גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : 2000 חריגה: בלי חריגה מקור רכישה: ירכש בגרמניה תאריך הרכישה המשוער: שבוע הבא מפעילה סלולרית: גולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר: מסך גדול ברזולוציה גבוהה מעבד חזק מצלמה טובה רצוי מ htc או lg הערות נוספות: המכשיר שיש לי עכשיו הוא נקסוס 4 ודי נמאס לי ממנו לכן אני מוכר אותו. חשבתי על האופטימוס g פרו הבעיה שהוא די יקר חשבתי אולי תמליצו לי על משהו דומה יותר זול
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך בבקשה המלצה לסמארטפון חדש. אני כרגע עם Galaxy S4 ומעוניין בשדרוג. התקציב לא מוגבל (מקבל מהעבודה) השימושים שלי בפלאפון הם מועטים; שיחות,watsapp, music, Waze, מצלמה וזהו פחות או יותר. לא משחקים וכדומה. מה שחשוב לי זאת מצלמה איכותית. תצוגה 4K עם מצלמה שמסוגלת לצלם וידאו ב4K. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום עם גלאסי 4, שהתחיל להמאס לי ממנו. הוא איטי, מקרטע. מה אני מחפש? מכשיר זריז ומהיר, שלא יתקע עם המעברים בין התפריטים או בפתיחת אפליקציות. מסך לא גדול מידי. סוללה שתספיק ליום עבודה כמו שצריך. הוא צריך להצטיין במשהו ספציפי, אבל לעשות את העבודה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמכשיר הקודם מתחיל לדשדש, אני מעוניין להחליפו. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עדיף ללא חריגה. אין לי עניין דווקא בחברה מסוימת, אבל עדיף שיהיה מהדגמים החדשים. הקנייה תיעשה באזור ת"א. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לאמא שלי סמארטפון בתקציב הזה (לא אייפון ולא מכשיר מיני). אשמח להמלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה"ב, …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני לא משתמש הרבה בטלפון, והשימושים בסיסיים, בעיקר whatsapp, מיילים, גלישה מידי פעם, קריאת ספרים אלקטרונים, מוזיקה ומצלמה. עד אתמול היה לי גלקסי 1 (!), היה גרוטאה אבל הצליח לסחוב. אתמול איבדתי אותו (וחבל שלא יכולתי לראות את הפרצוף של מי שחשב שהוא מצא סמארטפון ואז הבין על איזו גרוטאה הוא נפל..). אני מחפש משהו זול, פחות מאלף ש"ח, שיחליף אותו. יש הרבה זולים אז אני מחפש את זה מביניהם שיתן הכי הרבה תמורה לכסף וישרוד הכי הרבה זמן. תודה.
-
- 30 תגובות
- 12k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז אחרי תקופה קצרה עם הגלקסי 5 שהלך לעולמו ותקופה ארוכה עם האייפון 4 שהוא חצי מת הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להשקיע יותר סכומים מופרכים על פלאפונים ולפי עיון קצר ראיתי שיש אחלה תחלופה בסין. אני צריך המלצה לפלאפון שיעלה בסביבות ה1000 ש"ח אחרי מע"מ או מס קנייה מה שזה לא יהיה ושמעתי המלצות על : Jiayu S3 אשמח לחוות דעת והמלצות נוספות ולשמוע גם איך הם בהשוואה למכשירי דגל היקרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש לאחיינית שלי המלצה לסמארטפון עד 1000 ש"ח. לממליצים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זקוקה להמלצה שתהיה הכי שמשתלמת. שיהיה מעבד מהיר מספיק שהויאו יהיה 1080 איכות תמונות טובה. שידע להתמודד עם נגון מדיה . תמליצו בקשה נ.ב. מנהלים יקרים, אני גולשת בEDGE והשימוש בכתיבת הפוסט הזה הוא איום ונורא! לדעתי משהו בפלאש. (או סריפטים... לא מבינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*חשוב לי מצלמה טובה. *לפחות 64 גיגה זיכרון או לחלופין 32 + כרטיס זיכרון. *מסך טוב וקריא בשמש בגודל של 5.5 אינץ עד 6 אינץ. *זמן סוללה סביר. *ביצועים טובים עם לפחות 4 גיגה ראם. מערכת הפעלה אנדרואיד 6 עם צפי לעדכונים. *תמיכה של הקהילה (xda). כרגע המכשיר המועדף עלי שעונה על הדרישות שלי הוא oneplus 3. אבל יש לו חסרונות שאני לא אוהב: *מסך לא qhd (פחות קריטי , אבל קיים). *אין אפשרות הרחבה של זיכרון. *אין usb 3. *מצלמה לא ברמה של המכשירים של היום , למרות שעושה רושם שהיא מצלמה טובה ממה שראיתי. אם למישהו יש המלצות למכשיר עדיף , או אפילו חיזוק לבחירה בoneplus 3 זה יועיל מאד. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-