עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zeev86,

אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Drycos,

היי, אשמח לעזרתכם, שמתי לב שאין הבדל משמעותי במחיר ומתקשה להחליט איזה מכשיר כדאי. דרך Chinabuy אפשר להזמין ולקבל שנתיים אחריות ל-OnePlus2, כאשר הצעה דומה של LG תעלה כמעט אותו דבר אולי קצת פחות. מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nadavr,

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה

5. גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן וצהריים טובים לכולם, ה-Motorola Razr V3 שלי עושה בעיות, נכבה מדי פעם, המסך שלו מת ככה שאני יכול רק לקבל שיחות... קיצור, אני צריך חדש. כעיקרון, אני רגיל כבר לניידים גם של Motorola וגם של Nokia, אז אחת משתי החברות יהיה בסדר, אם כי עדיף מוטורולה כי אז אני אוכל להוריד אליו את כל התוכן שיש לי על הנייד הנוכחי. העתקתי הכל למחשב שלי, כולל מספרים ולוח אירועים. תקציב אני לא יכול לתת, מכיוון שאני לא יודע כמה נייד בסדר הגודל שאני רוצה עשוי לעלות. כעיקרון, כמה שיותר זול ופשוט: לא צריך GPS, דור שלוש או שלוש וחצי, אינטרנט סלולארי זה נחמד (להוריד מדי פעם צלצול חדש, טאפט וכו'), אבל כעיקרון שיהיה דומה בתכונות שלו ל-V3 הראשון, הישן ביותר. מישהו יכול להמליץ לי על כזה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Roshos,

אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הפיתוח היפני החדש שנחשף בלאס וגאס נראה כמו שילוב בין אביזר גיימינג למסכה רפואית עתידנית, אבל המטרה שלו היא אחת: להעניק לכם פרטיות מוחלטת בשיחות קוליות גם במקומות הצפופים ביותרלכתבה

9. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimronfio,

היי, קנינו לדוד שלי מתאילנד את ה- P7, האריזה הגיע עם שנאי אמריקאי, נסינו לחפש שנאי מקורי של Huawei אך לא מצאנו, במקום זאת קנינו לו שנאי וכבל של סמסונג... אבל שבדקנו גילינו שהשנאי של סמסונג עובד בצורת 5/2 וולט/אמפר, ואילו המטען של Huawei עובד בהספקים של 5/1 וולט אמפר, האם יש סכנה במטען של סמסונג שיכול לגרום לקיצור חיי הטלפון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ben060,

הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by biotech326,

היי חברים, יש לי נקסוס 7 וכאשר אני מפעיל את iGO התצוגה היא מאוד קטנה צירפתי תמונה ... יש אפשרות למתוח את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המכירה המוקדמת תחל היום, ה-9.7.25 במסגרתה ינתנו הטבות בלעדיות לרוכשים. ההשקה הרשמית בישראל: 29.7.2025לכתבה

17. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

18. שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. האם משתלם להביא מכשיר מתאילנד ??? אני רוצה או את ה N95 או הנוקיה השני .....משהו עם BUILD IN GPS ... השאלה אם אני חוזר איתו לארץ ומוריד את המפות והכל 1) האם זה יהיה בעברית....הממשק מפות שמות הערים וכו'.....? 2)האם עדיין אצתרך לשלם לסלקום כל חודש על השירות ? 10X

20. Started by below_z,

למרות שמדובר במכשיר עתיק יש המלצות לטלפון אלחוטי אם רמקול? באזור 100-200 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

אז ככה, נמאס לי מהכיסוי המעפן שיש לי עכשיו... יש לי IPOD CLASSIC 80GB ואני רוצה לקנות לו כיסוי. אני לא קניתי עד עכשיו בגלל שהמחירים בארץ גבוהים ואין מבחר... חבר של אבא שלי בסינגפור עכשיו אז חשבתי על לחפש כיסוי באמאזון \ איביי \ משהו ואז להגיד לו את הדגם + מחיר + להביא לו תמונה והוא יקנה לי את הכיסוי. אני צריך שתמליצו לי על נרתיק טוב... אם זה סיליקון אז אני אקח iSkin אבל רציתי לדעת איזה עוד נרתיקים יש, אולי קשיחים?

24. Started by Shaythan,

שלום, היום ניסיתי להחליף בטריה ל HTC one X הקשישא שלי, הבטריה הוחלפה, לעומת זאת המכשיר סירב להידלק גם כאשר החזרתי את הבטריה המקורית, ומפה לשם אני צריך מכשיר חדש (במקרה שלא אוכל לסדר אותו במעבדה) כשהסתובבתי בחנויות באינטרנט גיליתי שמכשיר כדוגמאת LG G3 נמכר בשתי גרסאות לאותו דגם. הראשונה היא מה"יבואן הרשמי" ומקבלת עדכוני FOTA, ואילו המקבילה שזולה בהרבה אינה מהיבואן הרשמי וכביכול לא מקבלת עדכונים. שאלתי היא כזאת; כשאני קניתי את ה HTC שלי קניתי מכשיר שהובא מגרמניה (גרסא בינלאומית) וקיבל את עדכוניו ישירות מהיצרנית. מדוע אם כך מכשיר LG שנקנה באופן שאינו מהיבואן לא מקבל עדכונים אוטומאטית? האם זה טריק שיווקי מסריח של חנויות סלולר לעשות קופה על לקוחות? מה יקרה שאכנס לתפריט 'אודות'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://www.tgspot.co.il/nvidia-promises-tegra-quad-core-kal-el-chip-by-august/ נשמע אמיץ

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.