גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי בבקשה על מכשיר חדש. דרישות: הכי חשוב שהוא יהיה FOLD. כלומר, אלה שמתקפלים. מצלמה 2 מגה פיקסל לפחות. נגן מולטימדיה (סרטים ומוזיקה) עדיפות לנוקיה. המכשיר יקנה מיד שנייה ולכן אין רלוונטיות למחיר. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בארה"ב ומחפש המלצה לPMP איכותי עם נפח סביר + שיכול לנגן HD (גם על הטלוויזיה) ראיתי את הביקורת על הCOWON O2 שנשמע נהדר אך בפועל לא מספק את הסחורה, אז אילו מתחרים יש לו?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מכשיר נייד שיענה על הדרישות שלי, ולא מצליח למצא את מה שלצרכיי הוא המכשיר המושלם: אני רוצה מכשיר שאוכל להקליד בו (מקלדת qwerty חומרתית), בעיקר להקליד קוד (syntax highlighting יהיה מעולה) ולשמור/לערוך קבצים. לראות סרטים (לא צריך מסך גדול), לקרא ולשמוע מוזיקה באוזניות. חיי הסוללה צריכים להחזיק 6+ שעות מוזיקה, ו-3-4 שעות הקלדה. אני רוצה גם חיבור wifi. כמובן שאני לא מצפה לחיי סוללה גבוהים כשה-wifi פועל. ממש מעדיף שירוץ על לינוקס, ושיהיה פתוח. הייתי רוצה גם שטח אחסון של 16 או 32 ג'יגה (כנראה בעזרת כרטיס זיכרון). אני לא רוצה bluethooth או GPS. אני לא יכול שהמכשיר יהיה פלאפון. טווח המחירים הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הביאו לי אוזניית bluetooth אבל היא לא עובדת. אני רואה שיש בה יציאת usb. יש לה כבל מיוחד שמטעין אותה? או אולי כבל אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאמור, המכשיר אינו עובד. פשוט יום אחד הוא החליט שהוא לא נדלק. הבעיה שאין עליו אחריות בארץ, הוא מיובא מארה"ב. השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/06/03/palm-pre-review לוקח את עולם הסלולרי צעד אחד קדימה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשמוע חוות דעת על נוקיה 6500S איך המצלמה המוזיקה הערכה שלו המלאה ואם זה המחיר שנע סביבו תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הנגן שלי [COWON D2] [בדיוק כשקיבלתי את הWESTONE ES3X, מזל משמיים...]. הבעיה היא כזאת: אני מעלה עליו קבצי מוסיקה [תיקיות שלמות] ומשום מה הוא מחליט שדברים חדשים פשוט נמאס לו לקרוא, אז הוא אומר לי "INVALID" ולא מנגן כלום. התעצל הבחור. את הדברים הקודמים שהיו עליו אין לו בעיה לקרוא [קבצי APE/WAV/FLAC וקבצים כאלה שעברו הפרדה מקובץ גדול יותר בעזרת MEDIAVEL CUE SPLITTER, אם זה רלוונטי]. מה עושים? לא מצאתי דבר משותף בין הקבצים שלא נוגנו.... ***יש קבצים חדשים שהעלתי והם כן עובדים....לא יודע מה נדפק עם הקודמים.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php זה מה שקורה כשהאינטרנט משתגע ... זאת אמורה להיות תגובה לבחור שרוצה סלולרי עם תקציב לא רלוונטי עם מקלדת נשלפת . שהבוס כאן יעביר את ההודעה הזאת לשם .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי מ DX דברים קטנים ועכשיו אני רוצה לקנות משם פלאפון יש לי מכשיר טוב ואני רוצה עוד אחד שלפעמים אני ישתמש בו מצאתי מכשיר שאהבתי אני לא מחפש הרבה פונקציות אני מחפש משו שנראה טוב וזול מצאתי את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066 והמחיר ממש מצחיק עכשיו השאלות שלי הן: אני יצתרך לשלם עליו מכס? אם כן אז איך אני יכול להמנע מלשלם? הוא יעבוד בארץ מבחינת תדר? קראתי קצת וראיתי שהאתר אמין וגם ניסיתי אותו אבל יש מספר אנשים שאמרו שהזמינו פלאפון ולא קיבלו אותו האם הסיכוי שזה יקרה לי גבוה? אשמח לשמוע דעות מאנשים מידע לא משנה מה אני מודע שזה מכשיר סיני לא הכי אמין והכל זה לא צריך להגיד 250 שקל אני רואה את זה כעוד צעצוע לא כמכשיר ראשי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, אני רואה שהפלאפון הזה די זול [400$ כולל משלוח לארץ - לא כולל מיסים] ונראה מאוד מרשים. אבל אני יודע שאפשר להשתמש בו רק בספרינט... האם כדאי לי לקנות אותו ולחכות לפריצה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי N95 8GB וחיבור האוזניות דרך חריץ ה3.5mm קצת מציק החלטתי להתפנק באוזניות סטריאו BT השאלה איזה דגם כדאי ועדיף? מן הסתם שיראה טוב ושיתן סאונד באיכות טובה. אלו הדגמים ששמתי עליהם את העין השאלה עד כמה הם טובים MSI FS510 http://global.ebay.com/MSI_FS510_Bluetooth_v20_Wireless_Stereo_Headset_A2DP/320372982304/item NextLink Spider http://global.ebay.com/NextLink_Spider_Bluespoon_Stereo_Bluetooth_Headphones/120424120568/item Motorola HT820 הוותיק http://global.ebay.com/Motorola_HT820_Bluetooth_Stereo_Headphones_Headset_ep88/320374422371/item Nokia BH-503 http://global.ebay.com/Nokia_BH-503_Bluetooth_Stereo_headset_Headphone_BH503/180359393075/item או שפשוט לקנות קליפס …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-