גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ברשת הביתית שרת web עם סרטים, באופן כזה שכל מי שיש לו מחשב ברשת הביתית יכול לראות סרטים מהשרת. אני רוצה שיהיה אפשר לראות את הסרטים מטאבלט. לכן אני מחפש אפליקציה (נגן סרטים) לטאבלט שיודע גם להציג כתוביות ושיודע גם לקרוא תוכן מהרשת. שימו לב, דרך הדפדפן אני יכול להזרים את הסרט, אבל לא יכול להוסיף את הכתוביות. אשמח להמלצה לנגן מתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן טוב עד 850שקל תודה לכל העוזרים
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם; ערב גיוסי לצה"ל אבקש לקבל המלצה לנגן MP3. דרישות: נפח בין 1GB עד 2GB, אין צורך בהצגת תמונות, הבנתי שכדאי סוללת אצבע, אך אם יש מכשיר בטווח המחירים שהסוללה הנטענת שלו מחזיקה זמן רב אשקול אותו (אני אהיה בבית כ3 ימים בשבוע, לפחות בסדיר), אין צורך באוזניות מכיוון שיש ברשותי Shure E2C ו Sennheiser CX500. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי אני מעונין בנגן בשביל לראות סרטים עם תרגום מוזיקה פחות חשוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות נגן כלשהו לריצה. רציתי לשמוע על מה ממליצים הגאדג'אטיונרים הרצים שבינינו, חבר המליץ לי על אייפוד נאנו. מה אתם אומרים? מה אני צריך לבדוק ומה כדאי, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אתמול נפל ה IPOD TOUCH שלי למים יחד איתי תוך כדי ריצה על חוף הים. כרגע הוא אינו פועל, כנראה שמחר או מחרתיים אנסה למסור אותו לתיקון. בכל מקרה, אני מחפש נגן מולטימדיה שיתמוך בכל פורמטי הקבצים (ספציפית קבצי אודיו), עם ממשק נוח וקומפקטי שיתאים לפעילות גופנית (הנגן). אני מאד מעוניין בנגן יתמוך בשליטה על ווליום, קידום שיר אחורה/קדימה דרך אזניות sennheiser (אדידס) כמו ב IPOD TOUCH אם זה אפשרי. אשמח לקבל כל פיסת מידע או המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה ליקנות נגן מוסיקה, שיכיל 30GB ושיהיה קטן אלה 2 הדברים הכי חשובים... לגבי התקציב הוא אמר שאין לו הגבלה מסוימת כרגע תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן טוב לניגון של מוזיקה בעיקר ( אך גם לניגון קליפים בתדירות נמוכה) עד 300 דולר(1000 שקל וטיפה, לנסות ולהשתדל לא לצאת ממסגרת ה1000 שקל) שיהיה איכותי ויוציא סאונד אמיתי ונקי שיהיה בו 32 ג'יגה איכסון(אולי תיהיה פשרה לאיכסון יותר קטן) מסך לא פיצפון עם אוזניות טובות ואיכותיות תמיכה בעתיד לעברית(לא חובה) ולעידכון גירסה וכו' חשוב גם שיהיה לו חלקי חילוף בארץ אם פתאום ידפק לו הסוללה/המסך ייסדק ויישבר הוא ירכש כנראה מיפן / סין .. אולי ארה''ב חשבתי על האייפוד עם 32 ג'יגה.. (טאצ' אולי) אבל הבנתי כבר שאפל כבר ממזמן לא הכי חזקים בתחום.. הבנתי שiAudio יותר טובים.. אחרי ריפרוף קל בפורום הבנתי שCowon S9 זה "המילה האחרונה" בשוק, והוא עולה 240 דולר ל16 ג'יגה. המלצות? תו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי שברה לעצמה את המסך של הנגן שלה אז היא רוצה לקנות חדש... יש לה אמנם נוקיה 5800 שמבחינת נגן מספיק אבל היא מתלוננת שזה גומר לה תסוללה. התקציב הוא סביב האלף שקל, אבל עדיף כמה שפחות... בסך הכל הדרישות שלה נמוכות למדי- רק צריך שיהיה בו מספיק נפח (16 ג'יגה ככה). חשבתי אולי על האייפוד נאנו מהדור החדש אבל אני כבר מזמן לא מעודכן בנושאים האלה, איך הוא נחשב בסך הכל? אשמח לעזרה תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
צריך המלצה לנגן סרטים כמה שיותר איכותי וטוב וכמה שיותר מקום עם מסך כמה שיותר גדול עד 1100 אוליי קצת יותר תמליצו בבקשה,תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב כרגע וחשבתי לבקש מהם להביא לי נגן MP3. דרישות:חזק ועמיד (צבא),זמן סוללה ארוך ככל האפשר,20 ג'יגה פחות או יותר,וכל הפיצ'רס הנחמדים כולל רדיו,אפשרות להעביר עליו דאטה רגיל ואיכות שמע טובה ככל הניתן. אם אני מפספס משהו אשמח אם תוסיפו. בתודה מראש,גיא
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, בתור מישהו שחדש לגמרי בכל הקטע של הקודי, אני צריך קצת עזרה. מה הדרך הכי טובה ויעילה לנגן קודי על הטלויזיה? האם כדאי לקנות HTPC או איזה kodi box ייעודי? במידה kodi box זה הכיוון, אשמח לקבל המלצה למכשיר טוב. נ.ב. - המליצו לי להסתכל על minix z68w ועל tronsmart mxIII. מה דעתכם על המכשירים האלה? מאשרים או שוללים? תודה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה משו כמו 4-8 ג'יגה אבל שיהיה אפשר לשמוע בו גם בלי אוזניות כמה שאפשר טוב.. שיהיה לו גם עוצמה טובה. אם אפשר כמה דגמים עם מחירים שונים שאני יראה איפה זה עומד.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בתקציב עד 300 ש"ח. אם אפשר בלי תמונות ובטח בלי וידאו, עם רדיו (שאפשר לכוון) איכותי, בעיקר חשיבות לאמינות ופשטות ממשק. יכול להיות 512 או 1g. עברית תהיה נחמדה אבל לא חובה תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש נגן (4GB לפחות אבל מאד רצוי 8GB ) ואוזניות בתקציב של 500 ש"ח חשבתי על M6 + AKG 412... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נאבד לי ( :'() הנגן הישן, והדי עלוב שלי. אז לאור האירוע, חשבתי להשתדרג. אני עדיין לא סגור על גודל, אבל נוטה לכיוון 2GB, בטווח מחירים של 600-800 ש"ח (מוזיקה בלבד), כאשר אם הוא נושק ל-800 ש"ח הוא צריך להיות ממש טוב. אם אין משהו טוב בטוח המחירים הזה (אני מודע לכך שהכל יחסי, אני מתכוון לאיכות שמצדיקה את המחיר, ממשק נוח, וזמן סוללה סביר), אז אסתפק ב-1GB עד 600 ש"ח, ואז כבר אעדיף להשקיע במוצר איכותי. ניסיתי לבדוק קצת בעצמי, ראיתי קצת Mpio, ו-Iaudio, אבל על שניהם אני לא ממש בטוח, ורציתי לדעת אם יש אופציות טובות יותר. אם יש לכם רעינות, אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי ההתלבטות היא בין one+one מחו"ל עם כל מה שכרוך בזה לבין Galaxy S4 מהארץ בתשלומים על שלל דגמיו. אני פתוח להצעות ולא נעול רק על שניהם. שני המכשירים עומדים בדרישות ובצרכים. שאלות: 1. מה יותר משתלם 2. מה ההבדלים בין דגמי ה- S4 , קצת הלכתי לאיבוד שם (לא מיני) אשמח לכל שבב מידע.
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מחפש נייד עד 1000 שקלים. כמה שיותר זול יותר טוב. מה חשוב: 1. שיעבוד חלק 2. איכות שיחה טובה , שישמעו כמו שצריך בשני הצדדים (גם ברמקול) 3.שה GPS יעבוד כמו שצריך. 4. זמן סוללה כמה שיותר ארוך כל השאר כמו מצלמה למשל לא קירטי בכלל ראיתי שה Xiaomi Redmi Note 4 64GB 4GB וה Xiaomi Redmi Note 4X 64GB 4GB הם מומלצים בסגמנט הזה. אחד קצת יותר יקר ומגיע עם ציפסט של Qualcomm ומעבד מתומן ב 14 ננומטר השני קצת יותר זול ומגיע עם ציפסט של MediaTek ומעבד 10 ליבות ב 20 ננומטר שאלה ריאשונה איזה מהדגמים מומלץ , מניסיון עבר עם ניידים סיניים התחושה שלי שה Snapdragon היקר יותר עדיף. האם זה המצב? האם הנייד הזה עו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו היה לי את הזה הלבן של אפל אבל יש לו ריח של חרא
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-