גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגלקסי האולטימטיבי? סמסונג משיקה רשמית גירסה קשוחה ומוקשחת למכשיר הדגל שלה, שמכילה (כמעט) את כל מה שהמקור איבד באייפוניזציה שעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%93%d7%95-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוקה להמלצה שתהיה הכי שמשתלמת. שיהיה מעבד מהיר מספיק שהויאו יהיה 1080 איכות תמונות טובה. שידע להתמודד עם נגון מדיה . תמליצו בקשה נ.ב. מנהלים יקרים, אני גולשת בEDGE והשימוש בכתיבת הפוסט הזה הוא איום ונורא! לדעתי משהו בפלאש. (או סריפטים... לא מבינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין 2 דגמי טאבלט אסוס - ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C-1B051A Asus VivoTab RT 64GB TF600T-1B134R בבקשה תנו לי את היחסרונות של כל מכשיר אני הולכת להוציא סכום לא מבוטל... ובבקשה אם אפשר להגיב לי כמה שיותר מהר...אני רוצה לקנות היום! מודה מראש וחג שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שראיתי המון סקירות ביוטיוב וביקורת, אני חושב ברצינות ללכת על הp10 החדש של וואווי. הוא אמנם לא הכי טוב בשוק אבל פשוט הכי נכון לי, מתאים לכל הדרישות שלי לכאורה: מסך 5.1 כמו כפפה ליד (דגם הפלוס לא רלוונטי לי), מצלמה נהדרת עושה רושם, חיבור טייפ סי, רזולוציה שלא זוללת סוללה, חיישן טביעת אצבע מוצלח מאוד כמו שוואווי יודעת, צילום מסך נוח וקל שלא כמו במכשירים אחרים שבדקתי ותג מחיר מפתה של 2150 באילת. מה שכן, עדיין לא הצלחתי לקבל אינדיקציה האם הסוללה מספיקה ליום שלם מהבוקר עד הלילה, בשימוש ממוצע פלוס: וואטסאפ, פייסבוק, קצת שיחות, קצת מצלמה, מוסיקה ומיילים. לא משחק בכלל ויוטיוב פה ושם או איזה סדרה לפעמים. האלטרנטיבה השנייה מבחינתי הוא הS7 של סמסונג שמציע מפ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים נשברה לי הזכוכית של האייפד מיני. המכשיר עובד מצויין, רק שעל המסך יש סדקים. כמה יעלה לי להחליף את הזכוכית בארץ? האם עדיף להזמין מחו״ל ולעשות זאת לבד?(ראיתי שבאיביי זה נע בין עשרים לשישים דולר, מה ההבדל?) תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת מתרבים הדיווחים אודות מכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית, אשר עשוי להיות אחד ממכשיר ה-Snapdragon 820 הזולים ביותר בשוק כולו רק לאחרונה התחלנו לשמוע ליחשושים ראשוניים אודות הסמארטפון המרכזי הבא של OnePlus, והנה נראה שהשמועות וההצהרות האלו מתגברות עם כל יום שעובר, ומעידות על כך שההשקה עשויה להגיע בקרוב. האם הטכנולוגיה הזו תהיה האס של ה-OnePlus החדש אל מול מתחריו הרבים? להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-oneplus-3-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%91%D7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם רוצים לקנות מכשיר דור שלישי, חייבים לקחת תוכנית גלישה חודשית שבאורנג' עולה 15 ש"ח בחודש ובסלקום 20 ש"ח. בלתי אפשרי לבטל את התוכנית הזאת. שמעתי לפני כמה זמן שהגישו לבג"ץ על זה שזה לא חוקי, לא פייר וצריך לבטל את זה. מישהו יכול לעדכן אותי לגבי זה? מתי יהיה אפשר לא לקחת את התוכנית הזאת ובכל זאת לקנות דור 3? עכשיו יש גם את המבצע הזה בסלקום שאם קונים 2 מכשירים בדור 3 הראשון ב- 25% הנחה והשני ב- 75% הנחה. אני רוצה לקחת את המבצע הזה אבל אני לא רוצה לשלם סתם 40 ש"ח כל חודש...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-