גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות נגן mp3 נורמלי שיחליף את הג'נרי 512mb שיש לי כרגע. התקציב שלי הוא עד סביבות ה-450 ש"ח. אין לי דרישות גדולות לגבי הנפח, ראיתי שבסכום הזה אני יכול למצוא נגני פלאש של 2GB מה שבהחלט מספיק לי. אחרי שקראתי קצת דיונים קודמים בפורום, חשבתי על שניים אפשריים: E250 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 iRiver T60 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=591252 הדבר שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד (אני חושב גם לקנות אוזניות, אולי cx300 או AKG k24p, אם האוזניות של הנגן לא יהיו טובות). פיצ'רים כמו וידאו ותמונות הם בונוס אבל לא גורם משמעותי בשבילי. החסרון של ה E250 שהוא שקראתי שהמסך נשרט בקלות ומומלץ לקנות לו נרתיק, מה שמיקר אותו. השאלה שלי היא איזה מכשיר …
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המכשיר יקנה בארה"ב. הדרישות הן WIFI, זמן סוללה ארוך עד כמה שניתן+נפח גדול עד כמה שניתן, ושיהיה מסוגל לקרוא קבצי FLAC או דומיהם חשבתי על האייפון, אבל כאחד שלא מסמפט את המכשירים של אפל וייותר נוטה לכיוון המתחרות רציתי לדעת איזה עוד אופציות קיימות בשוק.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כמו שכתוב אני מחפש המלצה על נגן MP3. מדובר על המלצה לאבא שלי, בן אדם שיש לו הרבה אלבומים בעברית, שמסתדר אבל בקושי עם קבצים ועושה ripping עם תוכנה שסידרתי לו. נסדר לו איזה תוכנה לניהול וסנכרון ספריית השירים כדי שיהיה לו קל. והוא יוכל גם לשמוע באוטו את השירים (יש לו aux in ברדיו). תבינו שכרגע הוא משתמש בPDA ישן מבוסס pocket pc 2003 ועם windows media player העתיק שיש שם... קריטריונים: 1) עברית. אבל לא הפוכה שצריך לסדר עם תוכנה על ה-PC, אלא ממש תמיכה סבירה בעברית נורמלית. 2) זמן בטריה סביר. 3) זכרון 16 ג'יגה, או פנימי או עם כרטיס זכרון. גם הרד דיסק זה בסדר. יותר גדול זה יותר טוב, כמובן. 4) שיהיה לו קל להשתמש במכשיר - ממשק פשוט וטוב, בלי מליון כפתורים. 5) מסך מגע יהיה נחמד. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שנים שלא ביקרתי באתר לכן גם הניתוק מעולם הגד'טים. אין לי ממש דרישות מיוחדות לנגן, רק שתהיה לו איכות שמע טובה, שיהיה דק, ומסיבי (מבחינת איכות בניה), נפח לא ממש משחק תפקיד, וגם לא פונקציות כגון משחקים, וידיאו, תמונות. וכמו שכבר ציינתי בכותרת, שיתבסס על HD. ראיתי בפרוספקט של באג (זה שבא עם עיתון יום שישי ) את הנגן של M5 שנכנס לי בול לתקציב, שווה קניה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב אני כבר מזמן לא מעודכן במה שהולך בעולם הנגנים. בגדול אני מעוניין במכשיר מבוסס הארדיסק, שיש לו הרבה מקום איכסון, ואיכות סאונד טובה. כדאי גם שהוא יוכל לשמש כהארדיסק נייד. חבר המליץ לי על Zune 80gb, אבל קראתי עליו כמה דברים שלא נראו לי. אשמח לשמוע כמה דעות. נ.ב. אני לא לחוץ על מכשיר להיום-מחר, אז אפשר לתת גם המלצות על מכשירים שעוד לא הגיעו לארץ (כמו הZune), או מכשירים שעתידיים לצאת בזמן הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן מוזיקה איכותי בעל נפח זכרון גדול (מעל 8 ג'יגה רצוי) והכי חשוב אורך חיי הבטריה (יש עדיפות של אורך חיי הבטריה על פני נפח זיכרון וכמובן שתיהיה בטרייה מובנת שאפשר להטעין דרך המחשב או חיבור לחשמל) ואם אפשר להוסיף אם יש צורך לקנות אוזניות בנוסף לנגן או שהאוזניות שמגיעות עם הנגן מספיק איכותיות דבר נוסף שחשוב לי זה ממשק טוב(סינון לפי שם אומן ז'אנר ודברים כאלה , ועוד כל מיני דברים שיוסיפו לאירגון ולבחירת הסגנון מוזיקה המעודף באותו הרגע) חוץ מזה , שאלה על הipod touch , רציתי לקנות אותו , אבל מכיוון שאני הולך להשתמש בזה בהרבה נסיעות ובבסיס אני לא יודע אם המסך יהרס מהר...
-
- 43 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המלצה לנגן mp3 עד 500-600 שקל 3 גיגה לפחות,סוללה נטענת, תומך בניגון avi,wma.mpg יש משהו
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לנגן MP3 (לא MP4) שתומך בעיברית מלאה ללא צורך בהיפוך או המרה של האותיות. לפחות 2 גיגה זיכרון עוצמת יציאה גבוהה רדיו FM לא חובה אך עים כבר קיים שיהיה אך ורק באיכות קליטה מעולה. וללא צורך בתוכנה להעברת השירים אליו כלומר העתק והדבק בלבד. המכשיר צריך להיוט נח ופשוט להפעלה ושימוש המחיר צריך להיות בהתאם לאיכות המכשיר כלומר תמורה טובה לכסף דן
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנגן. חשוב לי שתיהיה איכות מוזיקה גבוהה וממשק נוח, גם איכות ווידאו טובה חשובה לי. כמה שיותר GB יותר טוב, אבל לא להתפשר על שאר הדברים. חשבתי על הCowon D2 אבל אם זו באמת האופציה הכי טובה? עד 900 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שישמש אותי בנסיעות הארוכות לבסיס. לכן אני צריך נגן עם סוללה שמסוגלת להחזיק משהו כמו 8 שעות של נגינה רצופה/צפייה בסרטים. חשוב שתהיה אפשרות לצפות בוידאו באיכות טובה. נפח גדול... בסביבות ה-20GB ויותר. עדיפות למכשיר לא גדול וכבד (כמובן שלא קטן מדי, כדי שיהיה נוח לצפות בסרטים), אבל אם לא תהיה ברירה אני אקח מה שיש. אני אשמח גם להסבר על מהו ההבדל בין זיכרון מבוסס דיסק קשיח לבין זיכרון פנימי בנגן... את המכשיר אני מתכנן לקנות בחו"ל (ארה"ב), כרגע תמליצו לי על נגנים שבארץ עולים עד 1500 ש"ח עם הדרישות שציינתי.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך נגן pmp שיש בו divx תמיכה בעברית WiFi במחיר של עד 2000 שקל.. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם מגיע היום המיוחל של צאתי להודו לכמחצית שנה.. טיול שייכלול נופים רבים והמון תרבות ולא "טיול מרפסות" בכל מקרה אני זקוק להמלצה על מצלמה בסביבות ה1000 שח ולהמלצה על נגן אםפי3 בנפח של 20 ג'יגה לפחות שיהיה בעל תיקיות וניווט כמה שיותר נוח. גם הוא בסביבות ה1000 שח כל המלצה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצה על נגן ב450-500 שקל כי דיי קטלו את הרעיונות שלי (Qtec T168 וMeizu 6), חשוב שיהיה בו הרבה זיכרון (בוא נגיד מינימום 5 ככה, מומלץ 8...) ושיהיה לו מסך סביר לסרטים כי אני רוצה לראות בדרך לבסיס, וחשוב שיהיה לו תמיכה בעברית בשירים (לא אכפת לי בתפריטים, רק שיזהה את השמות שירים בעברית) תודה רבה מראש לעוזרים, אביב
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנגן וידאו הדרישות שיקרא את כל סוגי הסרטים ושלא אצטרך להתעסק עם המרות, מדובר בסרטי DIVX ו-XVID איכות שמיעה טובה באוזניות (אין צורך ברמקולים) מסך עד 5 אינטש יתרון : יציאת TV OUT מחיר עד 300-400 ש"ח אפשר גם ביד 2 תודה מראש, אביעד
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-