גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
עד 1000 ש"ח כעקרון, אפשר להזמין מחו"ל, ואפשר גם בארץ אבל צריך שיהיה חדש ומוצר אמין מאוד, ומכשיר שיהיה טוב למשחקים יחסית.. על מה תמליצו? הוא כרגע מחפש לקנות חיקוי של S4, אבל לדעתי לא ממש שווה לו.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצב ידני באפליקציית המצלמה, ללא כל עיבוד, למעט הקטנה. לא רע בכלל.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בפיקסל 2 החדש של גוגל, רוב הפיצ'רים החכמים שהוצגו הם למעשה מבוססי תוכנה. מה המשמעות? יצא לי לראות את הסרטון הזה שמדבר על הפיצ'רים המיוחדים והחכמים שיש בפיקסל 2 - פיצ'רים שכוללים מעבר לגימיקים (מצב "פורטרט" וכו') גם שיפור אמיתי ביכולות המצלמה, למשל שיפור של הטווח הדינמי (HDR), יכולות הצילום ב-low light, ואפילו ייצוב הוידאו התוכנתי (EIS, בנוסף ל-OIS האופטי) - כל זה באמצעות מימוש בתוכנה של יכולות החומרה: אבל בכל הנוגע לחומרה, אין בפיקסל 2 למיטב הבנתי משהו שלא ראינו כבר - Dual Pixel זה משהו שקיים כבר אפילו ב-Galaxy S7 (והופיע לפני זה במצלמות DSLR של קנון), מה שמיוחד זה המימוש התוכנתי שגוגל עושים בעזרתו. מעניין אותי אם בהמשך יהיו פורטים ש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית מקופרטינו הייתה גאה מאוד בנייד החדש והקומפקטי שלה, אך באתר הפופולרי Consumer Reports החליטו שהם לא יכולים להמליץ עליו - לראשונה בתולדות משפחת ניידי ה-MacBook, וכעת אנשיה ינסו להבין מדוע לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מקלדת ה-Gboard החינמית והמוצלחת של חברת הענק נוחתת גם בפלטפורמה האישית שלה, באיחור של כמה חודשים לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את ה-Xperia L4 שמאמץ את המסכים האולטרה-ארוכים של אחיו לבית היצרנית היפנית - אך עושה זאת בשילוב עם שבב בסיסי מאוד מבית Mediatek לכתבה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי הפלאפון Nokia 6120 באיזה הגדרות אני צריך להמיר את הוידאו ובאיזה פורמט (נניח DIVX) להשתמש בשביל לקבל איכות מקסימאלית?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נסו באחריותכם המלאה ! (אצלי זה עובד יופי) http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41134
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה האפשרות להמיר את ההרדדיסק באייפוד שלי מfat32 לntfs? או פשוט לפרמט, ולהתקין את "מערכת ההפעלה" של האיפוד מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אקבל מכשיר אייפון 5 והבנתי שצריך להמיר את כרטיס הסים לגודל נאנו סים. בORANGE מציעים את השירות הזה במחיר מופקע של 88 ש''ח. האם מישהו כאן עבר את התהליך הזה במחיר זול יותר/בחינם?
-
- 14 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-OnePlus 3T העוצמתי החדש של היצרנית הצעירה זמין במחיר מוזל ולפרק זמן מוגבל בהחלט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אם זה לא הפורום הנכון תעבירו אותי בבקשה לנכון...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק Leo's Fortune נמכר עכשיו ב- 4 שקל ב- google play
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצים לנחש מה יהיה מחירה של ההרפתקאה הרשמית הראשונה של השרברב האיטלקי הכי מפורסם בעולם במכשירים חכמים? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.createix.friendstrivia&hl=en המשחק הוא טריוויה בן 10 שאלות שנבנות בהתאם למידע מהחברים שלכם מהפייסבוק. בסוף הטריויה תקבלו דירוג כמה אתם באמת חברים. אני פיתחתי אותו. תהנו... לעוד משחקים שלי כנסו ל: https://play.google.com/store/search?q=createix&c=apps&hl=en אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק שפיתחתי במשך שנתיים לאנדרויד, ובנתיים לא זכה להצלחה מסחררת נקרא "דם השומרים" בעברית. זה משחק אסטרטגיה ואקשן, יש גם משחק ליחיד אבל הוא הכי כיף לשחק אותו נגד יריב אנושי. כן יש תמיכה למשחק ברשת, יש דם גירסת PC שבה אפשר לשחק על אותו המחשב. הבעסה גם שהמכשיר מתחמם שמשחקים מול הAI וזה קשה בקיץ. אני צריך לשפר את הביצועים של הASTAR אמרו לי לא לעשות פרסומת, אבל אם לאמר את האמת, אני לא הולך להתעשר פה מ"פירסום" המשחק, אז לא נראה לי שיש פה אינטרס כלכלי. הקישור לדף המשחק בGOOGLE PLAY (לא לתת ציון מתחת ל5! חחח) https://play.google.com/store/apps/details?id=pompiPompi.SumerianBlood
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-