עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by JohnClark,

היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Alex89,

רציתי לדעת במה ה"רוקבוקס" שונה מהגירסה הרישמית והאם כדאי להתקין אותו? ועוד שאלה לא קשורה ל"רוקבוקס", אני צריך תוכנה שאני יוכל להשים איתה כתוביות(lyrics) לשירים אבל שלא תחתוך לי את המילים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by bister,

שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by oradar,

יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?

7. Started by Charybdis,

שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NaorPeri,

זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פעם קודמת זה יצא מצ'וקמק עם הרבה באגים כי צרבתי ישר אחד על השני. האם יש פעולות מקדימות שאני צריך לעשות לפני שאני מפליש את הרום הזה על הדורי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה

15. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Itay Droblas,

היי! משתחרר לי קצת כסף והחלטתי לקנות טאבלט אנדרואיד בטווח מחירים 1500-2000 ש"ח (פחות או יותר), ואני אשמח להמלצות. הצרכים העיקריים שלי איתו יהיו לימודים וסרטים (סטודנט לקולנוע, בכל זאת..) דברים חשובים שאני צריך: - טאץ' איכותי ותגובה מהירה (להקלדה מהירה) - רזולוציה איכותית - שיהיה נוח לקרוא ממנו - גודל - 10 אינטש - ווידאו - שידע להתמודד עם קבצים מורכבים יחסית (VLC כמובן) ב-HD - כרטיס microSD - סוללה איכותית - חיבור ל-HDMI (למרות שזה לא הכי חשוב בעולם). פחות חשוב לי: - מצלמה - שתהיה גרועה מבחינתי. לא משנה לי. - 3G/wi-fi -אני מניח שווי-פיי יותר זול, אז שיהיה זה.. כל מה שלא הזכרתי (נפח, RAM, מעבד וכו') יהיו הפקטור לבחירה במכשיר הטוב ביותר..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladiko,

שלום, אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד) עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת. מתלבט כרגע בין: HTC ONE M8 ONEPLUS ONE ואולי גם LG G3 המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם. חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין) גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק. (לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין) אשמח לדעות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by coolmeen,

אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הטאבלט החדש והמתקדם מבית גוגל נוחת בחנויות והמבקרים ברחבי הרשת חלוקים בדעתם - חלק מגדירים אותו מהפכני, ואילו אחרים מצהירים שאתם יכולים לקבל יותר תמורת הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by VanHalen,

אני רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו מכשיר כזה. אני מחפש מכשיר לאדם מבוגר שכל רצונו הוא טלפון אכותי + WAZE. זה הכול, לא פחות ולא יותר. השאלה האם המכשיר הזה עומד במשימה הזאת בכבוד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים