גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. שמתי לב שלא משנה איך אני מכוון את המצלמה, זה לא עובד כמו שזה עבד ב WM, שם התמונות היו קצת יותר עם חיים, עכשיו הן דיי לבנות לא משנה כמה אני שם CONTRAST וכו' וכו'. המלצות כלשהן לכיוון המצלמה במכשיר? אולי יש פאץ' שמסדר משהו? או אולי טוויק כמו שהיה ל WM? אגב אני חייב לומר שנעלם הכתם הורוד לגמרי בכלל, אולי בגלל שזה היה במובייל..?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת שונה מהנשאל פה בד"כ. קניתי את הכרומקאסט הזה: https://he.aliexpress.com/item/DLNA-Miracast-Airplay-Chromecast-HDMI/32853705153.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.41306b04Q1z7Fs (לא של גוגל כמובן). מתוך בדיקה בעמוד המוצר שהוא תומך בשידור באמצעות יציאת AV (כן אני מודע שזה יהיה באיכות נמוכה אבל זה מה יש). אצלי ברכב במערכת מולטימדיה (של חברת BLAUPUNKT דגם NEW YORK 830,לא מקורית של הרכב עצמו). יש כניסת AV מקדימה במערכת שעל פי החברה המייצרת,אמורה לקבל גם וידאו. עם המוצר קיבלתי את הRCA הזה, ניסיתי לקנות לו כבל הפוך (צד אחד שלוש בננות זכר,וצד שני AV זכר בדיוק הכבל המשלים לזה שבתמונה) וככה לחבר את הבננות לעצ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר הדגל של היצרנית הסינית לשנת 2014, אשר עדיין מצוייד במפרט סולידי בהחלט, זמין עתה במחיר נמוך מבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/לפני-שמגיע-היורש-ה-xiaomi-mi-4-זמין-לרכישה-בעלות/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים. האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ניסתי לגלוש בבית דרך הגלקסי 3 ובשם משתמש שלי כתוב - Not in range ואנני יכול להתחבר למרות שאני ליד הראוטר. מחקתי את שם המשתמש ורשמתי שוב כולל סיסמא ושוב בשם משתמש כתוב - Not in range , ברצוני לציין שאף פעם לא הייתה בעייה להתחבר לרשת. אשמח לקבל סיוע בתודה מראש. הסתדר, האלחוטי בראוטר היה מנותק חיברתי והכול הסתדר תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות IPAD ב EBAY האם סים של VERIZON או SPRINT יעבוד עם סים מקומי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חודש לאחר שנחשפו רוב הפרטים על הדור החדש של מכשירי ה-Moto G ו-E הזולים של מוטורולה, חושפת החברה באופן רשמי את גרסת 2015 לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם הזה לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-e-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-4-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לנניח כרגע אני עם רום 5.0.1 של סינגפור שיצא בחודש אפריל. כרגע ראיתי שיש רום באותה הגירסא רק של מדינה אחרת וחדש יותר שיצא בחודש מאי. האם מומלץ לצרוב את הרום הנ"ל או להישאר עם הרום הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש http://www.ibuygou.com/category/xiaomi- ... 7-473.html האם הגרסא הזו עובדת בארץ ללא תקלות (עם hot mobile)? מה לגבי GPS? כמו כן, באיזה אופן כדאי לשלוח על מנת להמנע ממכס? מה הסיכוי שיתפסו במכס, ובמידה וכן כמה זה אמור לעלות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-