עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by deluxe,

אני מחפש נגן שמיועד בעיקר למוסיקה.... עם איכות סאונד מצוינת, תמיכה בפורמטים כמו FLAC, מערכת הפעלה בלי באגים שתומכת בעברית מלאה, מקום של 8 ג'יגה וחריץ הרחבה, סוללה טובה, הרבה אפשרויות של פלייליסט, השמעה אקראית וכדו'.., רדיו + הקלטה ממנו. תקציב: 500-600 ש"ח... מי שיש לו המלצה מאוד יעזור! תודה!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by hen1235,

תומך עברית. חלוקה לתיקיות. נפח גדול - החל מ-5 ג'יגה. צפייה בסרטים + כתוביות (לא חובה, מקסימום אני יטמיע את הכתוביות בסרט). זמן סוללה יחסית ארוך (5-6 שעות של נגינה זה מספיק) אני אהיה עם הנגן בצבא ולא יהיה לי יותר מדי זמן להטעין אותו. אם הוא נטען מהמחשב אז בכלל לא תהיה אופציית הטענה בצבא. נגן שלא יהיה עדין ושביר. חשוב מאוד שהנגן לא יהיה בגודל של מקרר, נגן בינוני עם מסך בינוני שלא יתפוס הרבה מקום בכיס. מחיר בסביבות ה-500-600 ¤ אפשר לחרוג אם מדובר בנגן ממש איכותי שעונה על כל הדרישות. קחו בחשבון שאני לא ממש מכיר את העסק ולא יודע אם התקציב מתאים לדרישות, אפשר להעיר לי בנושא ואם אני אמצא לנכון אני אגדיל את התקציב. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by creek,

האמת שאין לי תקציה (לפחות לא כרגע) כי אני אפילו לא יודע מה טווח המחירים, אבל יש לי הרבה מוזיקה אז הייתי צריך משהו בגודל הזה. רדיו וכו' - לא מעניין אותי, אפשר לוותר על זה. וידיאו - לא יודע. זה באמת שימושי? מוזיקה בשבילי תיהיה הדבר העיקרי...אבל הם כדאי להשקיע כבר בנגן וידיאו טוב? אתם משתמשים בזה מדי פעם בשביל להראות שטויות לחבר או שאתם באמת משתמשים בזה? תציעו מה שנראה לכם מתאים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. חברים, אני זקוק להמלצות לסמארטפון אנדרואיד בתקציב מינימלי - גג 1000 ש"ח. לא פלוס מינוס 1000. גג 1000. ז"א אם יש משהו טוב ב-500-700 אז עדיף. מה שחשוב בסדר חשיבות יורד: איכות שמע טובה ורמקול איכותי (מאוד חשוב), מסך פלוס מינוס 5 אינץ', שלא יזחל, לקנות בארץ ושתהיה אחריות סבירה. זהו. תודה.

5. Started by firebug,

אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omertgm,

שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הי, מחפש פלאפון יד שניה, פשוט, אמין, שעושה את הדברים הבסיסים (שיחות, ספר טלפונים, רמקול) בצורה טובה. היה לי מוטורולה e398 שהיה לדעתי מצוין (חוץ מספר טלפונים מעצבן) ולצערי הוא נגנב. נתנו לי מכשיר זמני מאורנג' - nokia 2610 שהוא די על הפנים. מה דעתכם על המכשירים הבאים: 200 ש"ח - Nokia 6070 200 ש"ח - Motorola e770 250 ש"ח - Motorola v3 300 ש"ח - Sony Ericsson k530i 300 ש"ח - Sony Ericsson k610i איזה מהם מומלץ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. המלצות לפלאפון עד 1000 שקל,ומה אתם אומרים על קנייה בEBAY?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה

11. Started by SuBeX,

אין לי ממש כיוון למשהו שאני ממש רוצה, אבל זה יותר לכיוון נגנים ואמצעי שמע (אוזניות או רמקולים קטנים וניידים). יש למישהו המלצות מעניינות? בכלל, אם יש למישהו הצעות בתחומים נוספים אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! קניתי טלפון Sony W902, ואני מעוניין בהמלצות לתוכנות שימושיות ולמשחקים כיפיים שיעבירו את הזמן, ושניתן להתקין בחינם בלי התחברות לאינטרנט לאתרים של ספונסרים. אשמח לקבל את ההמלצות שלכם.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. שלום, יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית. 1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי? 2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר? 3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by daniel123,

הייתי רוצה לדעת אם שווה לקנות IPAD 2 בשביל משחקים וסרטים לשימוש בזמן הסיעה ברכבת או בזמן הצבא? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ccc,

היי לכולם ! אני מחפש 2-3 מצלמות אבטחה טובות שיתנו תמונה טובה בלילה מחוץ לבית ועוד אחת בתוך הבית. האם יש המלצות למשהו מאיביי ?כמובן המלצה לכרטיס גם תתקבל. המחיר צריך להיות מינימלי עם הקריטריונים הנ"ל. אני מבצע התקנה. כמו כן, כמה עולה צילינדר תביעת אצבע לדלת הראשית בבית ?

17. Started by rafizil,

מחפש המלצה למצלמת רכב טובה וחזקה, דרישה עיקרית לצלם בזמן חנייה אז צריך סוללה גדולה, עמידות בחום ואפשרות לכרטיס זכרון של לפחות 64 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  18. שלום, ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לקנות מכשיר מרשת אורנג' (במבצע ה50% הנחה) בכל מקרה, אני מתלבט בין שני מכשירים: SE K800i SE K610i ברור לי שK800i הרבה יותר טוב מK610i, אבל יש ל800 כמה חסרונות: החסרון הגדול ביותר - אורך חיי הסוללה: הסוללה יכולה להגמר ביום של שימוש אינטנסיבי וביומיים של שימוש חלקי (אין לי בעיה לטעון אותו כל יום אבל שמעתי שזה מזיק לפלאפון) עוד חסרונות - הוידאו של המכשיר באיכות גרועה, והסאונד לא משהו (לפי מה שהבנתי).. וגם המכשיר ענק ומגושם! לעומת ה610 שהוא קטן ויפה, אין לי מושג לגבי הסאונד שלו (אם משהו יוכל להגיד לי אני אשמח) אבל המצלמה שלו לא משתווה למצלמה של ה800.. אז מה אתם ממליצים? לקחת את הK800i למרות החסרונות או לקחת את הK610i למרות האיכות הגרו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Riaz3r,

עד כה יצא לי לנסות את גרסה 2.2 המקורית, 2.3 המקורית, Darky's rom 10 RC5, Simply Honey 3.3, CM7. את הגרסאות המקורית אין לי בעיה אני רק מחפש יותר תוספות, שיפורי ביצועים ולכן העדיפות היא לרומים חיצוניים. עברית, שלא יהיה בכלל, לא חשוב לי. CM7, הוא רום מצויין, מהיר הכל עובד בצורה מצויינת, בעיה היחידה זה שהוא לא ממש מתאים לגלקסי, אלא יותר לנקסוסים, אני אוהב להשתמש בסנכרון מול ה Kies ואין לו את האפשרות הזאת. בנוסף לזה, יש לו battery drain מטורף, משהו כמו 10% לשעה. אבל חוץ מזה הפיצ'רים שהוא מציע הם מצוינים. כנל לגבי Darky's, רום מצויין, לא יצא לי לעשות לו בנצ'מרק ולבדוק אותו ממש, אבל גם פה יש לו בעיה חמורה עם הסוללה, חוץ מזה הפיצ'רים ממש מגניבים. הוא מסנתכרן טוב עם ה kies. simply…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ice2k,

אני מניח שכל משתמש HTC מתקדם מכיר את האתר הישראלי http://www.htcaddicts.com/?id=3 . עכשיו הם פתחו פורום, מקוטלג יפה לפי מכשירים בסגנון XDA. פורום כזה מתאים גם למתקדמים שמתעסקים עם רומים ומקום דיון מרוכז הוא חשוב בגלל כל העניין של העברית ואיך רומים שונים עובדים עם עברית. מקום דיון מסודר רק לנושא זה הוא פיתרון חשוב לריכוז מידע ואני מניח שלשם מטרה זו הוא נפתח. חבל על כל המידע החשוב שמפולג בלא מעט פורומים ישראלים שונים (ולא רק). לא רק לאייפון מגיע פורום ישראלי ייחודי כדאי לציין שהאתר שם דגש על מכשירי HTC שהם WINMO, לא ממש ראיתי הרבה מידע על מכשירי ANDROID. הנה הלינק: http://forum.htcaddicts.com/ כרגע הוא חדש ועוד אין המון משתמשים אבל לא הרבה יודעים עליו.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה

24. אני לא באמת צריך סמארטפון, מספיק לי נוקיה 100, אבל חשוב לי מאוד לא להישאר מאחור מבחינת ידע, התעסקות כללית במכשירים, שימוש באפליקציות, פתרון בעיות וכו'. יש לי ידע טכני כללי, אני לא סבא בן 90, רק במקרה של פלאפונים בחרתי בשנים האחרונות להישאר בנקודה שנוח לי, אבל יש לזה מחיר כי נוצר חור בהשכלה, שאוכל לפצות עליו תוך זמן קצר. באיזה סמארטפון לדעתכם אפשר "לחפור" כמה שיותר, כזה שמציג המון אופציות שהתעסקות בהן מעשירה את הידע הטכני?

25. המשימה להשיק סמארטפון עם Snapdragon 888 לפני כל המתחרות הושלמה בהצלחה - וכעת נראה כי היצרנית הסינית המפורסמת עומלת על פיתוח יוקרתי ומתקדם עוד יותר בתור חיזוק להיצע המודרני שלהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.