גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
מבטיחים סוללה ליום שלם ואחסון עד טרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדלים בין Wear OS ל-Android 7? האם יש יתרונות ל-Wear OS על פני ה-Android 7?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Ulefone מתכוננת להשקת הדור החדש של סמארטפון ה-Power המאסיבי שלה - עם שבב חסכוני במיוחד וקיבולת סוללה גדולה יותר מאי פעם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחרונה נתקלתי בקשיים במציאת מכשיר לאדם שטכנולוגית קצת מאחור. הוא מבין התנהלות של אנדרואיד 2.3.6 אבל כל מכשיר שהוא בא אח"כ פשוט קטסטרופה הדרישות הן מסך גג 3.6 אינצ כרטיס זיכרון מצלמה טובה יכולת להריץ וואטסאפ, מייל, גלישה וסרטונים כולם ביחד ושהכל יעבוד חלק גם ללא סגירת תהליכים וזמני סוללה ליום שלם וצפונה כרגע יש לי מכשיר מעולה הבעיה שהלאנצר לא כ"כ נוח, אם קיים לאנצר שתומך בעברית שמכיל חלק מהפונקציות כמו הסטה לצד הימיני לחיוג והסטה לצד השמאלי להודעה אשמח לשמוע עליו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום אחד בלבד נותר להשקה הגדולה של אפל לשנה הנוכחית - וברשת רבים כבר משוכנעים כי מצפים לנו להיטים שיוכלו לקרוא תיגר אפילו על היקפי המכירות של סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג מציעה הצצה ראשונה לטכנולוגיות חדשניות שיאפשרו למצלמה ולרכיבים נוספים בחזית המכשירים החכמים להפוך לחלק מהמסך - האם זה מה שצפוי במכשיר הדגל הבא שלה? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Honor של Huawei שובר שיא נוסף במימדים של המכשירים החכמים המיועדים להיכנס אל תוך הכיס שלנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית נמצאת בדרך הבטוחה לשנה הכי טובה שלה עד כה - וזה כולל הצלחה מרשימה גם בשוק הישראלי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי בחברה לתיקון סלולר להתקין מגן מסך zagg nano בטכנולוגית סיליקון, מישהו מכיר, ממליץ? העלות 150 ש"ח. זה נראה טוב ללא בועות ושומר על איכות HD למכשיר.
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חברת Vivo מציגה עוד דגם סמארטפון מסקרן ומיוחד - עם זוג מסכים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בדירה שאני מתגורר בה אין קליטה סלולרית, כמעט בכלל. מעבר לזה שאני לא זמין לפעמים מטריד אותי עניין הקרינה שהטלפונים פולטים כאשר הם מנסים לשדר חזק יותר כאשר אין קליטה\ קליטה נמוכה מאוד. ראיתי שחברת פלאפון מציעה שירות של נתב סלולר לשיחות. מישהו התנסה עם המוצר? הוא עובד עם שאר הרשתות או רק ללקוחות פלאפון? לפי מה שהתמיכה שלהם אומרים הם לא מתחייבים על שאר הספקיות אלא רק על פלאפון. המחיר סביר, 464.40 ש''ח אשמח אם מישהו יוכל לשתף מהנסיון שלו בין אם זה הפתרון הזה או פתרון אחר שהוא מצא לבעיה. תודה
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המערך השיווקי האגרסיבי כבר בשיאו וההזמנות המוקדמות במקדמה של 99 שקלים כבר החלו - מתחילת השבוע הבא נוכל למצוא את השילוש החדש של סמסונג על מדפי החנויות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם ביניים נוסף של שיאומי הושק בהודו עם חיישן צילום ראשי מבית סוני, שבב Snapdragon 675 נאה - וכל שאר המאפיינים שהרשימו אותנו לטובה ב-Redmi Note 7 המקורי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפונים החדשים של מובילת השוק מציעים הגנות בפני מים וסוללות גדולות במחיר תחרותי, יחסית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. ככתוב בהודעה, מחפש לאישתי xiaomi (כיום יש לה רדמי נוט 5, מאוד מרוצה, חוץ מהמצלמה). הדגש היחידי הוא על מצלמה טובה. לא צריך שהתמונות יהיו ברמה של sports illustrated, אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גרסת ה-5G של מכשיר הדגל מבית סמסונג תגיע כבר בתחילת החודש הבא - רק בארץ המקור שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-