עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eranmor,

יש כזאת תוכנה? אני משתמש בסמסונג גלקסי (של אורנג') ובאוזניה של מוטורולה בחיבור בלוטות' בN95 זה היה מובנה במערכת ההפעלה לחיצה אחת על כפתור האוזניה, אמירת שם (בעברית כמובן), והתוכנה כבר תחייג אליו הגלקסי מזהה רק אנגלית, וגם זה בצורה עלובה יש תוכנה שתזהה עברית? בתשלום או חינמית, לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי נגן מסוג SANSA E250 האם האחריות מכסה גם מסך שבור? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by AsD[eyal],

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9264713&came=1000#detail פשוט מפתה כל כך זה די דחוף אני לא חובב סאונד מושלם חח איך הוא? בשביל מישהו שרוצה לישמוע מוזיקה וליראות סרטים קטנים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה יש לי כבר שנה בערך nexus one וואלה לא היה לי איתו אף פעם בעיות רציניות ומשמעותיות שריסט לא פתר אותן ואני מרוצה מכל רגע אך היום התקנתי spool וכשהתוכנה עלתה המכשיר נכבה בפתאומיות. כשהדלקתי אותו עלה מסך הפתיחה (האנימציה של ה-X הזה) וזה כבר ככה רץ בלופים שעה עד שהוצאתי את הסוללה ניסיתי שוב וזה עדיין ככה לא מתקדם. משהו נתקל בבעיה כזאת/דומה ויודע מה הפתרון? ובכל מקרה, אפשר לעשות גיבוי למכשיר כשהוא במצב כזה ואז להתקין עליו רום חדש? יש לומר שהמכשיר עם רוט ועם גרסת סטוק אנדרואיד 2.3.3. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זה העמוד של המוצר : פה. יש לי כמה שאלות : איזה מודל זה ?. D5803 או השני ?. יש הבדל משמעותי ביניהם ?. לטלפון הנ"ל יש 2 ג"ב ראם ?. יש איזושהי דרך לבדוק מהי שנת הייצור שלו ?. מהי סדרת הייצור שלו, לפני הזמנה ?. (כי, להבנתי, בסדרות הראשונות הייתה איזו תקלה בתהליך הייצור והמסכים נשברו ללא סיבה). תודה !.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו קנה את המכשיר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? חושב לקנות אותו לחברה בתור אנדרואיד ראשון, הוא זול ודי בסיסי, אבל אמור להספיק לה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by moria1235,

שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??

12. שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

14. Started by coron10,

היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by noodle,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gal555,

מאז שהחלפתי לרום של של PILTOX 4.0 ברגע שאני מנתק את המטען הסוללה יורדת ל98% וכול כמה דקות יורד אחוז מהסוללה וזה ממש מעצבן כי הסוללה נגמרת מאוד מהר. יש דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. פליז עזרה. הנייד תקוע... התמונות מגובות בגוגל, אבל אני לא רוצה למחוק את כולן מהנייד... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by koby058,

חוץ מהשרות של סלקום או אורנג

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Guyn,

האם יש נגן MP4 (כמובן מומלץ) שכולל ספיקר? כלומר לשמיעה ללא אזניות. דבר נוסף, האם מישהו קנה נגן MP4 הכולל מצלמה והוא מרוצה ממנו? לפני שאתם נותנים לי תשובות של "תשכח מזה ולך על Sansa e250" (ובצדק) אני מעוניין לדעת בכל זאת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.