עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by saarxee,

לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rgb00,

מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by coolmeen,

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hellfire03,

אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by msean,

אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Vidati,

Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…

9. אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כמו סמסונג ומיקרוסופט לפניה, מכריזה HTC באמצעות ציוץ בטוויטר על אירוע החשיפה של מכשיר ה-(One (M9 המצופה של החברה שעתיד להתקיים בראשון לחודש מרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9c-one-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%91-1-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%9c%d7%9b%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by שרוני :],

בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אחד המתמודדים המיועדים לתואר הסמארטפון הטוב ביותר בשוק לשנת 2018 מראה את פניו פעם נוספת וחושף מידע טכני נוסף לכתבה

13. Started by indescrimonous,

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.

14. דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KFL,

מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה

17. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yoram111,

האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Zivziv,

קודם כל שלום לכולם אני זיו ואני חדש פה... ;D רציתי לדעת בנוגע לנגן שלי שכדי להבין איזה נגן יש לי פשוט תעיפו מבט חטוף לכותרת.. האם יש משחקים לנגן הזה? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג אותם? עוד דבר שרציתי לדעת בנוגע לנגן זה : האם שווה/כדאי לי לקנות שלט לנגן? אם לא לפרט למה! אני שואל את השאלה למי שיש את השלט והנגן (מן הסתם ) או סתם למי שמבין בזה.. מחכה לתשובות. זיו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה

24. Started by or_cohen,

יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.