עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by d1v,

שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הסמארטפון המדובר מיישר קו עם היצרניות המובילות בשוק ויכלול את שכבת ההגנה הנוספת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a8%d7%a7-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by VanHalen,

אני רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו מכשיר כזה. אני מחפש מכשיר לאדם מבוגר שכל רצונו הוא טלפון אכותי + WAZE. זה הכול, לא פחות ולא יותר. השאלה האם המכשיר הזה עומד במשימה הזאת בכבוד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לאחר שכבר ראינו מכשירים גדולי סוללה בעבר, סמארטפון חדש מתוצרת Elephone מתיימר להיות הסמארטפון עם הסוללה הגדולה בעולם בקיבולת של 5,350 mah לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p5000-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%9f-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mashas,

היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofirrjd,

היי, התקנתי את ios5 על האייפון 4 שלי (לא פרוץ) ונראה כאילו המכשיר לא רץ חלק כמו קודם. איך אני חוזר לגרסא הקודמת? אופיר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by geniaXP,

אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nati28,

ברצוני לקנות את המכשיר HTC M+9 ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות אותו מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by חיים משה נחמן,

שלום לכם, אני מחפש לקנות את הסמארטפון הראשון שלי התקציב שלי הוא 200 עד 250 דולר. והדרישות העיקריות שלי מהמכשיר הם גלישה בפייסבוק וב whatsapp שימוש יחסית אינטנסיבי בGPS ומצלמה קידמת באיכות יחסית טובה. אני כרגע מתלבט בין Newman N1 ל Sony Xperia sola את שניהם אני יכול לקנות פחות או יותר באותו מחיר. התלבטות שלי הוא עם המסך של הסוני לא יהיה קטן מדי עבורי? למי בין שני המכשירים יהיה עדכוני תוכנה עתידים ותמיכה יותר טובה מהקהילה? והאם יש לכם הצעות אחרות לפלאפונים ? תודה רבה מראש חיים

10. Started by AmitDanan,

האם העידכון האחרון פתר את הבעיה של הסוללה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לקנות מכשיר מרשת אורנג' (במבצע ה50% הנחה) בכל מקרה, אני מתלבט בין שני מכשירים: SE K800i SE K610i ברור לי שK800i הרבה יותר טוב מK610i, אבל יש ל800 כמה חסרונות: החסרון הגדול ביותר - אורך חיי הסוללה: הסוללה יכולה להגמר ביום של שימוש אינטנסיבי וביומיים של שימוש חלקי (אין לי בעיה לטעון אותו כל יום אבל שמעתי שזה מזיק לפלאפון) עוד חסרונות - הוידאו של המכשיר באיכות גרועה, והסאונד לא משהו (לפי מה שהבנתי).. וגם המכשיר ענק ומגושם! לעומת ה610 שהוא קטן ויפה, אין לי מושג לגבי הסאונד שלו (אם משהו יוכל להגיד לי אני אשמח) אבל המצלמה שלו לא משתווה למצלמה של ה800.. אז מה אתם ממליצים? לקחת את הK800i למרות החסרונות או לקחת את הK610i למרות האיכות הגרו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Epidem,

אין לי תקציב מסויים, אני פתוח להצעות אני מעוניין במכשיר שיהיה חסין לאבק, ועם חומרה סבירה, מסך בסביבות ה5" משחק מידי פעם, אז עדיף שיהיה מאיץ גרפי טוב. קליטה טובה בארץ ברשת גולן (אנטנות של סלקום) גולש הרבה ב9GAG ושומע רדיו אינטרנטי אז צריך חיבור רצוף סוללה שתספיק ליום לפחות. אני שואף לצמצם הוצאות, וחשבתי על Sony Xperia Z1 הוא עומד בדרישות רק לגבי הסוללה אני לא יודע איך הוא. אך אשמח למכשירים מכל הטווחים, כדי שיהיה לי מול העיניים מה להשוות ובסוף אחליט מה כדאי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by CroCoDile,

התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eranir,

ראיתי ביד2 כמות גדולה של מכשירים שמוגדרים כתואמי S4 - מסין, הונג-קונג וקוריאה. איך המכשירים האלו לעומת המקורי, ומה הסכנה בקנייתם? איך מזהים שמישהו מוכר תואם ולא מקורי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by J0n1,

אני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב אייפוד קלאסי 80GB, ורציתי לצ'פר אותו בכמה אביזרים. אבל מה הקטע? למה הכל כזה יקר? ולא כולל כלום. לדוגמא: כיסוי עור לאייפוד - 100$?! עכשיו לשאלה: אני רוצה לקנות דוק לאייפוד, שיתחבר למחשב/טלוויזיה/טעינה. ראיתי שהדוק האוניברסלי עולה 50$ כולל שלט, אחלה של דיל. אבל בסרטון שראיתי ביוטיוב אני רואה שאין שום כבל בערכה, לא AV, לא USB, כלום! הסתכלתי באתר, ואכן זה לא מגיע עם אף כבל! איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את האייפוד למחשב,טעינה וטלוויזיה? האם אני מקבל איזה כבל עם האייפוד עצמו שיעזור לי? תודה :-\

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היצרנית הטאיוואנית מבטיחה להציג לנו 'Zenvolution' במסיבת העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2016 לפני שנה וחצי עשתה חברת אסוס את הצעד המשמעותי ביותר שלה בעולם המובייל כשחשפה את ה-Zenfone 2, אשר נעזר בשבביה של אינטל בכדי להציע יחס עלות-תועלת פנומנלי לאותה תקופה, והיה אחד מהמכשירים העיקריים שדחפו נפחי זכרון RAM גדולים (4GB, במקרה הזה) אל שוק המיינסטרים. כעת, נראה שמתקרב הרגע בו נזכה סוף סוף להכיר את היורש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%AA%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-zenfone-3/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by overload,

למה כשאני מעבר סרט מהמחשב ששוקל, לדוגמה, 180 מגה, אחרי הקידוד שהתוכנה שהגיע עם המכשיר עושה לו, הוא שוקל בערך 250-300 מגה על המכשיר. הסרטים גם לא נראים מדהים, משוננים קצת כאילו הם מקווצים. יש דרך אחרת להעביר את הקבצים למכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by spitzi,

היי, בדצמבר אוכל לקבל מארה"ב משלוח מכשירים דרך חבר. אני רוצה לנצל זאת לקניית אחד משני טאבלטים שיוצאים ממש בנובמבר: Kindle Fire HDX 8.9. יתרונות לעומת אייפד: מסך חד יותר, שוקל 90 גרם פחות, זול ב-120$ (לא שיקול קריטי). חסרונות: מערכת הפעלה חצי-אנדרויאידית של אמזון, מסך קטן בכמעט אינץ' מהאייפד. כמו כן, אם המסך נשבר, נראה לי שכל המכשיר הולך לפח, כי מטריצת הפיקסלים מולחמת לזכוכית. iPad Air: מן הסתם אתם כבר מכירים את המפרט והמחיר. כמו כן, לא בטוח שהזמנה מוקדמת בנובמבר תסופק תוך חודש אחד לכתובת בארה"ב. אני נמשך יותר לקינדל פשוט מפני שאין לי דרישות גדוולת מדי בתחום האפליקציות, למשל אני לא משחק משחקים על הטאבלט. אבל אני כן רוצה שפה ושם יהיו לי utilities שאני צריך, כגון שלט רחוק …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים