עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idofr,

שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by liav12,

אהלן.. שמתי לב שלא משנה איך אני מכוון את המצלמה, זה לא עובד כמו שזה עבד ב WM, שם התמונות היו קצת יותר עם חיים, עכשיו הן דיי לבנות לא משנה כמה אני שם CONTRAST וכו' וכו'. המלצות כלשהן לכיוון המצלמה במכשיר? אולי יש פאץ' שמסדר משהו? או אולי טוויק כמו שהיה ל WM? אגב אני חייב לומר שנעלם הכתם הורוד לגמרי בכלל, אולי בגלל שזה היה במובייל..?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IG,

שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ההורים שלי טסים לניו יורק מחר בערב וישהו שם למשך עשרה ימים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות שם אייפון. כמה שאלות: כמה עולה אייפון 4S אנלוקד/סימפרי? האם נמכר כבר האייפון 5 אנלוקד/סימפרי, ואם כן אז מה המחיר? משיטוט קצר הבנתי שהאייפון 5 יצא בכמה גרסאות (1248,a1249 cdma/gsm) איזו גרסא עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by moria1235,

שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. ההתלבטות שלי בעיקר היא ברמת המערכת הפעלה.. נורא חשוב לי חיבור\אינטגרציה עם הפייסבוק, טוויטר, מסנג'ר, אייסיקיו, מיילים זורמים, קישור אנשי הקשר לפרופיל שלהם בפייסבוק. העניין עם E72 הוא שנורא נמאס לי מסימביאן.. התוכנה נורא משעממת וחדגונית. אבל אין מה לעשות מבחינת מכשיר עסקי הוא עושה את העבודה.. העניין הוא שאני פתוח להצעות על מכשירים עסקיים אחרים או אפילו לא עסקיים העיקר שידעו להתחבר ולמזג בין כל העולמות, לדוגמא היה לי את ה HTC HD2 והוא ידע לעשות את זה מעולה.. אבל מסך מגע זה קצת turn off בשבילי כרגע ואני מעדיף משהו שמשדר עסקיות.. השאלה אם בלאק בריי עונה על כל הדרישות.. אף פעם לא היה לי נסיון עם התוכנה עצמי של בלאקברי.. איך הוא עובד עם כל הפלטפורמות שהצגתי למעלה? הבנתי שחייבי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by itay_izra,

רכשתי את המכשיר Foxxcon m512 infocus . ויש עליו את הרום הסטנדרטי של foxxcon . יש אפשרות לצרוב עליו רום של cyanogenmod או כל רום אחר שיתמוך ב lollipop 5 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה

12. בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elad76,

אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ramos,

לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי שעוד לא פרסמו את המכשיר הממש מגניב הזה (לפי דעתי) חוץ משאלה ששאלו עליו בשנת 2012, המוצר הזה הינו אכן מוצר ישן אך כל פעם שאני צופה בו אני מתלהב מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש tablet שיעלה בסביבות ה-200$ בארה"ב או מחיר דומה בארץ. אני רוצה לחבר לtablet מכשיר מדידה ב-usb באופן קבוע אבל, אני לא יכול ללהסתדר עם tablet בעל יציאת usb אחת שתשמש גם לחיבור המכשיר וגם לטעינה (כי אני לא רוצה שיהיה צורך לנתק אותו מהחשמל). מערכת ההפעלה צריכה להיות Windows 8/8.1 ולא RT כי זה מה שהמכשיר תומך בו (וב7 ו-XP אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לאף tablet ^^ ). גודל המסך צריך להיות 7-8 אינץ' ולא גדול מזה. אם תהיה לו אופציה ל-SIM מה טוב, אבל זה ממש לא חובה. אין לי דרישות מיוחדות אחרות. אשמח לקבל עצות לגבי מכשירים מתאימים.

17. פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cyb3r,

בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by keewlngc,

נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by מאור247,

קניתי נגן MP4 (כותרת) ורציתי לשאול אם יש לו עדכון תוכנה כדי להפוך אותו לעברית....או לפחות איזה תוכנה או משו כדי שיהיה כתב ראי...???(שמות השירים בעיברית רואים הפוך !!!)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים