גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שיתוף הפעולה של יצרנית השבבים עם חברת Spreadtrum הסינית ממשיך הרחק מאור הזרקורים, עם דגם חדש של המותג Leagoo לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לכם עדיין את המכשיר ? האם מכרתם אותו ? האם שידרגתם אותו ? האם לאחר תקופה של כמה חודשים אתם חושבים שהוא גימיק ולא יותר מזה ? האם היתרון היחידי שלו בתכלס זה הנגן מוזיקה והדפדפן אינטרנט ? האם החלפתם אותו במכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי בבית שמאובטח ב-WAP. לפני שאבטחתי אותו לא הייתה לי בעיה להתחבר לאינטרנט דרך הפוקט פיסי שלי (ASUS A639), אבל מאז שעשיתי אבטחה דרך הממשק של הראוטר אני לא מצליח להתחבר לרשת דרך הפוקט. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא היכן ניתן להכניס את הססמא בפוקט פיסי עצמו כדי לחבר אותו לרשת המאובטחת. מישהו יודע היכן אני מוצא זאת? תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מכשיר חדש של XIAMOI 5A ובהגדרות הראשונות הוא מבקש להתחבר לרשת אלחוטית כדי להוריד עידכונים הבעיה שאין לי רשת אלחוטית. כולם עם סגורים עם סיסמאות איך מגדירים אותו שימשוך את העדכונים דרך הרשת של הקו הסלולרי ?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אהלן. אני עדיין מתלבט איזה לקחת, אם זה galaxy s3/s4 או htc one, אבל מה שמעניין אותי יותר - מאיזה חנויות אנשים כאן קונים? הבנתי שחלק מחנויות ימכרו מכשירים בלי שפה עברית וחלק כן, לכן אודה לכם אם תמליצו מאיפה הכי טוב לקנות (וכמובן חשוב לי שהחנות תהיה אמינה). תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מבין המכשירים הבאים אילו מכשירים נראים לכם עדיפים? סוני אריקסון J108 נוקיה C5 נוקיה E5 או סמסונג S5620 Monte ? אין שימושים יותר מדי קריטיים, אני לא מחפש מכשיר סמארטפון מתוחכם מדי בגדול מחפש מכשיר שיוציא ויקבל שיחות וגם להודעות אבל אם יש על הדרך עוד דברים נוספים וגם שהמכשיר לא ייתקע ולא יהיה איטי אז זה אקסטרה דברים נוספים זה כמובן משחקים וכל מני פיצ'רים כמובן לא מסובכים מדי למכשיר סלולרי... הסכום המקסימלי לכרגע ולקבוצת המכשירים האלה הוא 1000 שח ללא אפשרות לחריגה אני גם לא בטוח אם להשקיע במכשיר יותר מדי כרגע, אולי אפילו 1000 זה הרבה מדי, פשוט , כרגע יש לי נוקיה 3120 ישן... ואני רוצה משהו קצת יותר חדש.... בכל אופן מהרשימה שלמעלה איזה מכשיר הכי טוב או עדיף? ואשמח גם להמלצות נ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד. השימוש בו יהיה בסיסי בלבד - הכוונה לספר טלפונים, 2DO List, ואולי קצת פריסל או משהו בסגנון על הדרך. שום דבר רציני. על המחשב להיות בעל מקלט GPS - לא בהכרח צריכה לכלול תוכנת ניווט. יש למישהו רעיון? נדב.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אפשר לראות אותו גם פה: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/Catalogues/DeviceCatalog/.aspx סליחה על הבורות אבל הפלאפון הנוכחי שלי ממש גרוע... ורק רציתי לוודא כמה דברים כמה שאלות עליו: 1) האם עם המערכת הפעלה הנוכחית שלו(samsung) אני יכול לכתוב אליו אפליקציות?(אם כן באיזה שפה? j2ee, c#) וכו' 2) יש בו mp3 האם זה אומר שאפשר שהשעון המעורר יהיה שיר? 3) האם אפשר שבשעה מוגדרת תתחיל להתנגן רשימת השמעה? 4) איך אני יכול לדעת כמה תווים יש לי בתזכורות? שאלה כללית: אם בפלאפון מסויים יש WI FI זה אומר שאני יכול לגלוש באינטרנט מכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי, זה אומר שאני לא משלם על האינטרנט? אלא רק על המכשיר שכולל את הWI FI? אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מ2 המכשירים האלה iAudio G3 2G -זה עולה לי 555 שקל iAudio U3 2GB - זה עולה לי 699 שקל בראשון אין עברית אבל יש 50 שעות בטריה,בטריה רגילה ניתנת להחלפה הוא קל והזה שהוא בלי צבע לא משמעותי . המכשיר השני תומך בעברית מלאה! יש לו צבע,הוא קל כמו הראשון,למכשיר זה יש בטריה שלא נתנת להחליף ונטענת רק דרך המחשב-חיסרון...ומספיקה ל20 שעות. המכשיר תומך גם בתמונות וסרטונים אבל זה לא משנה לי כל כך. אני קונה את המכשירים בשביל לרוץ איתם איזה מהם עדיף?ולמה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למחשב בעיקר שיתפקד כמו טלפון יש כזה דבר כי ראיתי בלי סוף חוטיים וכמה הדבר יכול להעלות??
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זכוכית ה-Gorilla Glass Victus החדשה מבטיחה לשמור על המכשיר החכם שלך בצורה חסרת תקדים - ולא להתנפץ גם בנפילה מגובה הראש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Realme X50 Pro 5G יציע החל משבוע הבא את שבב העיבוד המודרני המוביל של קוואלקום, טעינה מהירה במיוחד ועוד בונוסים - במחיר התחלתי של 2,700 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי את האיפוד טאץ' גרסה 1.1.2 ואני רוצה להוסיף עברית למכשיר מבקש שתעזרו לי תודה.......
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי ב-איך לעקוף את האיי טונס המעצבן ובהתקנת עברית באיי פוד 30 גיגה זה יהיה מצוין...ניסיתי כל מיני פאצ'ים אבל לא עבד לי והאתר שהיה מספק את ההסברים וההורדות מזמן נסגר ובידע כמובן רוצים כסף!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-