עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 קטן קורא עברית (כמו שצריך ולא רק שמות קבצים או IDTAG ) של חברה מוכרת שנוח וקל לתפעול ובעל זמני סוללה רבים. מעל 4GB אחסון. צריך שיהיה תמיכה בתיקיות + העתקת קבצים פשוטה ולא ע"י תוכנה (copy &paste) ובמחיר סביר לנגן קופמקטי. תודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dbx22,

שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by prxc,

האם כדאי לקנות ב 400 שח חדש האם מחזיק מעמד לא מתקלקל או

8. אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by SilentBob,

תמונות ופרטים רשמיים, לכאורה, אודות הגלגול השלישי של סמארטפון הביניים הפופולרי מבית לנובו-מוטורולה הגיעו אל הרשת. האם יש כאן עוד קלף מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הוא-הדור-השלישי-של-ה-moto-g/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PriorTak,

הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yousux,

http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=RAq5lFQFyMI זה התשובה שלהם אחרי שנים של פיתוח ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gil28,

חשבתי על ה- N95 או אייפון תכונות חשובות: מצלמה איכותית (3-5 mp) מסך גדול לפחות 2.4 עדיף זיכרון מובנה גדול מ-2 גיגה wifi תוספות של יישומים וכמובן ממשק נוח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by GasPipe,

ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by the king2006,

מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחר שהציגה לנו את האפשרות לראשונה בכנס ה-Google I/O שהתקיים מוקדם יותר השנה, מטמיעה גוגל \"מתג השבתה\" להוצאת מכשיר משימוש (בעת הצורך) בגירסה החדשה של מערכת האנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8/

20. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה

23. אהלן לא קניתי סמארטפון אוליי משנת 2011. צבא קצת עיקב את הנושא את כרגע כשהשתחררתי סוף סוף אפשר לשדרג את הפלאפון הרבה השתנה ואני עוקב אחרי הרבה אתרים ומבין אבל אני עם מכשיר אנדרואיד מיושן ומחפש להשתדרג בכל הפרמטרים. מחפש מכשיר עם מסך 5' לפחות אנדרואיד חדש ומתעדכן, חיי סוללה טובים (יום לפחות) ורמקול חזק שיהיה כמה שיותר איכותי וחזק לשעון מעורר. מצלמה ראשית טובה והסלפי לא ממש מעניין אותי. והכי הכי חשוב זה שלא יתקע בגלישה באינטרנט ושאר דברים רגילים 8 ליבות 4 ליבות לא משנה העיקר שלא יתקע במולטי טסקינג כל שהוא בכלל. . אני לא משחק כמעט בכלל אבל אבל המהירות והנגישות של המכשיר מאוד חשובות לי. יש כמה מבצעים כמו בבסט מובייל השאלה היא שעשיתי חיפושים על מלא מכשירים עד התקציב הנל ולא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yakir8,

טוב מצאתי 2 בזאפ ועד אחד בP1000 תגידו לי אם הם טובים או שיש לכם המלצה על משהו אחר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401151 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9681522 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452635

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.