גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
הענקית הקוריאנית מתכננת לשדרג את ההיצע של בתחום האודיו, המציאות המדומה והאמצעים החכמים הלבישים לצד דיווח כספי חיובי מאוד לרבעון הראשון של שנת 2016 אשר הצליח להפתיע את רוב האנליסטים והמשקיעים, אנחנו מקבלים בימים אלו מידע ראשון על כמה מהמוצרים החדשים שנמצאים בקנה של סמסונג, וככל הנראה ייחשפו באופן כלשהו במהלך החודשים הקרובים. צמד מוצרים ראשון שנחשף יחדיו כמה תמונות מודלפות כולל אוזניות כפתור אלחוטיות לגמרי במימדים קומפקטיים יחסית – ואת צמיד ה-Gear Fit 2 החכם. האוזניות המדוברות עונות לשם לשם IconX ומצטרפות אל מספר מוצרים אלחוטיים דומים שכבר הגיעו לשוק מחברות צנועות יותר. הן יהיו עמידות במים ואבק, יציעו כארבע שעות של עבודה בשילוב עם קופסת נשיאה שתכלול סו…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למרות הטרנד בשוק שמכתיב שימוש בשתיים, או אפילו שלוש, מצלמות במערך משולב - נראה כי גוגל תמשיך ללכת בדרך הייחודית שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
- 2 followers
-
-
מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הדגם המעודכן קלות של היצרנית הסינית הפופולרית יגיע ללא תגבורת של אח מתקדם ויוקרתי יותר, אך ימשיך את מגמת ההתייקרות הרציפה במוצרי החברה אשר מלווה אותנו מאז 2014לכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1000 דולר אוסטרלי כ950 דולר אמריקאי http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-tab-priced-at-999-in-australian-money-ships-november/ פשוט בדיחה גרועה של סמסונג
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחידת העיבוד הזערורית הטרייה אותה חשפה יצרנית השבבים לאחרונה עשויה לשמש למוצרים מפתיעים עבור הצרכנים הביתיים לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שיאומי מגייסת את מעבדי הדור השמיני החדשים של אינטל בכדי ליצור את משפחת ניידי ה-Mi Notebook Pro שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג משיקה דור חדש של ניידי סדרה 9 שלה - עם עט S Pen ממש כמו במכשירי ה-Note שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקן ה-802.11ad WiGig הייחודי סוף סוף צובר תאוצה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
הוא לא מזהה אותו כלומר אני לא רואה אותו במחשב שלי, מה עליי לעשות? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצד אחד המסך קטן וקצת קשה לקרוא PDFים סרוקים או ספרים גדולים. מצד שני המסך נוח לקריאה ואם יש לי מסמך ארוך אני יכול להגדיר אותו על דפים קטנים ואז יהיה לי טקסט גדול ואני אוכללקרוא כמו מנייר. אבל הבעיה היחידה שבאמת מפריעה לי היא שבחיבור למחשב הוא לא מזוהה ככונןן חיצוני או כל דבר כזה ואני לא יכול להעביר אליו מסמכים ישירות. אני חייב לשלוף את כרטיס ה SD, להעביר את המידע אליו ולהחזיר אותו. זה לא נורא אבל קצת מעצבן כי אין לי קורא SD במחשב הנייח אלא רק בנייד. יש למישהו כבר אחד כזה והוא נתקל, או לא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
לא הווינדוס ולא התוכנה של LG. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-