עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by biodome,

היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה

5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by coolmeen,

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by xlSnaK,

האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rgb00,

מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, אני מחפש לקנות כרטיס הרחבה 32gb לסלולרי ואני לא מבין איזה class מינימלי כדאי לי וראיתי שההבדלים במחירים בין הסוגים השונים די קריטיים... מישהו יודע (בוודאות) איזה קלאס כדאי לקנות ומאיזה קלאס זה סתם בזבוז של כסף לסלולרי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות טאבלט באזור 1000-1300 ש"ח בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים לילדים. ולכן פחות חשוב לי מעבד חזק ואני מחפש יותר מסך איכותי, מכיוון שיש לי 600 ש"ח זיכוי בבאג עדיף מאוד שזה יהיה משם ולא מאתרים סיניים למינהם. ראיתי באתר את הטבלט הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043 שעל פניו נראה איכותי ביותר עם מסך רטינה ואפילו נראה לי ש archos זו חברה אמיתית ולא מותג מדבקה ( אני לא בטוח בעיניין) , בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מכיר את הטבלט או את הפירמה הזו או המלצות לטבלט אחר באיזור המחיר הזה - עדיף בבאג.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by deathrevenge,

היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by BlackTalon,

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נינטנדו חושפת את הצעד הגדול הראשון שלה בעולם המכשירים החכמים: Pokemon Go, שיאפשר לכם לתפוס ולאסוף את מפלצות הכיס בעולם האמיתי שסביבכם לכתבה: http://hwzone.co.il/חלום-הילדות-מתגשם-בקרוב-נוכל-לתפוס-פוק/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by taltarablus,

כמסורת, חברת iFixit פותחת את השעונים החכמים החדשים שהושקו, וכעת תורו של השעון הנחשק ביותר, ה-Moto 360 של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c-moto-360-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by assaf181,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות נגן חדש. אני רוצה נפח של 4 ג'יגה. הנגן מיועד רק למוזיקה, לא סרטונים ולא כל השטויות האלה. שיהיה אמין עם איכות סאונד טובה. יש המלצות? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים