גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מוניין לקנות טאבלט סיני עם מערכת הפעלה win ומעבד Intel שישמש אותי ביום יום (לימודים ועבודה). התקציב של הוא 1000 ש"ח ואם יש הצדקה מוכן להוסיף עוד 200. אני מעוניין במכשיר תומך sim שאוכל לנצל גם כ- GPS. מחפש מכשיר עם מפרט טוב, כמובן בגבול התקציב. מסך טוב (ישמש אותי רוב שעות היום) וסוללה חזקה. אני אשמח להסבר לגבי תדר הקישוריות רשת, אם יש משהו כדאי יותר מהשני. (אני דרך הוט מובייל) ראיתי את הדגמים הבאים: PIPO W3F 10.1 ONDA V919 3G Air 9.7 אשמח לעזרה או כל חוות דעת. אני פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (כמובן עדיף 8.1). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב. השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית, גלישה וכו'. רצוי אפשרות לחיבור מקלדת (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH). יש המלצות? אם אני קונה בארה"ב ויש בעיה, מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא מחפשת טאבלט אנדרואיד 10 אינץ' סביר. השימוש הוא גלישה/קריאה ולא יותר מזה ( מקסימום וידיאו ב-youtube). לא צריך סלוט ל-sim, לא מצלמה טובה, לא מעבד גרפי חזק. חשוב מסך באיכות טובה יחסית וכמות אחסון יחסית גדולה או לחלופין סלוט לכרטיס זיכרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות טבלאט לסבא שלי (90). הוא רוצה 10-11'', וחשב שיהיה נחמד אם יהיה לו גם סים (שיוכל להשתמש בwaze וכו'...). הוא ראה איזה טאבלט של Asus עם קיבורד ושאל אותי אם זה כדאי, אבל אני לא ממש בטאבלטים ולא באמת יודע... אני תמיד קונה נקסוסים (בטלפונים), אבל כאמור לא באמת מבין בטאבלטים, לכן גם אין לי כל כך סטנדרט למחירים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כמה שאלות. 1) אני מעוניין לקנות לאחותי הקטנה Tablet ליום הולדת. שימוש די בסיסי - סרטים, מוזיקה, אינטרנט ואולי קצת ללימודים... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. מה הTablet הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה, בתקווה שלא מדובר בזבל סיני. * מה בדבר קנייה באיביי או ייבוא מחו"ל. האם יש אחריות בארץ? 2) קניית פלאפון חדש. כרגע אני תקוע עם קרש בשם NOKIA N97. אני מתלבט בין : Iphone 4 Iphone 4S Galaxy S2 * הבנתי שלאייפון 4S יש המון תקלות ולא כדאי להתקרב. * לגאלקסי יש ביטוח לעומת האייפון.. די קריטי, לא? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שימושים:בעיקר אינטרנט וgps לרכב,אפשרות לשדרוג עתידי ל-win8 . כרגע ההתלבטות היא בין אסוס טרנספורמר למוטורולהxoom .אני פתוח לכל הצעה שהיא,העיקר זה שימוש בgps ואינרנט ביתי עם חיבור אלחוטי.תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי באלקטרוניקה, ועכשיו חופש לכן החלטתי שאני מתחיל ללמוד, יש לי רכיבים וספר מצויין. נתקלתי בבעיה שהמחשב השולחני פחות נוח ולוקח יותר מידי מקום. אני מעוניין ללמוד גם חוץ מהספר גם מסרטונים וגם עוד נושאים שאני לומד מסרטונים במחשב. אני רוצה לפנות את עמדת המחשב שלי בחופש לעמדה עם הספר והחומרים לאלקטרוניקה ושיהיה לי טאבלט נחמד שאני אוכל לצפות בו בסרטונים במקום לחבר את המחשב כל הזמן ולהדליק ואז לראות כי זה ממש לא נוח וגוזל הרבה זמן, אני מעוניין שהטאבלט יהיה גם על העמדה כמובן הרחק מחומרים ומכשירים שיכולים להרוס אותו. אז התקציב שלי הוא 1200 שקל ולא אכפת לי חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל אבל מעדיף שלא. אני רוצה טאבלט עם מסך גדול (10 אינץ' או יותר) שאני אוכל לר…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט עבור קרוב משפחה מבוגר יחסית, בתקציב של עד 3000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אם היא מוצדקת. - ידידותי למשתמש. - אין עדיפות ל-ipad או לטאבלט מבוסס אנדרואיד, העיקר שיהיה ידידותי ונוח לשימוש. - גודל של לפחות 10''. - השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, אולי גם צפייה בסרטונים. יתכנו גם משחקים קלים. - איכותי ואמין. - הטאבלט כנראה יירכש באילת (לחסוך במע"מ), אז אם אפשר משהו שנמכר ב-KSP/אייבורי/באג. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 1,000 - 1,200 מקור רכישה: ישראל מפעילה סלולרית: לא חושב שאחבר. פיצ'רים חשובים: GPS, אולי תמיכה גם בסים? היי, אני טס לשבועיים לחו"ל ורוצה שיהיה לי איזשהו מיני טאבלט להסתובב איתו כדי לבדוק כל מיני דברים (אימייל, אתרי אינטרנט) וכו'. בגדול הייתי רוצה גם גישה לאפליקציות, ובתקציב שלי אני מניח שנכנס רק טאבלט שתומך באנדרויד. חשוב לי שיהיה בו GPS על מנת שאפליקציות יעבדו כמו שצריך. ואולי שתהיה אפשרות תיאורטית גם לשים בו כרטיס סים. מה יכול להתאים? אני ממש חסר מושג בתחום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט על מנת למקם בעסק שמעוניין שלקוחות ירשמו עליו (בסטיילוס) מכתבי תודה, ישמרו את המכתב ואח"כ יוצג כשומר מסך או שניתן יהיה לדפדף בהם. לא מדובר ביישומים אחרים כך שדרישות החומרה לא בשמיים, אבל המסך חייב להיות רגיש מספיק וגדול מספיק כדי שניתן יהיה לכתוב עליו בנוחות עם סטיילוס. מה הגודל המומלץ? כרגע לא מתייחס לסוגיית המחיר אלא האיכות. אם ישנן מס' רמות, אשמח להמלצות בכל רמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית דבר, האם יש אפליקציות טובות ללימוד אנגלית בסיסית לאדם בוגר? האם הן מספיק טובות\עשירות באפשרויות כך שהן מצדיקות רכישת טאבלט עבור שימוש בהן? אם כן, מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טאבלט לנהג מונית. הסכום הוא 800 ש"ח, עם חריגה עד 1000. שימושים מרכזיים: אפליקציית מוניות Waze הדרישות: מסך גדול ממשק ידידותי (אדם מבוגר) תמיכה ב3G/4G שימוש אופציונלי - לקבל ולהוציא שיחות דרך הטאבלט (במקום הפלאפון בנסיעות) השאיפה למכשיר אמין, סביר (לא חייב להיות הכי חזק בשוק או משהו כזה וכנראה לא יהיה במחיר הזה...), שיחזיק כמה שנים ולא ייהרס אחרי שנה. תודה מראש על העזרה! מאיר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט 7 אינצ' ומעלה עד 500 ש"ח מחפש להזמין מEBAY או כל אתר אחר התומך בפייפל. השימוש העיקרי של הטאבלט הוא לצפייה בסרטים לכן עדיפות ליחס מסך של 16:9, סרטי 720P ו1080P אז שהטאבלט יריץ סרטי HD חלק. בקשר לסאונד בזמן הסרט הולך להשתמש עם אוזניות רוב הזמן ככה שהרמקול החיצוני לא כזה חשוב. ושיתמוך בכרטיס זכרון של 32GB או יותר. ואנדרואיד כמה שיותר חדש רצוי. עכשיו חיפשתי באינטרנט ובפורום וראיתי שהרבה ממליצים על ה-Ainol novo 7 fire שמחירו בEBAY כ400 ש"ח עם משלוח חינם. עכשיו השאלה האם בתקציב של עד 500 שקל כלומר עוד 100 שקל להוסיף אפשר למצוא טאבלט טוב יותר לסרטים? מבחינת איכות מסך,חומרה, ממשק וכדומה. וגם האם אפשר למצוא טאבלט 10 אינצ' שיהיה טוב לסרטים בתקציב של עד 500 שקל? או …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש טאבלט שישמש אותי ללימודים ופנאי. השימושיים העיקרים שאני מייעד לו הם: 1. קריאת ספרים - בעיקר PDFים. 2. סרטוני וידאו - בעיקר חומרי לימוד מצולמים, אם הוא יוכל גם לנגן סרטי HD (נגיד 720p) זה nice-to-have אבל לא משהו מחייב. 3. גלישה באינטרנט. 4. אני עובד כמפתח Web, כמובן שאני לא מצפה לעבוד איתו כעל סביבה ראשית אבל יהיה לי מצויין אם אוכל להעזר בו לכל מיני תיקוני חירום ודברים קטנים כאלו ואחרים (לא דורש יותר מדי, בעיקר אפשרות להריץ עורך טקסט סטנדרטי ותוכנות כמו קליאנט של FTP, קליאנט SSH וכו'). חשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח לנשיאה ולהחזקה, את רוב הזמן איתו אני הולך לבלות בנסיעה ברכבת ככה שאני לא רוצה להיתקע עם פלאזמה ביד, אין לי ממש ניסיון עם גדלי מסכים בטאבל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לטאבלט בעיקר לשימוש בקריאת מסמכים, צפיה בסרטונים וגלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-