גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהכרזה אתמול התגאתה Apple בתמיכה של ה-iPhone 5 בתדר 5Ghz. דווקא התכונה החדשה הזו יכולה להוות בעיה גדולה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2491
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לבן שלי יש את המכשיר הזה. הבעיה היא שהוא נתקע לעיתים קרובות מאד - כ-4 פעמים ביום ולפעמים יותר. תיחקרתי אותו וניסיתי למצוא קורלציה למצב מסויים שבו הוא נתקע אבל נראה שאין כזה. הוא יכול להתקע במסך הפתיחה, בעת משחק, בזמן גלישה וכד'. הפתרון היחיד הוא להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה. יש לו עוד 2 חברים עם אותו המכשיר והם מדווחים על אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה? בחיפוש מצאתי את הלינקים הבאים אבל לא נראה לי שהם קשורים ישירות כי גרסת המכשיר לא שונתה מעולם. http://faq.orange.co.il/6250/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8209434 מה זה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני קונה יום ראשון את ה-M250 בכללי איך הוא ? ולא הבנתי, הנגן ממש ממש תומך ב-ID3 כאילו אני יכול לסייר לפי אמן למשל שיש לי בטאגים של השירים(אצלי הם דיי מסודרים) ? עכשיו לגבי הסוללות, AAA זה הקטנות יותר כן ? P: וכדאי לקנות נטענות ? אם כן משנה איזה חברה או משו ? ושאלה אחרונה- אני רואה הרבה מדברים על העמידות המעולה של הנגנים של ריו אבל אחרי כל גם הסאנסה זה פלאש- אז לא יהיו בעיות גם בריצות וכאלה כן ? תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי... כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה... אני מעוניין לרכוש נגן איכותי, בטווח מחירים של 400-800 שקל.... חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו. חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי.. וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל... רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי... רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית.... אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו... הייתי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו סוללה חזקה, איכות קול מעולה(יש לי כבר אוזניות רציניות) וכמובן אמינות, אני לא צריך מסך גדול או כל מיני גאדג'טים מיותרים במכשיר. אני מעוניין לקבל המלצות לנגנים של 8 ו16 ג'יגה. תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש tablet שיעלה בסביבות ה-200$ בארה"ב או מחיר דומה בארץ. אני רוצה לחבר לtablet מכשיר מדידה ב-usb באופן קבוע אבל, אני לא יכול ללהסתדר עם tablet בעל יציאת usb אחת שתשמש גם לחיבור המכשיר וגם לטעינה (כי אני לא רוצה שיהיה צורך לנתק אותו מהחשמל). מערכת ההפעלה צריכה להיות Windows 8/8.1 ולא RT כי זה מה שהמכשיר תומך בו (וב7 ו-XP אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לאף tablet ^^ ). גודל המסך צריך להיות 7-8 אינץ' ולא גדול מזה. אם תהיה לו אופציה ל-SIM מה טוב, אבל זה ממש לא חובה. אין לי דרישות מיוחדות אחרות. אשמח לקבל עצות לגבי מכשירים מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיזה אני משיג FIRMWARE מקורי של סמסונג\אורנג' הכי חדש? אני צריך לדגם Samsung S8300 בגדול יש לי של סלקום "S8300JIIE1" מצאתי את זה בנוסף:S8300XXJA1 שזה "הכי חדש" אבל אני לא יודע אם יש עברית ואם זה יעבוד. רעיונות? בגדול אני רוצה את הכי חדש, בלי כל "הזבל" של סלקום בפלאפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטיול השנתי כבר בפתח[יום ראשון] ואין לי רמקולים לנגן אז מה עשיתי לקחתי אוזניות כאלה: שרק אוזניה אחת בהם עובדת פירקתי הכל והשארתי רק אוזניה אחת חתכתי את הקופסא שקיבלתי אם הE250 ומה יצא סידרתי את EQ על עוצמה חזקה עכשיו גם שומעים חזק וגם טוב וגם יש קוספא לנגן + רמקול חחחח E250+BOOMBOX
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לאפשר גלישה ברכב גם על ידי מחשבים ניידים, טאבלטים (2 ילדים) וכל מכשיר אחר שיתחשק לי. אני שוקל את המכשיר הזה: http://www.cheaper.co.il/product/מודם-סלולרי-לרכב-הוט-ספוט-wifi-מיוחד-למערכות-אנדרואיד מישהו יכול להבין למה מוזכר שם אנדרואיד? הרי אם יש גלישה אני אמור לתקשר מכל מכשיר שהוא. זה נראה יותר זול: http://2-buy.co.il/p/נתב_אינטרנט_אלחוטי_לרכב_Huawei_CarFi_E8377_4G_חיבור_עד_10_מכשירים וזה נראה שקל להעביר אותו בקלות וגם באופן זמני מחוץ לרכב (נניח לפיקניק) http://www.gadgetdeals.co.il/Product/34911712/ZTE-MF910-4G-LTE-Mobile-Hotspot-מודם-סלולרי-מעולה הגלישה תהיה דרך הוט מובייל שמציעה את החבילה של 100GB https:…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שכבר ראינו את קונספט זה מודגם בעבר, כיסוי חדש בשם \"Phorm\" מביא את המקלדת הנעלמת לצרכן הפשוט, עם ההבטחה שהיא תשנה את הדרך בה אתם כותבים על גבי מכשיר האייפד והסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-phorm-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%a4%d7%99%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%92/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-