גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי. שימושים-Whatsapp ואולי Waze בעתיד. אין לי בעיה עם חברות סיניות (אפילו מעדיף...HTC' Huawei, ZTE etc...), ועם רכישה ברשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&_from=R40&_sacat=0&_nkw=phone+car+holder+magnet&_sop=15 כל האלה עם המגנטים .. כמה זה בריא לטלפון? (אני רוצה לשים על הכיסוי ועל הרכב)
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-WAZE והיא שאין לי הכוונה קולית. לא משנה שהרמקול של המכשיר שלי עד הסוף, ההגדרות שמע וההכוונה של האפליקציה בסדר ועל מצב תקין ועדיין אין לי הכוונה. למישו זה קרה ויכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
באם מספיק משתמשים התחברו כדי שיהפוך את העסק לכדאי ?. אני גר בתל אביב ולא רוצה להשתמש בקישוריות סלולרית ולכן אני שואל. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט ללימודים (בעיקר לקריאת מסמכים וצפייה בשיעורים) 10 אינץ'. התקציב הוא גג 400$. עכשיו איזה מערכת הפעלה תתאים לי יותר? האם יש אפליקציות לטאבלט ווינדואס? מה עדיף בכללי, אנדואירד או וינדואס? מה המשקל המומלץ? 850 גרם נחשב יותר מדי? יש המלצות לטאבלט של ווינדאוס? אם יש טאבלט אלקטרומגנטי ועם דיגיטייזר יהיה מאוד מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד שבועיים אייפון חדש אז נכנסתי לזאפ לבדוק מה המחירים. נכון לעכשיו האייפון 5C יותר זול מה-5 בכ-120 שקל. למישהו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וערב טוב, יש לי מוטורולה דיפיי + עם אנדרואיד 2.3.6 ואני הייתי רוצה לשדרג לו את גרסת האנדרואיד,ברגע שאני נכנס לעדכוני תוכנה ומנסה להעדכן זה רושם לי שהמכשיר שברשותי מעודכן. האם יש איזושהיא דרך לעדכן את המכשיר לגרסת אנדרואיד יותר חדישה? כשאני אומר גרסה חדישה אני מכוון ל 4 ומעלה. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מחזיק אשראי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו. החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ) חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום. כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים". אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן. כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת: סמארטפון: http://ksp.co.il/?select=.272..573..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18427&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ותחנת עגינה שבמבצע: http://ksp.co.il/?uin=18548 שווה להוציא על זה 3085 שקל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר ב-pc אני משתדלת להתקין תוכנות ניידות. תהייתי,האם גם באנדרואיד אני יכולה להתקין תוכנות כאלה. אם כן, כיצד ומהיכן. אם לא אשמח לדעת מדוע אין הדבר אפשרי. תודה ושב"ש
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם טאבלט המאפשר גם נתוני 3G וגם WiFi, כמו ה Note 8 3G, יאפשר גם לעבוד מבלי להכניס אליו סים בכלל (כלומר, בחיבור WiFi בלבד)? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5100-5252.php תודה, זאביק
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי סמסונג גלקסי אס 4... עם גרסת אנדרואיד 4.2.2אני מנסה לעדכן אותו דרך המכשיר... ואני מקבל הודעה שהמכשיר מעודכן.אני יודע שיש כבר גרסאות חדשות של אנדרואיד 4.3 ו- 4.4 מדוע המכשיר אומר שהוא מעודכן למרות שישנן גרסאות חדשות יותר..?תודה,שי
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'. כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד. יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה. אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming. אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM... האם גם לכם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-