גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הכל עובד והכל בסדר נראה לי אבל עכשיו שאני מחבר את הנגן לUSB המחשב לא מזהה אותו הוא אומר לי USB device not recognized (יענו לא מזוהה).. בסוף התייאשתי מהרוקבוקס וניסיתי לעשות uninstall ולחזור לקושחה המקורית אבל זה עדיין עושה בעיות קצת הוא לפעמים נתקע והוא כל הזמן משחזר לי את תיקיית MUSIC עם כל התכולה שלה למרות שאני מנסה כל הזמן למחוק.. בקיצור מישהו יודע איך מפרמטים כמו שצריך את הנגן ומתחילים הכל מההתחלה? זה חשוב לי כי יום ראשון אני חייב את הנגן עובד פיקס אז מי שיודע שירשום בבקשה תשובה מסודרת אני אשמח
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב נגן למוזיקה בלבד, לשימוש בעיקר בחדר כושר, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ואלו שני הפיינליסטים: אני יודע חסרונות ויתרונות של כל אחד ועדיין מתלבט, הסנסה: תצוגה טובה יותר, מחיר בסביבות 300 (יותר משתלם), תמיכה רשמית בעברית (תקנו אותי אם אני טועה), והעיצוב עצמו נראה יותר טוב לדעתי. ה-G3: נגן איכותי וידוע, זמן סוללה ארוך במיוחד ושימוש בסוללה רגילה, יקר יותר ב-200 ש"ח, המסך דיי קטן ואני לא יודע עד כמה ידידותי להפעלה זה, לא חשוב לי מסך צבעוני יותר חשוב עברית ושיהיה ברור ופשוט לניווט ושימוש. מה אתם אומרים מי לוקח? שווה להשקיע עוד 200 שקל ב-G3 למרות החסרונות שלו? יש המלצות לנגנים אחרים שאולי פספסתי? גם 4 ג'יגה בא בחשבון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאשתי סמארטפון בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מתלבט בעיקר בין LG G5 לבין Samsung Galaxy S6. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה סלולרי שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מסך איכותי, ומצלמה עם פלאש. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-