גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מבקש לקבל המלצה לאוזניית בלוטוס איכותית ונוחה. בשלב זה עוד לא החלטתי על סוג האוזנייה הרצוי (קשת\כפתור) כך שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. הטלפונים שיוחברו אליה הם : נוקיה 6230 הישן יחסית W660 ועוד טלפון (אולי 6070 או משהו בסגנון) אני צריך אוזניה די פשוטה למען האמת. אין שום דרישה מיוחדת מלבד אמינות,ונוחות שימוש (באופן יחסי כמובן) וכמובן שישמעו בה כמו שצריך (ההורים שלי לא בני 20 כבר). מניסיון לא משהו עם אוזניה קודמת,כשפתחתי את הטלפון עד שהשיחה היתה "עוברת" לאוזניה היה לוקח חצי חודש וזה היה גרוע,אני מקווה שלא כך המצב בכל האוזניות. כמובן שאם יש משהו בפחות מהמחיר אין צורך להשתמש במלוא המחיר אלא אם כן זה ממש שווה את זה. כמו כן,אשמח לפירוט חוץ משם הדגם שתתנו לי -אני לא מבין בזה ולכן אשמח להחכים
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
מה הכי מומלץ בתחום הזה? אפשר חריגה קלה (ביותר) אם זה ממש מוצדק. הדרישה המרכזית זמן סוללה סביר+ עדיפות לארוך. המשתמש: חיילת. קניה בארץ.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש אני בארה"ב. אני מחפש טלפון שיהיה עמיד לנפילות (ה LUMIA שלי שבר פעם בלטה ולא נשבר בעצמו), מצלמה באותו סגנון או טובה יותר וגודל מסך 4-5.5". זה לא חייבת להיות חומרה חדישה או משהו חזק. השימוש העיקרי של טלפון זה וWAZE, PANGO וקורה ספרים ו PDF. פשוט שיוכל ליפול בלי להשבר ואני יוכל לצלם בצורה סבירה. ורצוי כמה שיותר זול אבל אין הגבלת מחיר. תודה מראש לממליצים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בטרייה חיצונית לאייפון 4, קטנה שככל שניתן ושתתן את התמורה הכי גבוהה ביחס לגדול מה אתם אומרים על השניים הבאים ? Anker® Astro Mini 3000mAh Portable Lipstick-Sized External Battery או Anker® Astro 5600mAh או http://www.amazon.com/Kensington-Battery-Extender-Charger-iPhone/dp/B002OEBMZM/ref=sr_1_49?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386423247&sr=1-49&keywords=mini+external+battery התקציב הוא עד 30 דולר, עדיפות לאמזון.. והייתי שמח אם גם לא היה מעורב כבל בכל העניין והיה חיבור ישר לאייפון..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-