גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ניסתי לגלוש בבית דרך הגלקסי 3 ובשם משתמש שלי כתוב - Not in range ואנני יכול להתחבר למרות שאני ליד הראוטר. מחקתי את שם המשתמש ורשמתי שוב כולל סיסמא ושוב בשם משתמש כתוב - Not in range , ברצוני לציין שאף פעם לא הייתה בעייה להתחבר לרשת. אשמח לקבל סיוע בתודה מראש. הסתדר, האלחוטי בראוטר היה מנותק חיברתי והכול הסתדר תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא מתכנן לקנות עכשיו פלאפון,אני עדין בהתחייבות ל3 שנים אבל עיניין אותי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה שאמזון שינו משהו באפליקציה שלהם, כל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה החינמית של היום, אני מקבל פופאפ, שאמצעי התשלום שלי או הכתובת אינם עונים על הדרישות. למישהו יש פרטי כ. אשראי וכתובת בארה"ב רנדומליים שכן עובדים ויכול לשתף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש נגן MP4 (כמובן מומלץ) שכולל ספיקר? כלומר לשמיעה ללא אזניות. דבר נוסף, האם מישהו קנה נגן MP4 הכולל מצלמה והוא מרוצה ממנו? לפני שאתם נותנים לי תשובות של "תשכח מזה ולך על Sansa e250" (ובצדק) אני מעוניין לדעת בכל זאת
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איפה אני משיגה בארץ מקרופון ומתאם (ללא אוזניות) לסאמרטפון, ואם אין בארץ אז איזה מומלץ באיביי...תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הסינית משיקה יורש לסמארטפון ה-MX4 Pro, שמתיימר להציע חומרה דומה לזו של מכשיר הדגל העדכני מסמסונג בשילוב מחיר שנמוך בעשרות אחוזים. מתכון מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/האח-החורג-של-הגלקסי-נוט-5-הכירו-את-ה-meizu-pro-5/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני כבר לא מעודכן לגבי מה שקורה בשוק ה-smartphone-ים ואשמח להמלצה על אחד. תקציב: עד כ-1300 שקל (גמיש במידת הצורך). לשימושים די כלליים (מוזיקה, גלישה באינטרנט, קצת משחקים). חשוב שתהיה מצלמה טובה ושהפלאפון יהיה איכותי ועמיד ורצוי סוללה שתחזיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי לפני יומיים נטסטיק של סלקום, אבל פה זה אומר שאני צריך לבטל גלישת DATA באחד המכשירים, HD2 או הנטסטיק. עכשיו השאלה המרכזית שלי היא האם לבטל את ה HD2 שלא ישמש יותר כמודם, או לבטל את הנטסטיק של סלקום ולגלוש באינטרנט דרך ה HD2 גם כמודם וגם כמכשיר רגיל... אני קצת תקוע, ויש לי יומיים להחזיר את המכשיר, מה אתם ממליצים? אין סכנה להשתמש בטלפון כמודם לגלישה באינטרנט דרך המחשב הנייד? או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת שונה מהנשאל פה בד"כ. קניתי את הכרומקאסט הזה: https://he.aliexpress.com/item/DLNA-Miracast-Airplay-Chromecast-HDMI/32853705153.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.41306b04Q1z7Fs (לא של גוגל כמובן). מתוך בדיקה בעמוד המוצר שהוא תומך בשידור באמצעות יציאת AV (כן אני מודע שזה יהיה באיכות נמוכה אבל זה מה יש). אצלי ברכב במערכת מולטימדיה (של חברת BLAUPUNKT דגם NEW YORK 830,לא מקורית של הרכב עצמו). יש כניסת AV מקדימה במערכת שעל פי החברה המייצרת,אמורה לקבל גם וידאו. עם המוצר קיבלתי את הRCA הזה, ניסיתי לקנות לו כבל הפוך (צד אחד שלוש בננות זכר,וצד שני AV זכר בדיוק הכבל המשלים לזה שבתמונה) וככה לחבר את הבננות לעצ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נשבר לי המסך והפאנל של ה-C902 שלי, בארץ לא משתלם לתקן את המכשיר. האם משתלם להזמין חלקים למכשיר מחו"ל? במידה וכן, האם יש חנות מהימנה שניתן לסמוך עליה? במידה ולא שווה להשקיע בתיקון המכשיר, אני מעוניין להשקיע בסביבות ה1500 +- במכשיר חדש, האמת שדיי התרשמתי לטובה מה-W995 של סוני אריקסון.. אני לא כ"כ בקיא במכשירים היום, תוכלו להמליץ לי על מכשירים טובים +- בתקציב? (האם תהיה ירידה במחיר של הW995 בתחילת 2011?) קראתי גם שיוצא בתחילת 2011 ה-M9/8 של Meizo שיכנס בתקציב, האם שווה לחכות עוד קצת לM9/8? (או לפלא' אחר) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים הילדים שיחקו עם הטלפון, סידרו נעילה עם קוד, שכחו את הקוד ניסו וניסו ובסוף הטלפון ננעל במענה של סלקום אמרו שחייבים להגיע למרכז שירות יש דרך אחרת לאיפוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986765,00.html נראה לכם האייפון 4 היה שורד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-