גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי גלאקסי s3 9300, בן שנתיים. בזמ האחרון הוא עובד בא,יטיות מחרידה, כשהראם קבוע על מעל 75%, לא משנה כמה תהליכים אני סוגר. אני ממש לא מתפרע עם התקנת אפליקציות. אני לא מבין יותר מידי בסמרטפונים, אבל אפשר להגיד שיש לי אוריינטציה לטכנולוגיה. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרמט סמרטפון כמו שמפרמטים מחשב? אם כן, יש מדריך עדכני לזה שניסיתם וזה עבר בשלום? אני ממש אודה לכל הצעה. יובל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין מתלבטים מה הוא המכשיר החכם הכי טוב בפחות מ-300 דולר? עכשיו יש לכם מתמודד משמעותי נוסף לשקול: ה-OnePlus One קשישא בגירסת ה-64GB שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94-oneplus-one-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אייריבר H10 6GB, וקצת הסתבכתי איתו.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית? דבר שני, התקנתי את האייריבר פלוס, וכשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות. כשאני מנסה להעלות קבצים לתיקיות ישירות מהמחשב (לא ע"י התוכנה), הם נראים כנמצאים שם, אבל אני לא מצליחה להפעיל אותם מהנגן. רק כשאני מעלה את השירים דרך התוכנה אני מצליחה לראות אותם בנגן. למה זה קורה? ??? תודה למי שיעזור :-*
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום! רציתי לשאול את דעתכם, איזה מבין 2 הנגנים יותר טוב ואת מי הייתם קונים, בתשובתכם אל תשימו את ניגון הווידיאו המצוין של האייפוד כפרמטר, וגם לא את העיצוב, בהם ברור שIPOD לוקח, נא התייחסו רק לדברםי החשובים....(איכות שמע, באנדל, אפשרויות, תוספות) *ד"א , זה לא למטרת קנייה, אז מחיר גם לא משנה, כמו שאתם רואים למטה את הבחירה שלי אני כברעשיתי.... (iriver!! )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון בעזרת ה' לשדרג את האייפון 4 - או לאייפון 5S או לגלקסי S4. האם ניתן במעבר לגלקסי (אנדרואיד) להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? האם ניתן במעבר לאייפון 5s להעביר את אנשי קשר + הודעות וכו' מהאייפון 4 ? אם כן. כיצד ? תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי שעוד לא פרסמו את המכשיר הממש מגניב הזה (לפי דעתי) חוץ משאלה ששאלו עליו בשנת 2012, המוצר הזה הינו אכן מוצר ישן אך כל פעם שאני צופה בו אני מתלהב מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש tablet שיעלה בסביבות ה-200$ בארה"ב או מחיר דומה בארץ. אני רוצה לחבר לtablet מכשיר מדידה ב-usb באופן קבוע אבל, אני לא יכול ללהסתדר עם tablet בעל יציאת usb אחת שתשמש גם לחיבור המכשיר וגם לטעינה (כי אני לא רוצה שיהיה צורך לנתק אותו מהחשמל). מערכת ההפעלה צריכה להיות Windows 8/8.1 ולא RT כי זה מה שהמכשיר תומך בו (וב7 ו-XP אבל אני מניח שזה לא רלוונטי לאף tablet ^^ ). גודל המסך צריך להיות 7-8 אינץ' ולא גדול מזה. אם תהיה לו אופציה ל-SIM מה טוב, אבל זה ממש לא חובה. אין לי דרישות מיוחדות אחרות. אשמח לקבל עצות לגבי מכשירים מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. שמתי לב שלא משנה איך אני מכוון את המצלמה, זה לא עובד כמו שזה עבד ב WM, שם התמונות היו קצת יותר עם חיים, עכשיו הן דיי לבנות לא משנה כמה אני שם CONTRAST וכו' וכו'. המלצות כלשהן לכיוון המצלמה במכשיר? אולי יש פאץ' שמסדר משהו? או אולי טוויק כמו שהיה ל WM? אגב אני חייב לומר שנעלם הכתם הורוד לגמרי בכלל, אולי בגלל שזה היה במובייל..?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הגשתי בEBAY כמה הצעות של מכשירים ככה: הצעתי הצעות על 3 מכשירי אייפוד טא'ץ בגדלים: 32GB פרוץ מצב מצויין עם שריטות קלות מצב טוב עם שריטות16GB מצב טוב עם שריטות16GB כל המכשירים מגיעים ללא אביזרים כלומר ללא כלום רק המכשיר עצמו אז השאלות שלי: איפה אפשר לקנות כבל USB סינכרון והאם יש הורדות לתוכנת האייטונס(אני לא מתמצא באייפודים ככה שאם זה לא חוקי אל תתיחסו) ההצעות הםמסודר לפי הגדלים למעלה) 30 דולר 25 דולר 25 דולר האם שווה??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-