גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
סמסונג פיתחה -16Gb LPDDR5X DRAM שאמור להביא AL - אינטליגנציה מלכותית גדולה יותר נתונים מהירים יותר מציאות רבודה יעילה יותר צריכת חשמל נמוכה יותר 14NM לסמרטפונים,שרתים , מכוניות ויכולת תפעול 64 gigabytes (GB) זכרון ( תתכוננו לסמרטפונים יקרים יותר ) https://www.guru3d.com/news-story/samsung-develops-the-first-lpddr5x-dram-in-the-industry.html
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טאבלט ה-Dell Venue 8 7000 מציע עיצוב ייחודי, שבב אינטל מרובע ליבות מדור חדש ופרופיל דקיק אפילו יותר מזה של האייפד אייר 2 – האם זו הנוסחה שתעניק לדל וצ\'יפזילה הצלחה בשוק המכשירים האולטרה ניידים? בקרוב נגלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם יש עדכון רשמי או לא, אבל תנו לי אחד מוכר... בתקווה שיש. אני יודע את הסיכון בלשים עדכון לא רשמי. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הית אולי משהו יוכל לעזור, יש לי מכשיר חדש של nokia מדגם N81 8GB שקיבלתי מחו"ל וחיברתי לו את הסים של סלקום. הבעיה היא שהמכשיר לה מזהה את הדור השלישי של סלקום וגם אני צריך את מספקי הגישה של סלקום (כמו חיבור לאינטרנט וכדומה....) תודה מראש.....
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
גלקסי טאב 3 זה המכשיר שיש לי הוא לא מקבל עידכון לקיט קאט . שזה מבאס המכשיר חדש והוא איטי אני הוספתי לו כרטיס זיכרון של 16 גיגה אך הכל נשמר על ה8 גיגה הפנימי מה ניתן להעביר על מנת שהוא יעבוד יותר חלק ? אין עליו משחקים או תמונות רק אפליקציות של מסמכים לא יודע מה ניתן לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבוט הזה טוחן לי ת'סוללה, זה עדיין לא כמו בדיפולט, ולמרות שעשיתי uninstall מסודר מהאופציה הגרפית, זה לא מחק את הboot loader וזה טוחן לי את הסוללה כאילו שהרוקבוקס עדיין מותקן. השאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה לנגן ב400 שח אכי חשוב איכות סאונד. לא צריך תמונות או סרטים חשבתי על ה IAUDIO G3 מבאג יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אוזניות חדשות כבר יש (SONY MDR V150) תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט עד סכום של 2000 ש"ח, שיריץ ווינדוס ושיהיה עם סטיילוס איכותי, לגבי גודל מסך כל האפשרויות פתוחות. אני חייב לציין שראיתי פעם מישהו בלימודים כותב באייפד עם סטיילוס והכתיבה הייתה נראית איכותית, חשבתי אולי זה אפשרי לקנות טאבלט המריץ ווינדוס ללא סטיילוס ולקנות סטיילוס בנפרד כמו שעשה אותו בחור עם האייפד, זה אפשרי? אני לא מדבר על הסטיילוס עם ראש גומי כמו אלה שנמכרים בדולר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, לא מזמן התחלתי את השירות הצבאי שלי והולכות להיות לי נסיעות של לפחות שעה כל יום לכל כיוון, לכן אני מחפש Mp3/Mp4 שישרת אותי טוב במהלך הנסיעות האלה. בעיקרון התקציב לא כל כך משנה כל עוד המכשיר יתאים לי. אני לא חושב שאני אצטרך הרבה מקום איכסון, אוסף המוזיקה שלי לא גדול במיוחד, אבל אולי אני אצטרך מקום בשביל קצת סרטים או סדרות (כמה שוקלת סדרה ממוצעת בפורמט של נגנים כאלה?). עוד משהו שיכול להיות די נחמד ולפעמים אפילו חשוב לי זה גלישה באינטרנט באמצעות Wifi, ורדיו יהיה ממש נחמד. בעיקרון חשבתי על ה- Ipod Touch אבל החיסרון העיקרי שלו הוא שאין בו רדיו,אבל זה לא מאוד קריטי. (אולי יש אפשרות להוסיף לו רדיו איכשהו?) מקווה שהייתי ברור מספיק (אני חצי ישן פה) ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מכשיר עם סוללה מהסוג הנ"ל המוכר המליץ להטעין אותה לפחות 8 שעות לפני שימוש ראשון. וכך עשיתי, לאחר 8 שעות ניתקתי את המכשיר מה-USB (לא היה עדיין חיווי לטעינה מלאה) והשתמשתי בו למשך יותר משעה לאחר מכן חיברתי אותו חזרה ל-USB. לאחר מעשה, קראתי בפורום מסוים שסוללות מסוג זה יש להטעין בפעם הראשונה עד לטעינה מלאה ו"לא לנתק מוקדם מדי", ואי שמירה על כלל זה עלולה להשפיע על טיב הסוללה במשך שאר החיים שלה. רציתי לשאול את החברים כאן בפורום, 1. אם הבנתי נכון, ויכול להגרם נזק לסוללה עקב אי טעינה מלאה בפעם הראשונה, אשמח גם אם למישהו יש נסיון בנושא, ו 2. אם אכן נגרמה בעיה, האם יש דרך לתקן אותה בנוסף רציתי לשאול, אם בתקופת האחריות סוללה "מחזיקה" באופן משמעותי פחות ממה שהיא …
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תמונות יפות עם פלאש מניבות עיניים אדומות, איך מורידים? גם ברסקו אקספלורר לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, אנא עזרתכם בבחירת מכשיר שיענה על הצרכים הבאים: GPS, גלישה סלולרית, טלפון, נגן, מצלמה, יישומי office וכד' רצוי windos mobile. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבטת בין sony xperia arc s לבין samsung galaxy ace 2. אשמח לשמוע את דעתכם על המכשירים הללו. המכשיר ייקנה בארצות הברית, תקציב 300$. במידה ויש לכם מכשירים אחרים בסגנון - אשמח לשמוע המלצות גם. חשוב מאוד - אפשרות להפוך את הממשק לעברית ולהתקין מקלדת בעברית (האם במכשירים שציינתי יש אפשרות?)! תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להחליף בקרוב את הסמסונג מונטה המיושן שלי בפלאפון חדש. השימושים העיקריים בפלאפון יהיו גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה, לכן אני לא צריך מכשירי קצה, אלא מכשיר יותר בינוני. הכיוון העיקרי שלי הוא HTC Sensation XL או HTC Sensation XE. אני לא מצליח להחליט בין שניהם ואני אשמח אם מישהו שיתנסה בהם יגיד לי מה דעתו. (בנוסף אם אתם יודעים על מכשיר אחר שיתאים לי אני אשמח אם תמליצו) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. היום בזמן טיול שהיה לאחי הוא עשה קאייקים עם הטלפון שלו בכיס (MEIZU M9) והוא מת מוות אכזרי במיוחד. אי לכך ובהתאם לזאת, אחי זקוק לטלפון חדש, בתקציב שפוי הנע בין 1500-1700 ש"ח. כמה שיותר עוצמתי, כמה שיותר משתלם, כמה שפחות תקלות. שמתי עין על כמה מכשירים מחו"ל כגון הSony Xperia S http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s אבל הבנתי שהוא יחסית מיושן מבחינת המעבד. שמתי עין גם על הMEIZU MX המעודכן (גרסת 2 ליבות חדשה) http://meizumxon.com/meizu-mx-new-2-core-16gb-hk.html אך יחס צפיפות המסך טיפה מאכזב אותי. בחיפוש קצר בפורום גם שמעתי על הטלפון הזה: (Xiaomi M2) http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html שרשמית נמכר היום ובמחיר הגיו…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש למישהו מושג אם הN85 אמור להגיע לסלקום בזמן הקרוב? יש מכשיר עדיף או שווה ברשת סלקום ששווה לשים עליו עין? תודה אנשים...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בבחירת פלאפון, יש לי אפשרות לבחור את אחד מהפלאפונים הנ"ל ואני לא יודע מה לקחת מה יותר שווה לקחת? נ.ב. עכשיו אני משתמש ב-Nokia 7250i ומאוד אהבתי אותו
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כתבה שהתפרסמה היום בוואלה דיברה על כך שיש פרצה כלשהי שניתן דרכה לראות פרטים של אנשים אחרים גם, אבל אני חושב שלרובנו אין ממש מה לחשוש. אני אישית היתי מאוד שמח להוריד ולבדוק, אבל משום מה (אני מניח בגלל הרום שלי) זה בכלל לא נותן לי אופציה כזו ואני לא חושב שאפשר למצוא את ה-APK ברשת לבדו. אתם מוזמנים לנסות ולדווח אם עובד ואיך. תהנו.
-
- 33 תגובות
- 10.8k צפיות
-