עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by beni125,

שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gurululu,

אני מאוד מקווה שזה קשור לפורום הזה. מישהו יודע מה זה UPNP בטלפונים סלולריים ובנגני MP3? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tevAmir,

אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by חבל..,

מתי סוני פליסטישיין יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eranmor,

יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CroCoDile,

אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by atomic rooster,

שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Idanp,

אני כניראה קונה אותו שבוע הבא, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ronbubl,

האם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת את הכיסוי הנ"ל? מישהו קנה והתנסה בכיסוי הזה? http://www.iphonecover.co.il/?view=products&id=546697

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

19. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי נגן מסוג SANSA E250 האם האחריות מכסה גם מסך שבור? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cheif,

בהכרזה אתמול התגאתה Apple בתמיכה של ה-iPhone 5 בתדר 5Ghz. דווקא התכונה החדשה הזו יכולה להוות בעיה גדולה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2491

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by koby058,

חוץ מהשרות של סלקום או אורנג

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iakovl,

למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. חשובה לי איכות הסאונד, אני לא אודיאופיל או משהו בסגנון אבל רוצה לשמוע באיכות טובה. חשוב לי מסך גדול שניתן לצפות בו בסרט או סדרה לפעמים. כמו כן גם זמן הסוללה חשוב. אני לא מתכוון לשחק במשחקים למרות שאפליקציות כמו מייל או מפה מאוד נחמדות. אני מאוד מתלבט בין השניים, הרבה המליצו לי על האייפוד אבל יש לו לא מעט חסרונות (שימוש באייטוניס, איכות סאונד פחות טובה, המרת סרטים לפני צפייה וכו) ולכן חשבתי כבר לקנות את S9. נכנסתי היום לסניף באג על מנת לראות איך הוא נראה במציאות. המוכר ירד עליו מאוד, ואמר שגם הוא חיכה לדבר טוב אך התאכזב (לא יודע אם זאת טכניקת מכירה כלשהי ) ומאוד לא ממליץ עליו. מה אתם ממליצים לקנות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים