עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Guyn,

האם יש נגן MP4 (כמובן מומלץ) שכולל ספיקר? כלומר לשמיעה ללא אזניות. דבר נוסף, האם מישהו קנה נגן MP4 הכולל מצלמה והוא מרוצה ממנו? לפני שאתם נותנים לי תשובות של "תשכח מזה ולך על Sansa e250" (ובצדק) אני מעוניין לדעת בכל זאת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה הזמנתי מ DX דברים קטנים ועכשיו אני רוצה לקנות משם פלאפון יש לי מכשיר טוב ואני רוצה עוד אחד שלפעמים אני ישתמש בו מצאתי מכשיר שאהבתי אני לא מחפש הרבה פונקציות אני מחפש משו שנראה טוב וזול מצאתי את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066 והמחיר ממש מצחיק עכשיו השאלות שלי הן: אני יצתרך לשלם עליו מכס? אם כן אז איך אני יכול להמנע מלשלם? הוא יעבוד בארץ מבחינת תדר? קראתי קצת וראיתי שהאתר אמין וגם ניסיתי אותו אבל יש מספר אנשים שאמרו שהזמינו פלאפון ולא קיבלו אותו האם הסיכוי שזה יקרה לי גבוה? אשמח לשמוע דעות מאנשים מידע לא משנה מה אני מודע שזה מכשיר סיני לא הכי אמין והכל זה לא צריך להגיד 250 שקל אני רואה את זה כעוד צעצוע לא כמכשיר ראשי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by (G),

מטרת הת'רד לשתף את מסך הבית של מכשיר האנדרויד שברשותך. SGS2

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omri_ro,

1. הבנתי שהHD מגיע כבר עם אנדרויד 2.2 עם עיברית מובנית, האם זה כולל גם את כל התפריטים או שיש צורך לעדכן וכו'? 2. האם כדאי לקנות בחו"ל(EBAY) ריתי אותו במחיר נחבד שם, האם אחרי מכם וכל המיסוי המחיר עדיין ישאר נחמד?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xlSnaK,

האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by alex15,

חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER . איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ?? כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ה-Nokia N1, מתחרה האייפד מיני שהחל את דרכו במזרח הרחוק, זמין עתה גם באנגליה. לרוץ ולקנות? לא בטוח לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טאבלט-האנדרואיד-של-נוקיה-מגיע-לאירופה/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by smoke_man,

מתלבט בקניית אחד משני המכשירים האלה, שניהם נראים מעניינים תודה והמשך שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by below_z,

למרות שמדובר במכשיר עתיק יש המלצות לטלפון אלחוטי אם רמקול? באזור 100-200 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by alfus73,

שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ag43,

מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה

25. Started by GasPipe,

ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים