גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
נמצא בברלין ויש ב saturn מחירים טובים מאוד לדוגמא: Huawei g7 ב229 יורו וה p8 lite ב235 יורו בנוסף סיכוי גבוהה שאקבל בשדה התעופה החזר מעמ של 19 אחוז. יש סיבה להעדיף אחד על פני השני? ממה שראיתי ה8 בעל מפרט חזק אבל ה7 הוא ברמת גימור מדהימה... מזכיר מאוד את ה s5 ובנוסף יש לו בטרייה חזקה יותר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Ulefone Be Touch 2 מתיימר להיות טוב לא פחות מהסמארטפון הטוב ביותר של אפל, וזמין עתה בכרבע ממחירו ההתחלתי לכתבה: http://hwzone.co.il/התאום-הסיני-של-האייפון-6-זמין-במחיר-תחרו/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי ולחבר יש ויכוח: בעוד הוא טוען שמגן מסך הוא מיותר על סמארטפונים עם מסך גורילה 3, וזאת משום שלטענתו מסך גורילה עמיד מפני שריטות ומגן מסך הוא מאין חוצץ שמפריע לחווית השימוש. אני לעומת זאת טוען שגם מסך הגורילה הוא פגיע, ומגן מסך זכוכית עשוי רק להועיל ולהגן על מסך המכשיר מפני פגיעות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן (בן 10). שימושים: שיחות, אינטרנט, משחקים קלים (BOSS וכו') וקצת מוזיקה פה ושם. חשוב שאיכות השיחה תהיה טובה ושיהיה עמיד לנפילות (לא צריך משהו בומבסטי סטייל DEFY, רק שלא יהיה שברירי ויישרט בשנייה). גודל מסך 3" ומעלה. המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בדיקה: רזולוציית המסך של LG G4 יותר טובה מ pocophone F1 איך זה? של הפוקופון הרזולוציה היא: 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) ושל ה LG G4 היא 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~538 ppi density) שדרגתי ל POCOPHONE מ LG כדי לראות ולהנות ממסך יותר איכותי ומסתבר שההפך הוא הנכון או שאני מפספס פה משהו? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=6901
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.elecom.co.il/product_info.php?cPath=47&products_id=798 תומך בעיברית? תודה רבה טוב אחרי כמה בירורים הבנתי שהוא לא תומך בעיברית.. אבל זה לא כזה קריטי כי אני יכול לכתוב את השם של השיר באותיות באנגלית עם משמעות בעיברית לדוגמה ANI YOSHEN נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Ainol Flame לבין Nexus 7 Ainol Flame 155$ אחרי מיסים ושילוח לארץ Nexus 7 8GB 285$ אחרי מיסים ושילוח לארץ נקסוס היתרונות של הנקסוס שהוא כמובן שהוא מגוגל (עדכונים רשמיים) ,קהילת מפתחים גדולה, מוצרים משלימים. החסרונות של חוסר MHL/HDMI . Ainol Flame היתרונות 16GB , 5000MAh (וכמובן כל התכונות של ה Nexus) . החסרונות - חוסרתמיכהעתידי (עכשיויש 4.1 אבל בעתיד אף אחד לא מבטיח) , ובאגים וכו' (עדייןזה ספק סיני ) , חוסר GPS . כל היתרונות והחסרונות הנ"ל נוגעים אליי (לא אכפת לי שיש מעבד יותר טוב בנקסוס . אני במילא לא הולך לשחק איתו). השאלות שלי : האם יש סיכוי באיינול …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לשדרג את הפלאפון שלו, יש לו פלאפון של פלאפון מעפן כזה. הוא לא צריך שום דבר חוץ מבלוטוס בשביל שהוא יוכל לדבר באוזנייה שאותה גם צריך לקנות (זה כולל מצלמה, דור שלישי שזה בזבוז כסף ענק וכל הדברים האלה). התכנון הוא להוציא כמה שפחות כסף על פלאפון אז על איזה פלאפון אתם ממליצים? ד"א מוכרים היום ברשתות פלאפונים שהם לא דור שלישי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעונין בנגן בשביל לראות סרטים עם תרגום מוזיקה פחות חשוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למעט המחיר והגודל. היתרונות של SGS2 רבים וברורים. השאלה אם הם שווים לי את תוספת הגודל/מחיר* פלוס שאר חסרונות (אם קיימים). *לא מדבר מספיק בשביל החזר. השאלה במיוחד לבעלי נסיון אישי עם שני המכשירים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי גנבו לי היום את הטלפון ולא היה לי שום תוכנה לזיהוי או משהו השאלה שלי אם יש דרך מסוימת להתחבר לטלפון ולנסות לזהות אותו באיזשהו צורה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, טוב, אז מכרתי את הגלקסי שלי בנתיים, עד שאני אקנה חדש. אני משתמש בE75 שלי, והוא ריק מנתונים. כל האנשי קשר שלי נמצאים בGMAIL, אני יודע איך לייצא משם לקובץ VCF או CSV. אבל, אני לא יודע איך לייבא לספר טלפונים. HELP!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-