עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by boom!,

מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by swisaman,

כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Royh,

גלקסי טאב 3 זה המכשיר שיש לי הוא לא מקבל עידכון לקיט קאט . שזה מבאס המכשיר חדש והוא איטי אני הוספתי לו כרטיס זיכרון של 16 גיגה אך הכל נשמר על ה8 גיגה הפנימי מה ניתן להעביר על מנת שהוא יעבוד יותר חלק ? אין עליו משחקים או תמונות רק אפליקציות של מסמכים לא יודע מה ניתן לעשות

6. האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה

7. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. NEVERLOCK תודה....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by (G),

כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by F430,

אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yoxo,

דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין לרכוש טאבלט שישמש אותי ללימודים ופנאי. השימושיים העיקרים שאני מייעד לו הם: 1. קריאת ספרים - בעיקר PDFים. 2. סרטוני וידאו - בעיקר חומרי לימוד מצולמים, אם הוא יוכל גם לנגן סרטי HD (נגיד 720p) זה nice-to-have אבל לא משהו מחייב. 3. גלישה באינטרנט. 4. אני עובד כמפתח Web, כמובן שאני לא מצפה לעבוד איתו כעל סביבה ראשית אבל יהיה לי מצויין אם אוכל להעזר בו לכל מיני תיקוני חירום ודברים קטנים כאלו ואחרים (לא דורש יותר מדי, בעיקר אפשרות להריץ עורך טקסט סטנדרטי ותוכנות כמו קליאנט של FTP, קליאנט SSH וכו'). חשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח לנשיאה ולהחזקה, את רוב הזמן איתו אני הולך לבלות בנסיעה ברכבת ככה שאני לא רוצה להיתקע עם פלאזמה ביד, אין לי ממש ניסיון עם גדלי מסכים בטאבל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לכם העדפות או המלצות על משהו איכותי???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liiight,

Dell הציגה טאבלט חדש אשר קוטף את התואר \"הטאבלט הדק בעולם\", ומכיל מספר תכונות מעניינות ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%9c/

19. Started by N0mad,

אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח ירון
    Started by אורח ירון,

היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.theverge.com/2014/10/16/6990525/the-sim-card-is-about-to-die מסתבר שבאייפד החדש יש סים שאפשר בלי להחליף אותו לשנות את המפעילה שאתה משתמש במכשיר. בשילוב דילים של בלי חוזה, מדובר על עתיד אוטופי שפשוט אפשר לשנות מתי שרוצים את המנוי הסלולארי לפי המבצע הכי זול. חבל כמובן שלא נראה לי שזה יהיה בעתיד הקרוב פה (כרגע רק בארה"ב / אנגליה, ואולי רק ל DATA ONLY). זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל זה כן פעם ראשונה שרואים את זה במוצר פופלארי מובנה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.