 3000 ש"ח על המכשיר שאני מקבל את זה, והקנס הוא קנס של 1000 שקל! יש לי את העסקה הזאת(חרא עסקה) רק 10 חודש, כלומר שהעסקה נחתמה לאחר 11.11.11 שמאז אסור לתת קנסות. למישהו יש מושג למה זה ואיך אני יכול לפתור את זה?
-
- 34 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ראיתי לפני כמה ימים את הטאבלט הזה http://www.focalprice.com/CE0182X/ICOO_D70PROII_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.ULn6OoN0nsF המחיר מעולה לי ורציתי לקבל חוות דעת הן מהבנתכם את המפרט שלו והן אם מישהו מחזיק באחד כזה אשמח לתשובה מהירה האם פרט לגודל המסך של המכשיר האם ש/ווה להשקיע פי שניים כמעט ולקנות את זה http://www.focalprice.com/CE0179B/N10_101_Android_404_Quad_Core_iMX6Q_48GHz_Tablet_PC_with_External.html#.ULn944N0nsE שוב תוך התעלמות מגודל המסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש איזה דרך לבצע גיבוי של כל המידע של התוכנות, הגדרות, save games וכדומה? אני לא מדבר על nandroid, אלא גיבוי של המידע עצמו. אני רוצה להחליף טלפון ולא רוצה לאבד את ההתקדמות במשחקים. אין לי בעיה להוציא כמה דולרים אם זה חוסך התעסקות מיותרת. רצוי גם ללא ביצוע root, כי אני מחליף את הטלפון במסגרת אחריות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קצת ויתרתי על ה-NEXUS 4 כי עד כמה שהוא מפתה, יותר מדי קשה להשיג אותו... אני מתלבט כרגע בין 2 אלטרנטיבות שהן ה-S3 וה-ONE X. הם מאוד דומים מבחינת מראה, מחיר, פיטצ'רים וחומרה. אני מתקשה להחליט בין ה-2... יש דעות לכאן ולכאן. בגדול , אם הצלחתי להבין משהו מים הביקורות שמסתובבות ברשת: ל-ONE X יש יתרון קל מבחינת GUI ומבחינת מסך (יש לו מסך רגיל ולא AMOLED, כך שהוא בהיר יותר) ל-S3 יש מצלמה טובה יותר. מצלמה זה משהו שאני שם עליו דגש בטלפון החדש שלי (אני רוצה שאני אהיה מסוגל לצלם איתו תמונות סבירות כשאני ארצה). [תכונה נוספת היא GPS, אבל היא לא משחקת פה תפקיד...] אני אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן, ויוכל להמליץ לי על חווית שימוש\מיקום קנייה [אם אפשר]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית סמארטפון חדש במחיר שפוי והנקסוס 4 נראה כמו אופציה אידיאלית. אני לא מכיר אתרי קנייה מארה"ב (אלה שמשלמים להם את המחיר שהם דורשים והם קונים את המוצר בארה"ב ושולחים לישראל) ולא יודע מי מהם אמינים. גם אין מילת חיפוש ספציפית שתוביל אותי לכולם בגוגל, לכן אני שואל אתכם. אילו אתרים אמינים קיימים שמוכרים גם סמארטפונים? אשמח גם לתגובות מאנשים שרכשו סמארטפון בצורה כזו. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החברה שהוציאה את Newman n1 יוצאת עם גרסע חדשה Newman N2 נראה שתאריך ההשקה היה נובמבר 22, ולפי הנתונים, מדובר במכשיר שיכול באמת להתחרות עם S3 http://www.techulator.com/resources/7741-Newman-N2-Samsung-Galaxy-S3-Comparison-Price-Specifications.aspx המחיר באזור 360-390$, שזה הרבה מעבר לN1, אבל הרבה פחות מ S3 - ואם הוא אכן באותה רמה.... מישהו ראה? קרא? מכיר? מחזיק :-/ ? אני מחכה למצוא אחד זמין, וכנראה אזמין אותו. כמובן שאעדכן, אם למישהו אחר יש מידע - S'il vous plais.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נמצא בחברת 012mobile שהיא מותג של חברת אורנג'. יש לי חבילה ללא הגבלה עם 3GB חבילת גלישה ואני די מרוצה שם. אני לומד במכללת אורט בראודה בכרמיאל ויש לי בעיה שלפעמים אין לי קליטה בפלאפון ואז האינטרנט מאוד איטי או שיש מקומות שהקליטה מלאה אבל האינטרנט גם איטי או שלא עובד בכלל. דיברתי עם נציג של 012 והוא עזר לי להגדיר מחדש את הAPN אך גם זה לא עזר. שלחתי SMS לקבלת הגדרות גלישה וסידרתי את זה אבל בנתיים זה גם עובד בקושי. האם זאת בעיה בחברה או שבגלקסי 3 שלי? איך מסדרים את זה? האם לנסות להגדיר APN ידנית לפי האתר של 012? מעבר חברה כרגע לא עומד על הפרק.
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. לאחרונה שמעתי על האפליקציה tasker שמאפשרת לי לבצע המון פעולות שימושיות במכשיר כמו הדלקת הWIFI שאני מגיע הביתה וכל מיני דברים שימושיים. התקנתי את האפליקציה אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשתמש בה. ראיתי בפורום שיש אשכול על האפליקציה עם פרופילים אבל עדיין לא הסתדרתי. אני מחפש מדריך פשוט וקל למתחילים שיסביר איך עושים פעולות בסיסיות באפליקציה הזאת. 2. אני מחפש אפליקציה שבה אני יוכל לכתוב את מערכת השעות שלי, שיעורי בית, לוח מבחנים וכל מיני דברים ששימושיים בשבילי בתור סטודנט. 3. התקנתי את האפליקציה GOTYA שמזהה אם מישהו ניסה להיכנס לפלאפון שלי. האם האפליקציה חייבת להישאר דלוקה כל הזמן והאם האינטרנט חייב להיות דלוק כל הזמן? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא טיול (יוצא לטיול לבד). הנגן יהיה תקופות ארוכות ללא חיבור למחשב ככה שאני צריך זכרון גדול (לפחות 32 ג'יגה) שיחזיק את מרבית המוזיקה שלי. הוא צריך להיות בעל סוללה המחזיקה לפחות כמה עשרות שעות, בעל חיבור טעינה סטנדרטי (כדוגמת miniusb וכדומה, אני הולך להטעין אותו דרך מטען סולארי). רצוי שיהיה עמיד, אך אני לא מתכוון להשליך אותו מגבהים או לצלול איתו. אבל מאוד חשובה האמינות של המכשיר, שלא יתקלקל סתם ככה. קשה לי להגדיר תקציב כי אני לא יודע מה מחיר של מוצר סטנדרטי עם הדרישות שלי, אבל אני אקבע את הגבול בינתיים על 1000 ש"ח, אבל רצוי לא להגיע לזה אם אפשר, ומצד שני אם אין ברירה, אפשר יהיה לחרוג.. תודה! סטס.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בע"ה השבוע ארכוש, NOKIA LUMIA 920 מישהו כבר רכש? המחיר הוא 4250 ש"ח חיכיתי לו כ"כ
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעקבות תכניות לרכישת סמרטפון התחלתי לקבל כל מיני חוות דעת מאנשים שונים שחלק מהם נחשבים בעיני אחרים ל"מומחים" אך לא מצאתי להן ביסוס באינטרנט. רציתי להציג כאן כמה מהן ולהבין אם יש דברים בגו או שהכל המצאה פרי דמיונם הקודח של כמה אנשים. זה יעזור לי להבין האם יש הצדקה להוציא את הסכומים הגבוהים שהם דורשים על המכשירים שלהם, מעבר לרצון להיות בעלים של מותג. 1. "מסך המגע באייפון הוא הכי איכותי שיש מבחינת תגובתיות" - האם אפל באמת משתמש בטכנולוגיה או חומרים אחרים כלשהם על מנת שהתגובה של המסך למגע אצבע תהיה איכותית ומדוייקת יותר? 2. "המהנדסים של אפל תכננו את האייפון 5 בצורה כזו שלמרות הגדלת המסך עדיין ניתן להפעילו ביד אחת באותה קלות כמו המכשירים הישנים יותר" - על פניו זה נשמע לי מופרך…
-
- 50 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180 מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ? מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר? בנוסף, eline כותבים לגבי עברית: "אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר: http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html 1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ. 2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה. 3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא) 4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב) 5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם? 6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה נקבע מתי העידכון ל-4.1 יופץ למכשיר שלי - גלקסי S3 שנקנה בחנות פרטית (לא חברת סלולר) לפי מדינה? כלומר יופץ מתישהו (מתי??) לכל ישראל? ואם כן - לפי מה המכשיר יודע (כלומר שרת העידכון שאני מניח שמפעילה סמסונג) מאיזה מדינה אני? לפי חברת הסלולר שאני מחובר אליה (גולן)?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-