גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם טאבלט המאפשר גם נתוני 3G וגם WiFi, כמו ה Note 8 3G, יאפשר גם לעבוד מבלי להכניס אליו סים בכלל (כלומר, בחיבור WiFi בלבד)? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5100-5252.php תודה, זאביק
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! בדיוק פרסמתי משחק חנות לחנות של גוגל בשם Attack Force - Modern Arcade Shooter! Attack Force - Google play זה בעצם משחק ארקייד שבו שולטים במטוס, מכונית משוריינת וספינת קרב ונלחמים בצבא האויב. הייחודיות במשחק זה שיש 3 מצבי לחימה באוויר יבשה ובים סרטון משחק שווה לנסות!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין מתלבטים מה הוא המכשיר החכם הכי טוב בפחות מ-300 דולר? עכשיו יש לכם מתמודד משמעותי נוסף לשקול: ה-OnePlus One קשישא בגירסת ה-64GB שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94-oneplus-one-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאז הפיקסון 12 של סמסונג חיכיתי ליורש הבא שלהם. כבר שבוע אני מתהלך עם המכשיר הזה וכמו שהוא "בולקי" הוא גם מרשים מכל בחינה. ביקורות והשוואות על המכשיר יש מספיק ברשת לכן לא אפרט בעניין, אאסוף מספיק תמונות כדי לשתף אתכם באיכות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר הדגל של היצרנית הסינית לשנת 2014, אשר עדיין מצוייד במפרט סולידי בהחלט, זמין עתה במחיר נמוך מבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/לפני-שמגיע-היורש-ה-xiaomi-mi-4-זמין-לרכישה-בעלות/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה