גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=RAq5lFQFyMI זה התשובה שלהם אחרי שנים של פיתוח ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת במה ה"רוקבוקס" שונה מהגירסה הרישמית והאם כדאי להתקין אותו? ועוד שאלה לא קשורה ל"רוקבוקס", אני צריך תוכנה שאני יוכל להשים איתה כתוביות(lyrics) לשירים אבל שלא תחתוך לי את המילים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם קודמת זה יצא מצ'וקמק עם הרבה באגים כי צרבתי ישר אחד על השני. האם יש פעולות מקדימות שאני צריך לעשות לפני שאני מפליש את הרום הזה על הדורי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER . איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ?? כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/tablets-ipads/30297.aspx?path=f640326588139710907e5373b2b31ee7en01 או http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-google-nexus-7-fhd-by-asus-16gb-7-android-4-3-tablet-with-qualcomm-snapdragon-s4-pro-black-nexus7-asus-2b16/10261231.aspx?path=f8fc323822ecaf38d24682fe463700dfen02 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Linshof מציגה סמארטפון עוצמתי, מלוטש וייחודי בתג מחיר שמזכיר את מודל העסקים של Xiaomi ו-OnePlus בגרסה אירופאית לכתבה: http://hwzone.co.il/linshof-i8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! משתחרר לי קצת כסף והחלטתי לקנות טאבלט אנדרואיד בטווח מחירים 1500-2000 ש"ח (פחות או יותר), ואני אשמח להמלצות. הצרכים העיקריים שלי איתו יהיו לימודים וסרטים (סטודנט לקולנוע, בכל זאת..) דברים חשובים שאני צריך: - טאץ' איכותי ותגובה מהירה (להקלדה מהירה) - רזולוציה איכותית - שיהיה נוח לקרוא ממנו - גודל - 10 אינטש - ווידאו - שידע להתמודד עם קבצים מורכבים יחסית (VLC כמובן) ב-HD - כרטיס microSD - סוללה איכותית - חיבור ל-HDMI (למרות שזה לא הכי חשוב בעולם). פחות חשוב לי: - מצלמה - שתהיה גרועה מבחינתי. לא משנה לי. - 3G/wi-fi -אני מניח שווי-פיי יותר זול, אז שיהיה זה.. כל מה שלא הזכרתי (נפח, RAM, מעבד וכו') יהיו הפקטור לבחירה במכשיר הטוב ביותר..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ישמור יותר טוב על המסך. כיסוי כמו Spigen Slim Armor https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13208&added=1 או נרתיק Mercury Fancy Diary https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=3389 או Nillkin Flip http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shi ... mpaign=zap (כתוב חסר במלאי, פשוט המחיר היה טוב) כי אני חושב שנרתיק ישמור יותר, כיוון שמכסה גם את המסך. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עולה חדש הגיע לארץ עם מכשיר iphone 4s נעול, מעוניין לעבוד עם סים של אורנג'. האם יש אפשרות לפתוח את המכשיר לכל הרשתות לבד? יש חנויות שעושות זאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. מתלבט כבר חודשים איזה מכשיר לקנות. חלקכם קראו כבר כמה שאלות שלי בנושא. מחפש מכשיר מהיר בעיקר לצרכי יומן פגישות, GPS, WIFI ונגן איכותי. פחות כטלפון, ייתכן שאפילו אשתמש בו SIM FREE מפאת טלפון מהעבודה. התגבשתי על רשימה (על פי סדר העדיפות) ואני צריך להחזיר תשובה בהקדם (יש לי חבר בהונג קונג !!!). מה אומרים ? LG RENOIR 1 HTC TOUCH HD 2 HTC G1 3 לא ברור לי למה המחיר של האחרון כל כך שערורייתי ... כמה חבל שה- palm pre עוד לא יצא... מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-