גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין במכשיר Zen Vision: W אבל לפני שאני קונה אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות : 1. האם הנגן (לא משנה מאיפה אני קונה אותו) תומך בכתוביות בעברית ? ואם כן באיזה שיטה ? האם זה נוח להצמיד כתוביות כמו ב-A2 ? 2. האם הFirmware upgrades של הZVW הם רציניים. כלומר האם צפויים שידרוגים בתחום העברית/תמיכה משמעותיים ? אני מפנה את השאלה בעיקר למשתמשי קריאטיב וותיקים לכל מכשיר כלשהו.. 3. למעט עניין הבטרייה ועניין ההקלטה מטלויזיה. מישהו יכול לציין נתון השוואתי צכריע בין ה-a2 לבין ה-ZVW ? (משקל, תמיכה, פיצ'רים) 4. בקשר לסוללה. כמה עולה סוללה לזן ? והאם קל להשיג כזאת ? (בארץ?!) תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי אייריבר H10 6GB, וקצת הסתבכתי איתו.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית? דבר שני, התקנתי את האייריבר פלוס, וכשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות. כשאני מנסה להעלות קבצים לתיקיות ישירות מהמחשב (לא ע"י התוכנה), הם נראים כנמצאים שם, אבל אני לא מצליחה להפעיל אותם מהנגן. רק כשאני מעלה את השירים דרך התוכנה אני מצליחה לראות אותם בנגן. למה זה קורה? ??? תודה למי שיעזור :-*
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר: http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html 1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ. 2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה. 3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא) 4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב) 5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם? 6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 קטן קורא עברית (כמו שצריך ולא רק שמות קבצים או IDTAG ) של חברה מוכרת שנוח וקל לתפעול ובעל זמני סוללה רבים. מעל 4GB אחסון. צריך שיהיה תמיכה בתיקיות + העתקת קבצים פשוטה ולא ע"י תוכנה (copy &paste) ובמחיר סביר לנגן קופמקטי. תודה מראש וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-