גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הנקסוס 4, מה האפשרויות שלי? באיזה מדינות מוכרים אותו, וכמה זה יחסוך לי אם אקנה את זה ואביא את זה איתי לארץ, במקום לשלוח את זה מחו"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חדשה בתחום האנדראויד לכן יש לי שאלות של מתחילים ??? 1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר? 2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור? 3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים? 4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון? 5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של בין 1K~2K ש"ח. שיהיה לו בבקשה מסך של 4" ומעלה (לא NOTE), שימושים: אינטרנט, משחקים שדורשים כח כמו modern combat 3 וכו'.. , מוזיקה הרבה (חשוב שיהיה די איכותי..יחסית לפלאפון..) וזהו בעקרון, 16 GB פנימי רצוי (לא חובה אפשרות של הרחבה עם זכרון חיצוני), מצלמה בסיסית+.. אשמח לשמוע המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחזיר את הטאבלט למצב שבו הוצאתי אותו מהחנות - האם ניתן לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים קטנים לMP3, שעובדים על 4 בטריות AAA, או חיבור כבל USB למחשב. אני רוצה לחבר את הרמקולים לקיר דרך מטען USB של אייפד. הבעייה שכתוב על הרמקולים 6V, 350mA ועל המטען USB כתוב 5V ,150-2000ma. האם המטען יכול לשרוף את הרמקולים, או שזה בסדר, כי זה דרך כבל USB?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי טלוויזיה 32 אינץ של סמסונג עם 2 חיבורי HD אך ללא חיבור USB. אני רוצה להריץ עליה אנדרואיד מלא ומתעניין במכשיר הזה MK802 III . האם אוכל להפעילו ללא USB בטלוויזיה? האם הוא חייב גם חיבור חשמל? האם יצא משהו טוב יותר לשוק שאתם ממליצים? מאיפה הכי זול להזמין אותו כיום? תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל את גודל האייקונים בטאבלט?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המצב הנוכחי הוא שאם אני כרגע צופה בקובץ וידאו ולא רואה אותו עד הסוף אז בפעם הבאה שאני בא להפעיל את הקובץ אני נשאל האם לנגן את הקובץ מהתחלה או מהמקום שהוא הפסיק בפעם הקודמת. אני מעוניין לבטל את האפשרות הזו ושתמיד תמיד הקובץ יתנגן מהתחלה כאשר אני מפעיל אותו.האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש מכשיר סוני אריקסון W660 שנקנה בסלקום. לאחר המעבר לגולן טלקום גיליתי שהמכשיר נעול ע"י סלקום לכרטיסי סים של סלקום בלבד. הגעתי אליהם היום למרכז ליד קניון הזהב, בראשל"צ, והתיישבתי מול הנציגה ספיר. ביקשתי ממנה שתפתח את המכשיר עבור כרטיסי סים אחרים. הלכה. חזרה. סליחה אבל אני לא יכולה לעשות את זה. למה? כי המכשיר ישן וסלקום לא תומכת בו. זה מכשיר שאתם מכרתם לי ומראש כבלתם אותי. עכשיו, כשאני בחברה אחרת אני רוצה להשתמש בטלפון שאני -שילמתי- מהכסף -שלי- אתם לא מוכנים לשחרר אותו? אין את האפשרות, כי הקוד שגוי. קוד שגוי? זאת בעיה שלכם שהקוד ששמתם שגוי. לא, זה סוני אריקסון שמה. ואתם מכרתם. אבל עדיין אני לא יכולה לפתוח את זה. אוקיי, אז תביאי לי מכשיר אחר. אני לא יכולה להב…
-
- 80 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגד מוסיקה פשוט יחסית, הפיצ'ר הכי חשוב לי הוא יכולת להעביר שירים ע"י לחיצה כפולה על הכפתור של האוזניות (זה שעונים איתו על שיחות). (לחיצה ארוכה מתנגשת בהרצת חיפוש של google now משום מה). השתמשתי בPowerAmp שהיא אפליקציה ממש מעולה שעושה בדיוק מה שאני רוצה אבל לצערי היא לא חינמית. האם יש אופציה חינמית ? המכשיר המדובר הוא SGS2 עם רום CM10. (הנגן שבא עם הרום הוא "Apollo" ויש לו אפשרות רק לעשות Pause ע"י לחיצה על הכפתור של האוזניות)
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חיפשתי לאחותי מכשיר נחמד וזול שיריץ ווצאפ וכל מיני שטויות אחרות, וראיתי את ה X10 של סוני במחיר שנראה שווה לכל נפש.. http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=58756 מישהו התנשא במכשיר הזה? יש חוות דעת מיוחדות? ואם יש לכם עצות אחרות למכשיר טוב במחיר סביר אשמח לקבל.. תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
זה הפורום היחיד שראיתי שקשור באיזה אתרים אני יכול לבנות לפי תבניות שאני בוחר אתר שהוא מותאם רק לסלולר ? וחשוב שיהיה גם בעלות זולה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני והצוות שלי מפתחים אפליקציה לאנדראויד בפרויקט גמר במדעי המחשב. ויש לנו שאלה בסיסית ודיי חשובה: תאור מקוצר של האפליקציה שלנו: האפליקציה שלנו היא אפליקציה למציאת חניה, יש לה צורך גם בבסיס נתונים שישמור נתונים קבועים כגון: שם מתשמש, סיסמא אימייל ועוד נתונים של האפליקציה. ובנוסף היא צריכה שרת שישמור ברגע נתון באופן זמני קורדינטות GPS של מקומות החניה שמשתמשי האפליקציה פינו ושאר המשתמשים יעודכנו בזמן אמת על כך ותופיע להם נקודה על המפה שבאפליקציה בהתאם לקורדינטות הללו, לאחר מספר דקות הנקודות על המפה לא יופיעו יותר לכל המשתמשים ע"י כך שהן ימחקו מהשרת. השרת גם צריך לנהל צ'אט בין המשתמשים בזמן אמת. אין לנו ידע מספיק בכל הקשור לשרתים ואינטגרציה עם צד הלקוח, לכן אנו צריכים לדעת כמ…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-