עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jeka90,

אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by aviisr,

אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by matan13,

שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המצלמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Mr. 24,

שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by AmitMa,

לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. NEVERLOCK תודה....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הצרכים שלי הם נטו מוזיקה... ושתהיה כמה שיותר איכותית. עכשיו שיהיה כמה שיותר קומפקטי (לדוגמא הנאנו), 16GB לפחות, שתהיה תמיכה לשירים בעברית.. לא חייב שמערכת הפעלה תהיה בעברית אני יכול לקנות אותה בבאג דיוטי פרי שזה יוצא 730 שקל בערך, השאלה האם זה שווה? יש נגנים יותר מומלצים במחיר הזה ? מהאינטרנט אני לא מעוניין לקנות, לא אוהב לקחת את הסיכון שבדבר. המלצות ?? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vidati,

"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…

11. כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by com,

שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by D-M-X,

קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

17. שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי אתמול בערב LG G3 והשתמשתי בו כמה שעות עד שהסוללה התרוקנה. עכשיו הכנסתי SIM והדלקתי את המכשיר, והיה לי מסך KERNEL CRASH. עשיתי Reboot והמכשיר נדלק. אבל כל עוד לא עברו 14 ימים, האם עלי לנסות להחליף אותו או שזה בעיה שיכולה לקרות בכל המכשירים? כלומר, בעיה במערכת ההפעלה ולא חומרה? היה לי במשך שנה Galaxy S4 ובחיים לא היו לי כאלה מסכים. זה למה אני דואג. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by roeesnir,

אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by -OmeR-,

המשפחה שלי לקוחות עיסקיים בפלאפון כרגע יש לי את ה-LG שוקולד (לא מרוצה ממש) כבר כמעט שנתיים. אין מצב שאנחנו עוברים חברה ואני מת להחליף את הפלאפון כבר. אז האם "פלאפון" אכן עוברים ל-GSM? כי אני שמעתי שכן וזה אמור להיות בקרוב! אם מישהו יודע תאריך אז תגידו. והאם אחרי שהם יעברו ל-GSM הם יביאו את כל המכשירים של Nokia למיניהם? תודה.

21. ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bati6,

קראתי כתבה באתר שיהיו כרטיסי זיכרון חדשים עם מהירות גבוהה יותר ואפשרות לשמור שם אפליקציות, רק לא ככ הבנתי במה הם יהיו שונים חוץ ממה שהזכרתי מכרטיסי ההרחבה שיש היום, והאם אפשר לשים אותם בכל מכשיר או רק במכשירים שיצאו בעתיד?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by LimaC,

שלום לכולם, באוגוסט מלאו לגלקסי 3 שלי 3 שנים... כבר לא מעט זמן שהוא איטי והסוללה שלו "סוחבת" בקושי כמה שעות עבודה רגועה. החלפתי לו כבר כ 4 סוללות עד היום, מ 4 חנויות שונות (בארץ ובחו"ל) אבל עדיין אין שיפור משמעותי בזמן השימוש. השימוש העיקרי שלי בו הוא יום יומי ומשרדי - דבר ראשון להוצאה וקבלת שיחות, לא מעט WhatsApp, קצת YouTube ועוד קצת אפליקציות ארגוניות. השאלה המרכזית היא האם אני מפרמט ועל הדרך גם עושה לו ROOT או שכבר קונה טלפון חדש ב 700-1000 ש"ח שיתאים לשימושים הנ"ל? אם כבר בטלפון חדש עסקינן, אשמח גם להמלצה על טלפון בטווח הנ"ל מתוך ההיצעע העצום שיש כיום. דבר חשוב, יש לי חבר באנגליה עכשיו שיכול להביא לי אחד.. תודה ושבוע מצוין!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים