עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by biotech326,

היי חברים, יש לי נקסוס 7 וכאשר אני מפעיל את iGO התצוגה היא מאוד קטנה צירפתי תמונה ... יש אפשרות למתוח את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אז ככה, נמאס לי מהכיסוי המעפן שיש לי עכשיו... יש לי IPOD CLASSIC 80GB ואני רוצה לקנות לו כיסוי. אני לא קניתי עד עכשיו בגלל שהמחירים בארץ גבוהים ואין מבחר... חבר של אבא שלי בסינגפור עכשיו אז חשבתי על לחפש כיסוי באמאזון \ איביי \ משהו ואז להגיד לו את הדגם + מחיר + להביא לו תמונה והוא יקנה לי את הכיסוי. אני צריך שתמליצו לי על נרתיק טוב... אם זה סיליקון אז אני אקח iSkin אבל רציתי לדעת איזה עוד נרתיקים יש, אולי קשיחים?

4. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לבן שלי יש את המכשיר הזה. הבעיה היא שהוא נתקע לעיתים קרובות מאד - כ-4 פעמים ביום ולפעמים יותר. תיחקרתי אותו וניסיתי למצוא קורלציה למצב מסויים שבו הוא נתקע אבל נראה שאין כזה. הוא יכול להתקע במסך הפתיחה, בעת משחק, בזמן גלישה וכד'. הפתרון היחיד הוא להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה. יש לו עוד 2 חברים עם אותו המכשיר והם מדווחים על אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה? בחיפוש מצאתי את הלינקים הבאים אבל לא נראה לי שהם קשורים ישירות כי גרסת המכשיר לא שונתה מעולם. http://faq.orange.co.il/6250/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8209434 מה זה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ben060,

הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by below_z,

למרות שמדובר במכשיר עתיק יש המלצות לטלפון אלחוטי אם רמקול? באזור 100-200 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arielman22,

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על הדיל היומי הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_2d6ca7c9-623a-4f6b-afd6-2534d0f79c8f האם מומלץ לקנייה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי פיתוח אפליקציה בסגנון של REST וכמו האפליקציה של תחנות הדלק. כשבונים אפליקציות כאלו, צריך צד שרת, שעליו תזין את נתוני המקומות נכון ? כולל הוספה של שדה אורך ורוחב כולל הכתובות ? ולגבי סידור המקומות באפליקציה לפי מרחק, זה קוד של האפליקציה עושה את זה ? כלומר לפי מיקום האייפון הוא מסדר את המרחק או שזה גם קוד שאמור להיות מוטמע בשרת ? מקווה שרשמתי את זה מובן תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by matrix66,

היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MisterG,

שלום רב ! אני מחפש לקנות פלאפון במחיר עד ל2000 ש"ח. עם חריגה מקסימלית (רק אם חובה) ל 2500 אני לא מבין גדול בפלאפונים ועד לאחרונה החזקתי באייפון 3 שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לאינטרנט אבל מלבד זאת חשוב לי - א- שלא יהיה אחד שנהרס מכל מכה פשוטה על אף שיש מגנים. ב - שתהיה אפשרות להרחבה נוחה ומהירה של הזיכרון. ג- שתהיה מצלמה ברמה אשמח לעזרתכם ועצתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CyberBot,

אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.