עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tmpusr,

באתר מכירות כתוב: אני לא מכיר כלל את המסלול הזה והאתר של פלאפון לא ממש עוזר בלהבין מה העלויות/תנאים כאן. ממה שהבנתי מדובר בערך בשקל לדקה, 50 אגורות ל-SMS ומשהו כמו אגורה לכל 1KB גלישה - סה"כ ניתן לנצל 20 ש"ח בחודש בכרטיס הנ"ל ללא חיוב נוסף ומעבר לכך לא ניתן לחייג מהמכשיר, נכון? אשמח אם מישהו שמשתמש במסלול הזה יגיב כאן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון פשוט בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה בנסיעות לעבודה אני גם שוקל להזמין דרך EBAY התקציב +/- 1000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי גלקסי נקסוס עם 4.1.1 (רום מקוסטם). ניסיתי את טסקר כדי לעבור ל-2G כאשר המסך כבוי ולחזור ל-3G כאשר דלוק. משום מה זה לא ממש עובד. זה מה שעשיתי: Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 2G only Created a new profile -> *name* -> State -> Display -> Display State -> Is ->off Add the task to the profile, create an exit task (Created a new task ->net -> Mobile Data 2G\3G -> Mode -> 3G preferred) למישהו יש ניסיון עם האפליקציה שיוכל לזרוק טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. היי אני שוקל לקנות טלפון חדש בעל אופציה לשידור מוזיקה בסטריאו דרך BLUETOOTH. המון מכשירים היום באים עם כניסת PL 3.5 סטנדרטית לחיבור אוזניות רגילות, אך אני די בטוח שעם השימוש האינטנסיבי שלי היציאה הזו תתקלקל ממש מהר (המגיעם). אז חשבתי, האם קיים מתאם שיקבל את האות מהטלפון, ב-BT, ואליו יתחברו אוזניות רגילות? יש לי כבר אוזניות שאני מאוד אוהב (סנהייזר CX400) ואני לא רוצה לרכוש אוזניות BT סטריאו נפרדות אלא לעשות שימוש בשלי. (גם בגלל מחיר של אוזניות איכותיות וגם כי כבר יש לי משהו איכותי שאני אוהב) מישהו נתקל בפתרון כזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by its me,

שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן לא קניתי סמארטפון אוליי משנת 2011. צבא קצת עיקב את הנושא את כרגע כשהשתחררתי סוף סוף אפשר לשדרג את הפלאפון הרבה השתנה ואני עוקב אחרי הרבה אתרים ומבין אבל אני עם מכשיר אנדרואיד מיושן ומחפש להשתדרג בכל הפרמטרים. מחפש מכשיר עם מסך 5' לפחות אנדרואיד חדש ומתעדכן, חיי סוללה טובים (יום לפחות) ורמקול חזק שיהיה כמה שיותר איכותי וחזק לשעון מעורר. מצלמה ראשית טובה והסלפי לא ממש מעניין אותי. והכי הכי חשוב זה שלא יתקע בגלישה באינטרנט ושאר דברים רגילים 8 ליבות 4 ליבות לא משנה העיקר שלא יתקע במולטי טסקינג כל שהוא בכלל. . אני לא משחק כמעט בכלל אבל אבל המהירות והנגישות של המכשיר מאוד חשובות לי. יש כמה מבצעים כמו בבסט מובייל השאלה היא שעשיתי חיפושים על מלא מכשירים עד התקציב הנל ולא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by davideliy,

האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FresH-MeaT,

אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yonatan.mendelson,

האם היצרנית הסינית תצליח להגיע למכירות מכשירים בהיקף של מעל ל-30 מיליון יחידות ברבעון אחד? בינתיים יש לה את הסיפתח המתאים לכך לכתבה

10. חברת Linshof מציגה סמארטפון עוצמתי, מלוטש וייחודי בתג מחיר שמזכיר את מודל העסקים של Xiaomi ו-OnePlus בגרסה אירופאית לכתבה: http://hwzone.co.il/linshof-i8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a4%d7%90%d7%99-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9c/

11. Started by nore0,

מה כדאי לקנות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Demagh,

אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Knopix,

מישהו מכיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Posford,

שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מכשיר של QUE NQ501 קניתי את המכשיר עם המפה שבאה עם ה GPS והיא של IGO 8 , MAY 11 2009 היא של ישראל ואירופה המזרחית . אני שואל האם כדאי לעדכן את המפה או שלא כדאי ועדיף לקנות GPS או PDA עם מפה מעודכנת . כמה יעלה לי לעדכן את המפה של ה QUE NQ501 ? וכמה יעלה לי לקנות GPS חדש עם מעבד חזק יותר ועם תוכנה טובה יותר וזיכרון חזק יותר . ואם אתםם ממליצים לי על קניית GPS או PDA תמליצו לי על איזה GPS או PDA .

17. Started by Chevy,

פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Jeka90,

יש איזשהו טריק במבצע הזה של אורנג'? אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ולקנות את המכשיר סוני אריקסון K800i שנמכר ב- 35 ש"ח לחודש ל- 36 חודשים (חצי מחיר). יש משהו שהם לא אומרים בנוגע למבצע הזה? יש מצב אחרי שנה הם יתחילו לקחת את המחיר המלא (70 ש"ח)? אם זה באמת עולה 35 ש"ח לחודש אני קונה את זה... תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yohaish,

שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SinMaker,

היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by romansah9,

שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by הדוד משה,

http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NaorPeri,

זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.