עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. השמועות על מותו בטרם עת של מותג ה-Redmi Note אכן היו מוקדמות ומוגזמות, לשמחתנו לכתבה

2. Started by Posford,

שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Private/Sales/sof_shana איזה פלאפון הכי טוב מכל אלה..??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

שלום חברה, קניתי השבוע D2 4GB שהגיע עם גרסת קושחה 2.57 הורדתי ערכות נושא מאודיופיל שמתאימות לגרסה זו אך כשהתקנתי אותן על המכשיר, אני רואה רק אייקון אחד (של ה music) וזהו.. כמו כן גם כל הכפתורים מוסתרים (לא מראה אייקונים בכלל).. ניסיתי כבר 3 ערכות נושא וכל פעם אותו סיפור.. מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש, סשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Chevy,

פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Jeka90,

יש איזשהו טריק במבצע הזה של אורנג'? אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ולקנות את המכשיר סוני אריקסון K800i שנמכר ב- 35 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים (חצי מחיר). יש משהו שהם לא אומרים בנוגע למבצע הזה? יש מצב אחרי שנה הם יתחילו לקחת את המחיר המלא (70 ש"ח)? אם זה באמת עולה 35 ש"ח לחודש אני קונה את זה... תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shlompy,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. לאחר מספר רב של השמצות ושמועות אשר הוציא את שבב ה-Snapdragon 810 העוצמתי בתור כישלון נחרץ, ממצאים חדשים מראים לנו שבהחלט יש למה לצפות מהשבב הבא של Qualcomm לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95-%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by biodome,

היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zivziv,

קודם כל שלום לכולם אני זיו ואני חדש פה... ;D רציתי לדעת בנוגע לנגן שלי שכדי להבין איזה נגן יש לי פשוט תעיפו מבט חטוף לכותרת.. האם יש משחקים לנגן הזה? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג אותם? עוד דבר שרציתי לדעת בנוגע לנגן זה : האם שווה/כדאי לי לקנות שלט לנגן? אם לא לפרט למה! אני שואל את השאלה למי שיש את השלט והנגן (מן הסתם ) או סתם למי שמבין בזה.. מחכה לתשובות. זיו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש טאבלט לדודה שלי, במטרה להחליף את הטל' הנייד בקריאת ספרים. אני לא רוצה משהו יעודי לקריאה עם מסך eink, משום שאני רוצה לאפשר איתו גם גלישה, ויוטיוב וכו'. לכן אני גם רוצה שהגלישה הרגילה תיהיה חלקה, ללא תקיעות וזמני המתנה ארוכים. אבל הדגש העיקרי זה כמה שיותר נוח לקריאת ספרים. מה אתם אומרים על הטאבלט Samsung Galaxy Tab A 8.0" 32 GB WiFi Tablet Silver 2019? https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-WiFi-Tablet-Silver/dp/B07VHJJCS1/ref=sr_1_2?keywords=tablet&qid=1580214967&s=specialty-aps&sr=1-2&fbclid=IwAR3trDS4ufz4uHobrL9-t0uvH-uCKIuV7KSCU0Or1XmQ8ktaR07dmkiN9a4&th=1 שמעתי שהFire 8 HD די חלש ו…

17. התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. https://www.kickstarter.com/projects/1013773578/squeo-advanced-waterproof-bluetooth-speaker https://www.indiegogo.com/projects/mighty-speaker-is-waterproof-sandproof-floats/x/7472566#home

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Joshua_G,

היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מצלמת ה-RX100 המפורסמת של סוני, בגירסת ה-Mark II שלה, מוצעת במבצע באמאזון רק עד סוף היום לכתבה

23. Started by freesoul23,

5800, N86,N95,N95 8GB הדברים החשובים לי במכשיר:סוללה חזקה, ללא באגים,מצלמה טובה,Wi Fi איכותי, נגן טוב וכמובן איכות שמע טובה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני כנראה אקנה מחו"ל בגלל המחיר (היקר) בארץ, ויש לי מספר שאלות בנוגע לתאימות ולתמיכה בארץ. 1. אחרי שאני מחבר אותו למפעילה הפלאפון אמור להתחיל לעבוד ישר, או שיש עוד איזה שהם דברים שהוא אמור לעבור לפני העבודה השטיפה? 2. הפלאפון יגיע בלי תמיכה בעברית מן הסתם, האם אפשר להוסיף לו? 3. האם אפשר לבטח את הפלאפון למרות שלא קניתי אותו מהמפעילה? אני מדבר על ביטוח נגד תיקונים וגם נגד גניבות. בקשר לפלאפונים... אני מתלבט בין 2. העיצוב והגודל הם קריטריונים מאוד חשובים לי. אני רוצה פלאפון רגיל (bar), וחשבתי על 2 דגמים. samsung p310i, וה samsung z370. מפני שה samsung x820 וה samsung z370 זהים מבחינת גודל ועיצוב, שמתי את ה z370 בהשוואה. ההבדלים היחידים בין ה x820 ל z370 זה התמיכה בדור שלישי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.