עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by bister,

שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פעם קודמת זה יצא מצ'וקמק עם הרבה באגים כי צרבתי ישר אחד על השני. האם יש פעולות מקדימות שאני צריך לעשות לפני שאני מפליש את הרום הזה על הדורי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by D_mon,

מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מקבל בשבוע הבא היישר מאמריקה את ה-galaxy nexus שהזמנתי לי וה-nexus s לזוגתי. עיינתי כבר באשכול התוכנות המומלצות לאנדרואיד לשני המכשירים. רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על מקלדת עברית מסויימת שכדאי להוריד? ומעבר למה שמצויין באשכול תוכנות מומלצות למתחיל בעולם האנדרואיד באופן כללי. תודה למייעצים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gado2,

היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by its me,

שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה

11. Started by hzhz24,

מה ישמור יותר טוב על המסך. כיסוי כמו Spigen Slim Armor https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13208&added=1 או נרתיק Mercury Fancy Diary https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=3389 או Nillkin Flip http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shi ... mpaign=zap (כתוב חסר במלאי, פשוט המחיר היה טוב) כי אני חושב שנרתיק ישמור יותר, כיוון שמכסה גם את המסך. מה אומרים?

12. שלום חברים אני לקוח סלקום. מדבר קצת מעל 100 ש"ח בחודש אבל פחות מ- 150 . חשבתי לעצמי למה לא לקחת מכשיר בזיכוי מלא? ע"פ האתר אני יכול לבחור באחד מאלה: Sony Ericsson Cedar J108a http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/cedar_j180a/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13258 Nokia 2730 http://www.cellcom.co.il/shop/phones/nokia/2730/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10726 LG GU280f Popcorn http://www.cellcom.co.il/shop/phones/lg/gu280f_popcorn/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10768 מה יהייה המומלץ ביותר? מן הסתם השימושים יהיו מאוד פשוטים ברמת המצלמה וניגון שירים/צלצולים דרך הרמקול החיצוני (לא באוטובוס/רכבת!!), אהה וממש חשוב לי ספיקר …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by CroCoDile,

התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי NEXUS 5, וקניתי אותו דרך KSP (ייבוא מקביל שלהם) רציתי לדעת אם הרום שלי מקורי - כי אני מחכה לעידכון של ANDROID LOLLIPOP ואם הוא לא יהיה מקורי כניראה שהעידכון גם לא יגיע ... אז אלו הנתונים: Build Number : KTU84P Kernel V: 3.4.0-gd59db4e basebend M8974A-2.0.50.1.16 ואם יש דרך איך לדעת אם זה קאסטום רום או מקורי אשמח ! את העידכון 4.4.4 קיבלתי רגיל דרך הסיסטם אפדייט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eladiko,

שלום, אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד) עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת. מתלבט כרגע בין: HTC ONE M8 ONEPLUS ONE ואולי גם LG G3 המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם. חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין) גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק. (לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין) אשמח לדעות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alex15,

חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER . איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ?? כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן. מתלבט כבר חודשים איזה מכשיר לקנות. חלקכם קראו כבר כמה שאלות שלי בנושא. מחפש מכשיר מהיר בעיקר לצרכי יומן פגישות, GPS, WIFI ונגן איכותי. פחות כטלפון, ייתכן שאפילו אשתמש בו SIM FREE מפאת טלפון מהעבודה. התגבשתי על רשימה (על פי סדר העדיפות) ואני צריך להחזיר תשובה בהקדם (יש לי חבר בהונג קונג !!!). מה אומרים ? LG RENOIR 1 HTC TOUCH HD 2 HTC G1 3 לא ברור לי למה המחיר של האחרון כל כך שערורייתי ... כמה חבל שה- palm pre עוד לא יצא... מה אתם חושבים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by oradar,

יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?

21. ה-Nokia N1, מתחרה האייפד מיני שהחל את דרכו במזרח הרחוק, זמין עתה גם באנגליה. לרוץ ולקנות? לא בטוח לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טאבלט-האנדרואיד-של-נוקיה-מגיע-לאירופה/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היצרנית הטאיוואנית מבטיחה להציג לנו 'Zenvolution' במסיבת העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2016 לפני שנה וחצי עשתה חברת אסוס את הצעד המשמעותי ביותר שלה בעולם המובייל כשחשפה את ה-Zenfone 2, אשר נעזר בשבביה של אינטל בכדי להציע יחס עלות-תועלת פנומנלי לאותה תקופה, והיה אחד מהמכשירים העיקריים שדחפו נפחי זכרון RAM גדולים (4GB, במקרה הזה) אל שוק המיינסטרים. כעת, נראה שמתקרב הרגע בו נזכה סוף סוף להכיר את היורש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-zenfone-3/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Knopix,

מישהו מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by NaorPeri,

זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חברת Linshof מציגה סמארטפון עוצמתי, מלוטש וייחודי בתג מחיר שמזכיר את מודל העסקים של Xiaomi ו-OnePlus בגרסה אירופאית לכתבה: http://hwzone.co.il/linshof-i8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.