עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by iakovl,

למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולריים אתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.com אני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה) המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by חבל..,

מתי סוני פליסטישיין יגיע לארץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by noodle,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Idanp,

אני כניראה קונה אותו שבוע הבא, מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Blackickapoo,

שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי נגן מסוג SANSA E250 האם האחריות מכסה גם מסך שבור? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים