גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משתלם להביא מכשיר מתאילנד ??? אני רוצה או את ה N95 או הנוקיה השני .....משהו עם BUILD IN GPS ... השאלה אם אני חוזר איתו לארץ ומוריד את המפות והכל 1) האם זה יהיה בעברית....הממשק מפות שמות הערים וכו'.....? 2)האם עדיין אצתרך לשלם לסלקום כל חודש על השירות ? 10X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלו לכולם ברשותי HP IPAQ 2200 ולאחר התקנת IGO 08 שעוברת חלק בהפעלה מופיע ההודה הבאה fatal error fatal erroroccurred thread address:0x0000000 exception:0xc00000005 ההתקנה עוברת חלק אחרי שאני מנסה להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת? מערכת הפעלה 2003 מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי להחליף בטריה ל HTC one X הקשישא שלי, הבטריה הוחלפה, לעומת זאת המכשיר סירב להידלק גם כאשר החזרתי את הבטריה המקורית, ומפה לשם אני צריך מכשיר חדש (במקרה שלא אוכל לסדר אותו במעבדה) כשהסתובבתי בחנויות באינטרנט גיליתי שמכשיר כדוגמאת LG G3 נמכר בשתי גרסאות לאותו דגם. הראשונה היא מה"יבואן הרשמי" ומקבלת עדכוני FOTA, ואילו המקבילה שזולה בהרבה אינה מהיבואן הרשמי וכביכול לא מקבלת עדכונים. שאלתי היא כזאת; כשאני קניתי את ה HTC שלי קניתי מכשיר שהובא מגרמניה (גרסא בינלאומית) וקיבל את עדכוניו ישירות מהיצרנית. מדוע אם כך מכשיר LG שנקנה באופן שאינו מהיבואן לא מקבל עדכונים אוטומאטית? האם זה טריק שיווקי מסריח של חנויות סלולר לעשות קופה על לקוחות? מה יקרה שאכנס לתפריט 'אודות'…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השחקנית הסינית מתכננת לעבות משמעותית את היצע משפחת מכשירי ה-Miix שלה בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי מ DX דברים קטנים ועכשיו אני רוצה לקנות משם פלאפון יש לי מכשיר טוב ואני רוצה עוד אחד שלפעמים אני ישתמש בו מצאתי מכשיר שאהבתי אני לא מחפש הרבה פונקציות אני מחפש משו שנראה טוב וזול מצאתי את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066 והמחיר ממש מצחיק עכשיו השאלות שלי הן: אני יצתרך לשלם עליו מכס? אם כן אז איך אני יכול להמנע מלשלם? הוא יעבוד בארץ מבחינת תדר? קראתי קצת וראיתי שהאתר אמין וגם ניסיתי אותו אבל יש מספר אנשים שאמרו שהזמינו פלאפון ולא קיבלו אותו האם הסיכוי שזה יקרה לי גבוה? אשמח לשמוע דעות מאנשים מידע לא משנה מה אני מודע שזה מכשיר סיני לא הכי אמין והכל זה לא צריך להגיד 250 שקל אני רואה את זה כעוד צעצוע לא כמכשיר ראשי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם, שמתי לב שאין הבדל משמעותי במחיר ומתקשה להחליט איזה מכשיר כדאי. דרך Chinabuy אפשר להזמין ולקבל שנתיים אחריות ל-OnePlus2, כאשר הצעה דומה של LG תעלה כמעט אותו דבר אולי קצת פחות. מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי נקסוס 7 וכאשר אני מפעיל את iGO התצוגה היא מאוד קטנה צירפתי תמונה ... יש אפשרות למתוח את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וצהריים טובים לכולם, ה-Motorola Razr V3 שלי עושה בעיות, נכבה מדי פעם, המסך שלו מת ככה שאני יכול רק לקבל שיחות... קיצור, אני צריך חדש. כעיקרון, אני רגיל כבר לניידים גם של Motorola וגם של Nokia, אז אחת משתי החברות יהיה בסדר, אם כי עדיף מוטורולה כי אז אני אוכל להוריד אליו את כל התוכן שיש לי על הנייד הנוכחי. העתקתי הכל למחשב שלי, כולל מספרים ולוח אירועים. תקציב אני לא יכול לתת, מכיוון שאני לא יודע כמה נייד בסדר הגודל שאני רוצה עשוי לעלות. כעיקרון, כמה שיותר זול ופשוט: לא צריך GPS, דור שלוש או שלוש וחצי, אינטרנט סלולארי זה נחמד (להוריד מדי פעם צלצול חדש, טאפט וכו'), אבל כעיקרון שיהיה דומה בתכונות שלו ל-V3 הראשון, הישן ביותר. מישהו יכול להמליץ לי על כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-