גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש מתלבט מי מבין שניהם לקנות, אשמח לעזרה בכדי להחליט. הקושי הגדול כרגע נמצא סביב עניין הסוללה, לs2 יש יכולת להחזיק למשך זמן רב לעומת המכשיר של סוני. אבל אולי קיים עוד שוני בין המכשירים שאני לא יודע עליהם.
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היום יש לי אייפון 4 שאני שמח איתו אבל אני זקוק להתחדשות. עשיתי סקירה קצרה במכשירים ומצאתי שני מכשירים שהם מועדפים עלי (אפשר לחלוק על דעתי ולציין עוד מכשירים טובים כל הערה תתקבל בברכה) מכשיר 1 NEO N003 עם 2GB של RAM (למי שלא יודע יש שתי גירסאות 2GB ו 1GB של RAM) מכשיר 2 JIAYU G4 בעיות שיש לי בעיה 1 האם הכשירים תומכיים בעברית? בעיה 2 שלי היא שהבנתי מחבר שה GPS של מכשירים מסין תואמיים רק לGPS של סין ולא לישראל בעיה 3 שלי היא לגבי עדכון התוכנה האם התוכנה חוקית או לא(לא שזה אכפת לי כלכך אבל תמיד עדיף להתחיל בחוקי לפני לא חוקית) בעיה 4 מאיפו הכי כדאי לקנות מ aliexpress (מה שאני יודע) או ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, פירסמתי במרקט את האפליקציה הראשונה שלי - Simon Deluxe משחק זיכרון פשוט - שיפור של המשחק סיימון המקורי. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sdp.simon_deluxe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zZHAuc2ltb25fZGVsdXhlIl0. אשמח אם תורידו וגם לשמוע את דעתכם. בימים אלו אני עובד על כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, אבל העליתי אותה ככה בתור התחלה, לסיפתח (: שיהיה לכם חג שבועות שמח! שחר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז קראתי שיצאה גרסת רום חדשה לAOKP וכולי באתר ואמרתי בואו נתקין כי כתוב שהוא תומכת במכשיר שלי מדגם XT910 בקיצור עשיתי את כל ההליך של הROOT וההתקנה של CWM וכולי וביצעתי את ההתקנה לפי הוראות שמצאתי ברשת והתקנתי גם את GAPPS לגרסה המתאימה וכולי. מה שקורה עכשיו הוא שאני מדליק את המכשיר יש לי את הלוגו של מוטורולה והמכשיר נכבה. אני יכול להיכנס למצב של ריקוברי אבל זה לא הגרסה של CWM אלא הברירת מחדל של המכשיר כנראה ומה שקורא שם שניסיתי להתקין מחדש את הZIP של AOKP והוא אומר שההתקנה נכשלת עקב אי אימות חתימה. אז כרגע מה שיש לי זה מכשיר עם גישה בסיסית לריקוברי הבסיסי. מה אני יכול לעשות איתו כדי להפעיל את המערכת בגרסה כלשהי שתעבוד או אפילו יותר טוב איך מהמצב שיש לי עכשיו אני יכול ל…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה הקוד לפתיחת samsung soul sgh-u900 שנקנה ב 2009 מפלאפון ונעול לפלאפון, לכל הרשתות ?
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מעבדה שיכולה לתקן לי את המסך למכשיר גלקסי s3 מדגם SGH-T999 (במקור מt-mobile). תיאור הבעיה: מכשיר נפל וקיבל מכה, חיצונית הכל תקין. מסך מגע, נורית LED, כפתורים - הכל תקין רק המסך עצמו לא נדלק (נשאר שחור). מהתעסקות אני רואה שהחלק של המגע כנראה עדיין עובד בצורה תקינה, אם כי קשה להיות בטוח כי לא רואים כלום. בדקתי במספר מעבדות שטענו שהם לא יכולים לתקן את המסך היות ואין להם את החלקים המתאימים של הדגם הזה היות והם שונים מהדגם שנמכר בארץ (I9300) חשבתי להזמין את החלקים מארה"ב אבל זה נראה כמו סיכון די גדול היות ואני בכל מקרה לא אדע להרכיב את זה לבד ויש סבירות גבוהה שאזמין חלק לא נכון. מישהו מכיר מעבדה שיש לה חלקים לדגם הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות? בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=2534
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי! קניתי גלקסי S3 לפני שלושה שבועות. הסוללה של המכשיר פשוט מתרוקנת במהירות לא הגיונית! אני בקושי משתמש בפלאפון והאחוזי סוללה שלו יורדים ויורדים. הוויפיי שירותי המיקום והבלוטות כבויים ובהירות המסך קרובה להכי מינימלית. היה לי אייפון 4S ואני יודע מה זה סוללה של סמארטפון וזה לא ניראה לי אמור להיות ככה.... יש משהו שאני אולי עושה לא נכון?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להזמין את המכשיר מחו''ל אבל אני בהוט מובייל אז HANDTEC/CLOVE לא באים בחשבון(תקנו אותי אם אני טועה?) מאיפה עוד אוכל להזמין את המכשיר לארץ במחיר זול שגם אם ייתפס במכס זה ישתלם? יש לי ויזה בין לאומית וחשבון EBAY אבל אני מעדיף להזמין מאתר שקיבל מלאי חדש של המכשיר ולא כאלה שהמכשיר נמצא אצלם תקופה ארוכה. אני נואש להשיג את המכשיר...אני רק צריך הסבר איך לעשות את זה כמו שצריך מחו''ל במחיר סביר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי שבוע שעבר את ה-galaxy s4 מאורנג' והמכשיר הגיע עם רום של אורנג' צרוב בו, כשניסתי להוריד אפליקציות מסוימות (גוגל פליי הכל רשמי פורמלי ולגלי כמובן) מופיעה לי הודעה שהאפליקציה לא תומכת במכשיר ואני אצוטט "orange I9500 galaxy s4" התשובה בגוף ההודעה, אורנג'!!!! מה אפשר לעשות עם העניין? האם ניתן לשחזר הגדרות יצרן נקיות ללא הרום של אורנג' באופן עצמאי או שעלי לעשות זאת באמצאות מעבדה? תודה לעונים..:s05:
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מסתובב בעולם מרבית השנה וזקוק לסמארטפון שיסיר מעליי את עול הלפטופ, מצלמה, מחברת וכו' ובעצם יהיה one-stop-shop להכל. משחקים לא חשובים לי כלל אז ככה שכוח עיבוד לא חשוב לי יותר מדי - אני כן צריך אותו כGPS, שעון מעורר, תרגום, אינטרנט, לוג צלילה ואימונים, notepad, סקייפ, קצת מוזיקה ויוטיוב ובעיקר מעקב אחר סטטיסטיקה ואימיילים שקשורים לעסק שלי. מצלמה גם מאוד חשובה לי ולמעשה זו הסיבה שויתרתי על הXPERIA Z (אמנם הוא משוריין וזה בונוס נפלא עבורי, אבל המצלמה שלו, לעומת מצלמת הIPHONE5 ממנה התרשמתי, לא סיפקה את הדרישות שלי). כחלק ממה שאני עושה אני מצלם המון תמונות בעולם - ועד כה הסתובבתי עם הOLYMPUS XZ1 שהיא באמת מדהימה - אך אני מוכן להתפשר על איכות (עד רמה מסוימת) כדי לחסוך בעול…
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין חשיבות לגודל ו\או רזולוציית מסך. רצוי מעבד 2 ליבות, והכי חשוב חיבור HDMI כלשהו לטלויזיה(MINI HDMI,MHL) אם יש דגם מומלץ מהמתוגים הסיניים יותר מוכרים כגון ANIOL אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עם אותו מכשיר פלאפון כבר כמעט 9 שנים (נוקיה 6230i). עבור הוצאת וקבלת שיחות וסמסים הוא עושה את העבודה כמו שצריך. בזמן האחרון התחלתי להרהר ברגישת סמארטפון ראשון, אך עדיין לא התחלתי ללמוד את הנושא לעומק. השבוע נודע לי כי מכרה של המשפחה חוזרת מארה"ב בעוד כ3 שבועות, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם מכשיר. אני מקבל את הרושם כי מגוון הסמארטפונים הולך וגדל, אך בסביבתי לכולם יש את האייפון על דגמיו השונים את הגלקסי S2 ו3, וHTC מדורות ישנים, כך שאין באפשרותי להתרשם אישית מההיצע הקיים. זהו סמארטפון ראשון, כך שקשה לי להגדיר במדוייק את הצרכים שלי ממנו. כן חשוב לי שהוא לא יהיה אייפון. מסגרת התקציב היא כ2000-2500 ש"ח או לחילופין 550-700$. אם אפשר משהו טוב בפחות אז מה …
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הנתונים המופיעים באתרים השונים מתייחסים לשידור / קליטה מקסימאלי (כאשר אין קליטה טובה), או למהלך שידור רגיל כאשר קליטה היא אופטימאלית. עריכה: טוב יש לי גם תשובה: "יצרנים של טלפונים ניידים חייבים לבצע מדידות של רמות SAR למכשירים בתנאים מחמירים (בהספק שידור מקסימלי) בהתייחס לתקנון האמריקאי או האירופי ולציין את רמת ה-SAR הגבוהה ביותר שנמדדה. כל המכשירים שמיוצרים בארה"ב נמדדים לפי התקן האמריקאי, והמכשירים שיוצרו באירופה נמדדים לפי התקן האירופי." הנה קישור: http://www.photon.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D.asp
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי ראיתי בדיון הנעוץ הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/501086-אפליקציות-מומלצות-לאנדרואיד שממליצים על זה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&feature=search_result יש כבר משהו היום שנחשב יותר טוב ? אני צריך משהו שיידע להדליק את ה GPS של המכשיר שאבד\נגנב ואז יעביר לי איכשהו את המיקום שלו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני יודע שהS4 עדיין לא יצא לשוק אבל יש לי מישהו שיכול להביא לי אותו מתילנאד כשהוא יצא המחיר שלו יהיה כנראה 2600~ הN4 אני יכול להביא השבוע ב 2000 שח גירסת 16 גיגה. שווה ההפרש של 600 שח? *מסך FHD פחות מעניין אותי *מצלמה נראה לי שאין הבדל מי יודע מה (תקנו אותי אם אני טועה) * כן 16 גיגה יספחק לא מעניין אותי כרטיס זיכרון * השאלה היא לגבי המעבד והזיכרון ראם. שמכשיר לא יהיה איטי אחרי שנה ! * עידכונים ישירים מגוגל מאוד קורץ לי יש הבדל ששווה 600 שח? או לקנות את הN4? תודה מראש.
-
- 75 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
כאשר אני קונה מיד שניה יש אפשרות לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים שרופים? איזה בדיקות עושים חוץ מחיצוני?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
רק ליום ההשקה, המשחק הקלאסי לפיסי משנות התשעים מגיע לאנדרואיד בחינם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-