עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CroCoDile,

אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yonatanR,

לחברה שלי, צריך שיהיה יפה ועמיד. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Armageddon26,

היי, אני כבר לא מעודכן לגבי מה שקורה בשוק ה-smartphone-ים ואשמח להמלצה על אחד. תקציב: עד כ-1300 שקל (גמיש במידת הצורך). לשימושים די כלליים (מוזיקה, גלישה באינטרנט, קצת משחקים). חשוב שתהיה מצלמה טובה ושהפלאפון יהיה איכותי ועמיד ורצוי סוללה שתחזיק. תודה!

4. Started by ehad36,

חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by davidreznic,

חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DXT,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  8. המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by coold,

היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tamir245,

שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by אSף,

לא חשוב הנפח, העיקר שיהיה רדיו שישמע היטב ו ייקלט היטב מתחת למים. תקציב של עד 400 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by lael,

צריך עזרה בקניית mp4 או mp3 . הכי חשוב איכות !

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by ברק2000,

כותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NIRAN,

שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- הן צריכות להיות קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(: עריכה: טעות בפורום, פורסמה הודעה במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. נקרעה לי גומיה באחת האוזניות ואין להשיג דבר כזה....

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by Crash5,

שלום חברים, מבקש לקבל המלצה לאוזניית בלוטוס איכותית ונוחה. בשלב זה עוד לא החלטתי על סוג האוזנייה הרצוי (קשת\כפתור) כך שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב. מחפש המלצה לאוזניית בלוטוט'ס. כמה דגשים:שתהיה נוחה על האוזן(בכללי,כי כל אחד מרגיש סובייקטיבית אחרת),ושתתכוונן לשני האוזניים. עוצמת שמע גבוהה. שתהיה מאיכות טובה,קרי חברה מוכרת כמו מוטורולה לדוגמא. זמן פעולה ארוך וסביר. התקציב עד 200,אפשרי חריגה קלה - אבל לא בהגזמה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. אני לא מבין בזה בכלל, והייתי רוצה לקבל המלצה לאוזניה המומלצת ביותר בתקציב, תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.