עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alanir,

מעוניין לקנות טאבלט סמסונג גלאקסי (דגם פרו או s). חשוב לי שיהיה חיבור גם באמצעות סים ולא רק wifi. איזה דגם מומלץ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.

5. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by or2288,

תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eranir,

ראיתי ביד2 כמות גדולה של מכשירים שמוגדרים כתואמי S4 - מסין, הונג-קונג וקוריאה. איך המכשירים האלו לעומת המקורי, ומה הסכנה בקנייתם? איך מזהים שמישהו מוכר תואם ולא מקורי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Chevy,

פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה

12. Started by Joshua_G,

היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני כנראה אקנה מחו"ל בגלל המחיר (היקר) בארץ, ויש לי מספר שאלות בנוגע לתאימות ולתמיכה בארץ. 1. אחרי שאני מחבר אותו למפעילה הפלאפון אמור להתחיל לעבוד ישר, או שיש עוד איזה שהם דברים שהוא אמור לעבור לפני העבודה השטיפה? 2. הפלאפון יגיע בלי תמיכה בעברית מן הסתם, האם אפשר להוסיף לו? 3. האם אפשר לבטח את הפלאפון למרות שלא קניתי אותו מהמפעילה? אני מדבר על ביטוח נגד תיקונים וגם נגד גניבות. בקשר לפלאפונים... אני מתלבט בין 2. העיצוב והגודל הם קריטריונים מאוד חשובים לי. אני רוצה פלאפון רגיל (bar), וחשבתי על 2 דגמים. samsung p310i, וה samsung z370. מפני שה samsung x820 וה samsung z370 זהים מבחינת גודל ועיצוב, שמתי את ה z370 בהשוואה. ההבדלים היחידים בין ה x820 ל z370 זה התמיכה בדור שלישי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by optimizeR,

אמא שלי מחפשת לקנות סמארטפון, לא משהו משוגע מפלצתי ~ משהו די זול וחשוב לה שתהיה אפשרות לפרוס לכמה שיותר תשלומים. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. האם אפשר למצוא משהו סבבה ? מסך בערך בגודל של Galaxy S2- S3 כזה.. מצלמה עם איכות טובה, וזהו זה מה שהיא צריכה בגדול. הדבר הזה מצא חן בעיניה : http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7760477 מישהו מכיר או שזה איזה חרטא של חברה מונפצת ? אשמח להצעות חברים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by adi.c,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחבר שהוא הביא לי טאבלט עם windows 8 עכשיו בכניסה בlogin רשום את השם שלו ארז ומתחת חשבון הgmail שלו וסיסמה השאלה היא האים זו הסיסמה של חשבון הgmail או של הwindows ?? או שהסיסת כניסה בעצם היא של הgmail עד עכשיו לא ידענו את הסיסמה ושיחזרנו אותה דרך המחשב ומה שקורה מן הסתם הטאבלט לא נותן להכנס עם הסיסמה החדשה כי הוא לא במצב מקוון אין לנו מושג מה הסיסמה הישנה וגם לא נוכל כי שיחזרנו אותה ניסיתי לחבר את הטאבלט עם נקודה חמה דרך פלאפון אבל זה לא נותן מה אפשר לעשות תודה? איך אפשר לאפס סיסמה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי, אני מתכוון לקנות את הMeizu MX5, ומתלבט לגבי אם לקנות 32G או 16G ולהוסיף כרטיס זכרון. לקנות את ה32G יקר יותר מ16G+Micro SD Card, ולכן התעוררה השאלה. אם אני מתכוון להתקין את האפליקציות על הזכרון הפנימי, ולאחסן את המוזיקה על כרטיס הזכרון החיצוני, האם ארגיש פגיעה בביצועים ? ברור לי שכרטיס זכרון חיצוני הוא איטי יותר, אבל על מוזיקה זה לא אמור להשפיע ולגרום לפגיעה בביצועים למיטב הבנתי. *השאלה רלוונטית לכל סוגי הסמארטפונים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים אני קבלתי במתנה ספר אלקטרוניי של אנזון KINDLE ראיתי באתרים שהוא קוראה קבצים מסוגים PDF ,DOC, TXT, ועוד כמה עכשיו שאני מוריד אותם למחשב (אתרים ספרים בחינם) ואחרי זה מעלה אותם למכשיר הוא לא מראה לי אותם רק את קובץ PDF הוא מראה. ואת קובץ DOC ואחרים לא מראה. יש מצב שמכשיר דפוק? או שאני איפה שהוא טעיתי? מה אני צריך לעשות עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by KoM,

http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/tablets-ipads/30297.aspx?path=f640326588139710907e5373b2b31ee7en01 או http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-google-nexus-7-fhd-by-asus-16gb-7-android-4-3-tablet-with-qualcomm-snapdragon-s4-pro-black-nexus7-asus-2b16/10261231.aspx?path=f8fc323822ecaf38d24682fe463700dfen02 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. הדבר הגדול הבא מהחברה שמפצירה בכם להפסיק להתפשר יהיה זהה כמעט לגמרי למכשיר שכבר הושק, מיצרנית סינית עולה אחרת לכתבה

25. Started by nore0,

מה כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.