גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה חפרתי ברשת לגבי Xiaomi M2 נראה לי שעל פניו מי שבא לרכוש את המוצר חייב להיזהר מאד, לדעת מהיכן לרכוש ולעיין בתפריט המכשיר בדיוק. מצאתי שיש כמה הבדלים בין אתרים שונים שמציעים את המכשיר למכירה החל במחיר וכלה בחומרה המגיעה עם ה Xiaomi M2 אתר ראשון מוכר ב 400 דולר נראה הכי אמין עם נתונים נכונים, אבל כותב שיש FM רדיו.. האמנם? http://android-sale.com/xiaomi-m2-1ghz- ... phone.html אתר נוסף, מוכר ב 370 דולר, ואצלו הבטריה חלשה יותר במקום 2000 MAH רק 1820MAH בטח יש עוד שינויים, חפשו אותם. http://www.fastcardtech.com/goods-7502- ... ecord.html ו.. הכי שיקרי זה המוכר הזה שמוכר גרסה של הקסיואמי 2 ב 330 דולר שיש בה המון הבדלים לעומת המקור הן במצלמה, בסוללה, במעבד + כר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיסני נכנסת להילוך גבוה עם קו צעצועים רשמי נרחב שמושק לקראת בואו של הסרט החדש בסדרת מלחמת הכוכבים, כאשר גבוה מעל כולם ניצבת היצירה המדליקה של חברת Sphero לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רובוט-ה-bb-8-הוא-הצעצוע-המושלם-עבור-כל-ח/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברת החומרה מעוניינת להתחרות במשפחת ה-Alienware עם תת-מותג ה-Aorus שלה, ודגם חדש בשם X9 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן שמיועד לצפיה בקבצי וידאו בעיקר (ברכבת וכד'). חשובה לי איכות טובה של מסך, וכמובן אמינות וכל השאר. בינתיים ראיתי את הארכוס 5 אבל שמעתי עדויות סותרות לגבי האמינות שלו. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה הראשונית לפני מספר חודשים, נחשף הסמארטפון הראשון של היצרנית שמתיימרת לקרוא תיגר על OnePlus. האם יש לה סיכוי? אתם מוזמנים להיכנס ולהביע את דעתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zuk-z1-האלטרנטיבה-המוזלת-ל-oneplus-2-מבית/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Ainol Flame לבין Nexus 7 Ainol Flame 155$ אחרי מיסים ושילוח לארץ Nexus 7 8GB 285$ אחרי מיסים ושילוח לארץ נקסוס היתרונות של הנקסוס שהוא כמובן שהוא מגוגל (עדכונים רשמיים) ,קהילת מפתחים גדולה, מוצרים משלימים. החסרונות של חוסר MHL/HDMI . Ainol Flame היתרונות 16GB , 5000MAh (וכמובן כל התכונות של ה Nexus) . החסרונות - חוסרתמיכהעתידי (עכשיויש 4.1 אבל בעתיד אף אחד לא מבטיח) , ובאגים וכו' (עדייןזה ספק סיני ) , חוסר GPS . כל היתרונות והחסרונות הנ"ל נוגעים אליי (לא אכפת לי שיש מעבד יותר טוב בנקסוס . אני במילא לא הולך לשחק איתו). השאלות שלי : האם יש סיכוי באיינול …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמכיר א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מציגה מסך בגודל 5.3\" שמיועד לסמארטפונים ומגיע עם מעטפת בדקיקות שוברת שיאים של 0.7 מילימטרים, תודות לטכנולוגיה חדשה בשם \"Neo Edge\" לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי W800, וברוב התמונות בלי אור שמש יש רעשים ואני רוצה פשוט "להעלים אותם" או להפטר מהם. האם יש תוכנה כזאת? חוץ מפוטו שופ? תודה ויום טוב (בקרוב תמונות בתארד הצילום,רק אני צריך תוכנה שמנקה רעשים )
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-