עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה

2. Started by sapartil,

חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  3. הוא לא מזהה אותו כלומר אני לא רואה אותו במחשב שלי, מה עליי לעשות? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by giladt,

מצד אחד המסך קטן וקצת קשה לקרוא PDFים סרוקים או ספרים גדולים. מצד שני המסך נוח לקריאה ואם יש לי מסמך ארוך אני יכול להגדיר אותו על דפים קטנים ואז יהיה לי טקסט גדול ואני אוכללקרוא כמו מנייר. אבל הבעיה היחידה שבאמת מפריעה לי היא שבחיבור למחשב הוא לא מזוהה ככונןן חיצוני או כל דבר כזה ואני לא יכול להעביר אליו מסמכים ישירות. אני חייב לשלוף את כרטיס ה SD, להעביר את המידע אליו ולהחזיר אותו. זה לא נורא אבל קצת מעצבן כי אין לי קורא SD במחשב הנייח אלא רק בנייד. יש למישהו כבר אחד כזה והוא נתקל, או לא נתקל בבעיה כזו?

5. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. Started by נועם דורון,

מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Kukishin,

לא הווינדוס ולא התוכנה של LG. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by ofir2000,

יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. Started by irounet,

ברשותי מכשיר IPOD SHUFFLE שעבד נהדר, לאחרונה כאשר אני מחבר אותו למחשב באמצעות כבל ה USB אני מקבל את ההודעה שהמחשב של מזהה את רכיב ה USB שחובר ומנהל התקנים אני רואה תחת קטגוריית ה USB הודעה של UNKNOWEN DEVICE אני כבר אובד עצות ועל סף לזרוק את המכשיר אם הוא באמת פגום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by galh_5,

חיברתי אותו דרך כמה usbים במחשב ויש את הצליל שכונן חדש התחבר למחשב ונפתח לי החלון של השמע שירים אל תעשה כלום ובמחשב שלי הנגן בכלל לא מופיע מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. עדכון לרכיבי החומרה המודרניים ביותר בשוק אמור להפוך את הצעד הראשון של היצרנית הסינית הצעירה בתחום ה-PC למשתלם עוד יותר לכתבה

13. הענקית הקוריאנית מאשרת כי תחדל מפיתוח ליבות ה-Exynos שלה עבור שבבי הסמארטפונים אותם היא מייצרת - ותתמקד בשימוש בליבות של חברת ARM ללא שינויים, בדומה ל-Huawei לכתבה

14. שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shmulik88,

אני מחפש את המיני טאבלט המושלם. מבחינת איכות, ביצועים, תצוגה, משקל וכרגע נניח בצד את נושא המחיר. מה אתם ממליצים ואם אפשר גם להסביר למה אתם ממליצים על דגם זה או אחר?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. המכשיר החכם הטרי מבית המותג של לנובו מוסיף לפופולריות המסתמנת של השבב הצנוע ביותר בארסנל של מפתחת השבבים האמריקאית, ומצייר תמונה טובה (אבל גם מאכזבת חלקית) של מה שנחשב לבסיס עבור דגם תקציבי בשנת 2020לכתבה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. התוספת המודולרית שתהפוך את ה-Z3 למכשיר בעל יכולות 5G עוצרת בגוף התקינה האמריקאי בדרך להשקה הרשמית לכתבה

18. אחרי קוואלקום ו-Huawei מגיע גם תורה של מלכת שוק הסמארטפונים להציג את השבב החדש שלה, שמציע ליבות עיבוד מפיתוח עצמי, ליבה גראפית מאסיבית וגם מודם LTE מובנה ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/המירוץ-הזה-לוהט-סמסונג-חושפת-את-ה-exynos-8890-המש/

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. הסמארטפון הראשון עם שבב Snapdragon 888 כבר כאן - והמחיר ההתחלתי שלו נמוך מהחזוילכתבה

20. Started by ilyail3,

שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה

22. נפח אחסון כפול, מערכת אודיו מתקדמת, צבעים חדשים וייחודיים ועוד מרכיבים את ה-G6 Plus הטרי לכתבה

23. מפתחת מבחן הביצועים הנפוץ Antutu פרסמו את מדרג המכשירים החכמים שלהם לחודש אוגוסט - עם מכשיר הדגל הבלעדי לשוק הסיני בראש ושליטה של Mediatek בגזרת מכשירי הביניים לכתבה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.