גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ספינת הדגל של סמסונג עשויה לשכלל את טכנולוגיית ה-Infinity-O עם 'חור' בתצוגה עבור צמד מצלמות קדמיות, שמפלג כבר עתה את קהל המעריצים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! אחרי שנתיים עם HTC one m7 החלטתי להיפרד מהמכשיר המדהים ולהתקדם הלאה לא הכי בא לי לשים שוב 3000 ש"ח או יותר על מכשיר אז החלטתי להוריד קצת תקציב המכשירים שאני מתלבט בינהם כרגע זה ה P8 ששמעתי שהוא מצוין או שכדאי לחכות ל oneplus 2 שאמור להגיע עוד חודש בערך? אני פחות אוהב מכשירים של LG או אייפון אם יש המלצות בקצת יותר מהתקציב זה גם בסדר תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהכרזה אתמול התגאתה Apple בתמיכה של ה-iPhone 5 בתדר 5Ghz. דווקא התכונה החדשה הזו יכולה להוות בעיה גדולה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2491
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם מסך Ultra HD, השבב החדש של קוואלקום ומצלמה שמצלמת וידאו בקרוב ל-1,000 פריימים בשנייה, האם יתכן שה-Xperia XZ Premium הוא המכשיר החכם האולטימטיבי לשנת 2017? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאיזה אני משיג FIRMWARE מקורי של סמסונג\אורנג' הכי חדש? אני צריך לדגם Samsung S8300 בגדול יש לי של סלקום "S8300JIIE1" מצאתי את זה בנוסף:S8300XXJA1 שזה "הכי חדש" אבל אני לא יודע אם יש עברית ואם זה יעבוד. רעיונות? בגדול אני רוצה את הכי חדש, בלי כל "הזבל" של סלקום בפלאפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קטן ככל האפשר, שישמש בין היתר לריצות. זיכרון פלאש מינימום 1 gb (עדיף כמה שיותר). שיהיה כמה שיותר קטן וכמובן שהמשקל יהיה בהתאם (סוללה נטענת). עדיפות לזמן נגינה כמה שיותר גבוה. עדיפות לנגן עם מסך (לא חייב צבעוני) אבל לא חובה. איכות סאונד כמה שיותר טובה. באנדל לא משנה (גם האוזניות), העיקר הנגן עצמו יהיה איכותי לפי התכונות שאני מחפש. מכיוון שאני לא מבין בתחום הזה בכלל, אודה לכם אם תמליצו לי על מספר נגנים מהחברות המובילות כדי שאני כמובן אקבל את ההחלטה הסופית ואבחר את הנגן ;D תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-