גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי אייפוד וידאו.. ואין לי מושג איך אני מכניס לשמה סרטים... אני מנסה באייטונס להוסיף את הסרט דרך האפשרות add file to library והוא לא מוסיף לי את הסרט.. ועוד בעיה.. מישהו יודע אם אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת האייפוד? תודה רבה mz155
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד איכותי לשימוש רק כGPS. ככה שהתכונות שחשובות לי הן- מהירות תגובה וחישוב מסלולים (מעבד+זכרון) והכי חשוב - מקלט GPS איכותי, מתקדם ויציב. אני מחפש מכשיר שיפעל טוב עם IGO, יקלוט לוויינים מהר וינווט בצורה טובה. יש דבר כזה? אני לא ממש יודע מה המחירים, אבל אני מוכן להוציא עד 2000 ש"ח +- , אם יש מכשיר כזה בטווח מחירים נמוך בהרבה אז עוד יותר טוב (: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.areamobile.de/php/pages/slideshowImageView.php?img=images/handies/sonyericsson/Xperia-Pure/200909031605sony-ericsson-xperia-pure-20.jpg&vendor=Sony+Ericsson&bez=Xperia+Pure למרות שמדובר במכשיר מתקדם,חדשני ומיוחד אפשר להגיד, לא ממש אהבתי... מה איתכם?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב למכובדי הפורום. אני מעוניין לרכוש מתנה להורים מכשיר ניווט GPS. הבנתי שעדיף לקנות מחשב כף יד משולב עם אנטנת GPS על מנת להקל על שידרוגים והורדת מפות בעתיד. האם יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים המשולב עם WIFI שיעלה בסביבות ה 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה דבר שניתן לשינוי כי מה שמגיע עם ה-PSP עצמו משעמם לדעתי, אם אפשר לשנות אז מאיפה ואיך?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, לכבוד הפורום החדש חשבתי לרכז את המקורות שנתקלתי בהם תוך כדי שאני למדתי לתכנת ל-iOS. את המקורות חילקתי לשלושה קטגוריות: רמת מתחילים - משתמשים אשר לא תכנתו מעולם, ואין להם ידע באף שפת תכנות. רמת מתקדמים - משתמשים אשר יש להם כבר ידע בשפות תכנות אחרות כמו C,Java וכו' ומעוניינים לעשות הסבה לפיתוח אפליקציות ל-iOS. פיתוח משחקים - משתמשים אשר מעוניינים לפתח משחקים ל-iOS (מומלץ בחום להתחיל מפיתוח אפליקציות ולהגיע לשליטה טובה ב-Objective C לפני שמתחילים לפתח משחקים). רמת מתחילים: שם המקור: iPhone Development Tutorial תיאור המקור: זוהי סדרת מדריכי וידאו (37 סרטונים) באתר Youtube אשר נכתבה על ידי משתמש בשם newboston. המדריכים מפורטים מאוד ומסבירים כל מה שצריך לדעת מה…
-
- 4 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מגבים במחשב את מספרי הטלפון שיש לי בפלאפון? יש לי פלאפון K800i של סוני אריקסון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר שלי מחו"ל טלפון sony ericsson w810i, שאים עליו עברית. הבנתי שזו לא בעיה לצרוב עברית על הפלאפון, רק צריל ללכת לחנות פרטית שתשים לי עברית ואני אהיה מסודר. הבעיה שנשארתי איתה היא עם שהמקשים הם באנגלית, בלי עברית (תמונה למטה). האם ניתן ללכת לחנות מסויימת שמוכרת מקשים בעברית לדגם הספציפי הזה? תודה גדולה לעוזרים. עוד תמונה:
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ראיתי כתבה שsandisk פירסמו עידכון עברית לנגן e200 שהוא לא שונה בהרבה מהe140 מישהו יודע אם אפשר להפעיל את הקובץ עידכון גם על ה140? הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355344,00.html#n
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! יש לי אוזניות בלוטות' של סוני אריקסון שקניתי בהונג קונג, אבל איבדתי את המטען שלהם. והמטען הרגיל של הפלאפונים של סוני שמוכרים בארץ, הוא לא מתאים גדול מדי. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג מטען כזה בארץ?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות GPS והמחירים שיש היום למכשירים האלו ממש עושים לי חשק. השאלה היא מה חשוב שאני אבדוק לפני הקניה? יש דגמים במחסני חשמל שעולים 550 שקל ויש אחרים שעולים מעל 1500 שקל... מה הסיבה? יש הבדל אולי ברמת הדיוק ? באיכות הקליטה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-