עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/

3. Started by avihy,

אני צריך המלצה לפלאפון מ orange עד 3,000 ש"ח הפלאפון מיועד לאבא שלי.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  4. ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10k צפיות
  6. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ההורים שלי מחפשים להתחדש הפלאפון ולצערי אני כבר מזמן לא מכיר מה הולך.. לא אכפת חו"ל או בארץ, שיהיה טלפון עם עברית, זה הכל. עד אלף שקל בבקשה ואם למישהו יש קישור מה טוב, עדיפות למשהו ממבצעי הסייבר מונדיי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המכשיר שלי הוא NOKIA E51 בעל SYMBIAN S60 V3 יש לי שירים על הפלאפון (גם AAC וגם MP3) ומשום מה כשאני מנסה לבחור צליל עבור התראת שעון לא מופיעים שם השירים/קבצים שיש בכלל על המכשיר. דווקא פעם לא הייתה לי את הבעייה הזאת והייתה מופיעה הרשימה של השירים שנמצאים בפלאפון, משהו הזוי לגמריי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  9. יש לי בעיה, שלא מופיעה באופן עקבי, בטעינה של Galaxy S2. אני מחבר את המכשיר לטעינה, ובחלק מהמקרים הוא חושב שהוא התנתק מהטעינה (למרות שהמטען עדיין בתוכו), ואני צריך לשחק אם הכבל כדי שהוא יעבוד. זה מאד לא עקבי, ולפעמים אני מצליח לטעון כרגיל, ולפעמים אני לא מצליח לטעון בכלל, כמה שאני לא משחק איתו. ניסיתי לטעון את המכשיר עם שני מטענים, ועם 4 מחשבים, ובכולם הייתה הבעיה. היסטוריה - לפני כחצי שנה, המכשיר נפל, כך שהמסך נפל ישירות על סלע חד, ונשבר. תיקנתי את המסך, וזמן לא רק לאחר מכן הבעיה הזו החלה להופיע בתדירות מאד נמוכה. עם הזמן התדירות הלכה וגבהה. פעמיים הלכתי למעבדה פרטית כדי שיבדקו את העניין, והמכשיר נטען באופן תקין במשך שעתיים, ולא הציג שום סימפטום, אז לא היה להם מה לעשות בנ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

11. Started by Night,

במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by omri09,

שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Posford,

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by IG,

טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב.... דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות. המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה. הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף. כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה. עממה, עובד! איכות שידור תל…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! אני מחפש מפות ישראליות לתוכנת GARMIN, אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להוריד תנו לי לינק בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. One S Slow Motion Demonstration Video #1 One S Slow Motion Demonstration Video #2 התמונה בשני קצת מעוכה בגלל שיוטיוב לא תומך טוב בסרטים שצולמו במאונך. לצערי בהילוך איטי האיכות יורדת פלאים והרזולוציה היא 768x432

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by camera,

אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

20. Started by yousux,

http://www.engadget.com/2009/02/06/official-looking-kindle-2-pictures-and-pricing-leak-out/ רק חבל על המחיר.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לקרוא ולשלוח מיילים מGMAIL, ושתשתמש בתעבורה הרגילה ולא בDATA. - עדיפות גדולה לתוכנה שנותנת גם לשלוח קבצים (מסמכי אקסל, וורד...). תודה רבה, ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by kdani,

אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ackohen,

האם למישהו יש הערכה קונקרטית האם האטריקס ישודרג לאנדרואיד 2.4? אם כן, מתי? אני מחפש בכל מקום ויש כל מיני ספקולציות אבל אני לא מצליח למצוא מידע פורמלי. אשמח אם מישהו פה יכול לעזור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חברת Vivo מציגה עוד דגם סמארטפון מסקרן ומיוחד - עם זוג מסכים לכתבה

25. Started by Lost Spirit,

כמו שיש את IPSF וכדומה שמוקדשים לאייפונים, האם יש אתרים\קהילות המוקדשות לסימביאנים ומתמחות בהן? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.