עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kalda01,

המכשיר נרכש אתמול. טענתי עד שהגיע ל100% ובלילה השארתי ללא טעינה מחובר לרשת. בבוקר מראה 100% ובהגדרות תחת סוללה מופיע "אוסף נתונים, אנא המתן" זו תקלה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by AM052,

שלום לכולם, אני רוצה לפתח (בשביל ללמוד) תוכנית מסרים לאנדרויד \הבעיה היא שהדוגמאות שאני מוצא מלמדות איך לעשות את זה בין מכשירים שנמצאים באותה רשת (WIFIׂ ) ולא רשת סלולרית של כל אחד מישהו יכול לכוון אותי לפתרון?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. בקישור - http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_15_05_14_May_Bundle?ie=UTF8&node=10076151011

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by IDan2013,

שלום לכולם! לאחר כשלוש שנים עם הGS2 שהולך ומתיישן מיום ליום הגיע הזמן להחליף אותו סופסוף. עד עכשיו די הייתי סגור ללכת על הG4 אך בימים האחרונים הS6 נכנס למשוואה וגרם לי להתלבטויות רבות. אז ככה, אלו הדברים שחשובים לי בסמארטפון: •זמן סוללה ארוך. •תצוגה איכותית (גם בשמש) •גודל מסך - כמה שיותר גדול יותר טוב בשבילי אך אוכל להתפשר במידת הצורך. •עיצוב - העיצוב של הגלקסי מאוד מושך אותי למען האמת, אך זה לבדו לא יכריע את ההתלבטות. •מצלמה - מצלמה איכותית (קדמית ואחורית). •רמקול - שמע נקי, איכותי ובעוצמה מספקת. •כרטיס הרחבה - לא עקרוני בשבילי, אף פעם לא בדיוק ניצלתי את זה. •בטרייה נשלפת - בונוס מבחינתי אך כל עוד הסוללה המקורית מספקת אז אין לי בעיה. •אני אספוג כל מחיר שידרש העיקר שאקבל…

• 19 תגובות
    • 7.7k צפיות
  5. 1. ביטוח - אם קרה שהמסך נשבר לדוגמא, איך מתקנים את זה? האם זה אומר שצריך לשלוח את הפלאפון לחנות שממנה הזמנתי ולשלם הרבה כסף? ואולי בכלל יהיה כדאי לבטח את הפלאפון 2. עברית - לפי מה שהבנתי בגירסא 2.2 של אנדרויד תהיה תמיכה בעברית. עד אז, האם תהיה לי אפשרות להוריד איזה תוכנה או איזה משהו מהמרקט שיוסיף לי תמיכה בעברית לפלאפון? 3. הגנה לפלאפון - האם יש אפשרות לקנות מגן מסך ולגרום לו להתאים לסאמסונג?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אהלן חברה. אני לקוח בסקלום כרגע. משלם המון כמו כולם. הציעו להשאר בסלקום עם תכנית של 160 שח לחודש כלל הכל. מחירים של הוט מובייל וגולן אתם יודעים. הציעו לי גם כן בפלאפון תכנית של 99 שח לחודש שיחות והודעות ללא הגבלה ואינטרנט של 200 מגה שאני לא משתמש בו גם ככה. מה אתם אומרים לאן עדיף לעבור? מכשיר ברשותי HTC DESIRE.

7. Started by S2DON,

אני גולש להנאתי בזאפ ופתאום רואה את הנגן ,בשלושה חנויות ו2 מכרזים למכירה, המחיר הוא 1300 ¤ האם סוף סוף הנגן הקטן הגיע לארצנו ?! , וסוף סוף משתלם לקנות אותו (מבחינת התמורה) (ה8 ג'יגה גם לא רע אבל אין שם WI-FI הנפח יותר קטן והמחיר כמעט זהה) מה דעתכם? נ.ב מה נסגר עם הS9 ? , כבר יצא למכירה בארה"ב ובחו"ל וכמו שהבנתי המחיר תותח 200 יורו בערך לגרסת ה32 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by shimmi1982,

שלום, התחדשתי לי בMILESTONE.. עכשיו אני לא מצליח להבין איך רכיב הGPS עובד ללא מפות. כל עוד אני באזור עם WIFI אין בעיה- גם גוגל MAPS וגם WAZE פשוט מורידים את האזור היחסי בו אני נמצא. הבעיה מתחילה כשאני יוצא לדרך. הWAZE שעושה שימוש בGPS משתמש ב"X" מפה שהוריד מראש וברגע שאי עובר את הטווח הזה המפה מתה (ואני "מרחף באוויר") . איך בעצם משתמשים בGPS ? איך אני מגדיר לWAZE לדוגמה להוריד מפה של כל הארץ, או מאיפה אני משיג/קונה מפה של כל הארץ שהWAZE יידע לעבוד איתה?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. ^ לא מחפש אחד עם קליטה טובה, מחפש אחד עם יכולת קליטה מדהימה. אם מישהו נתקל או התנסה באחד כזה, אשמח שימליץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית לשנת 2014, אשר עדיין מצוייד במפרט סולידי בהחלט, זמין עתה במחיר נמוך מבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/לפני-שמגיע-היורש-ה-xiaomi-mi-4-זמין-לרכישה-בעלות/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אחרי שהבנתי שהחבילה שלי בסלקום יקרה מאוד, החלטתי לעבור אל המפעילים האחרים. אני חושב לעבור אל גולן טלקום או הוט מובייל, יש לי פלאפון שנרכש מחברת סלקום ואני כרגע אצל סלקום. על מי אתם ממליצים? אני גר באיזור מרכז(ראש העין).

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by eleshem,

הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by IG,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המכשיר הבא (ראיתי אותו גם בקצת זול יותר, אבל לא משנה לצורך העניין) הבעייה שלפי התגובות זה מכשיר פתוח של חברת T-Mobile שעובד עם התדרים הבאים: This device is compatible with 2G GSM 850/900/1800/1900 and/or 3G UMTS/HSDPA/HSUPA 850/900/2100 networks world wide. השאלות שלי היא הן: 1. הוא יעבוד לי בצורה מלאה (3G ) בארץ? 2. איך בדיוק אני מתקין עליו עברית? תודה לעוזרים!

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם,רציתי לדעת מה הנוקיה הכי מתקדם שקיים היום בישראל...?תודה ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hadarK,

אוקי, אז החלטתי לקנות לעצמי לבסוף SAMSUNS GALAXY S3, ושמתי לב שיש כמה סוגים של המכשיר, אחד אמריקאי ואחד בינלאומי, רציתי לדעת מה נחשב יותר חזק? והבנתי שיש S3 עם 2RAM זה האמריקאי או שזה גרסה אחרת? גם הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לקנות בארץ במחיר הכי זול בצבע לבן? בתודה הדר

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. נתקלתי ב-Xiaomi Redmi Note 3 Pro שקרץ לי מאוד, האמת הוא מספק את צרכיי, מפרט חזק יותר מאשר שלי, יותר נפח אחסון, סוללה חזקה משמעותית וסורק טביעת אצבע. האם כדאי לדעתכם? המצלמה טובה יותר? אני מחפש מכשיר זול יחסית כרגע.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, יש לי נגן MP3 -SANSA CLIP, יש לו תמיכת תפריטים בעברית אולם השירים מוצגים בחירבושים כאלה, רציתי לדעת אם יש אפשרות לתמיכה מלאה בעברית כך שגם שמות השירים יוצגו בעברית? *אם היה כבר דיון על זה אשמח לקבל הפניה אליו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. היצרנית הסינית נחושה לתפוס נתח שוק בארצות הברית ובאירופה עם סמארטפון חדש ומתקדם אשר שם דגש על אודיו איכותי וכולל מחיר תחרותי במיוחד חלק בלתי מבוטל מהיצרניות הסיניות כלל לא מתיימר לפרוץ אל שוק המכשירים חכמים האמריקאי, אשר ידוע בקיבעון מסויים למותגים וותיקים וכאלה שנתפסים כביתיים (כמו אפל, ובעבר גם מוטורולה) – אך כל זה לא מפחיד את ZTE, ענקית התקשורת הסינית אשר חוזרת לסיבוב שני של נסיון פריצה בינלאומי עם סמארטפון ה-Axon 7 החדש. ה-Axon 7 מזכיר מאוד את ה-Mi 5 של שיאומי וה-Zuk Z2 Pro של לנובו, על ידי כך שהוא מציע מפרט מתקדם ביותר עם כמות מינימלית בהחלט של פשרות – במחיר התחלתי שנמוך משמעותית ממכשירי הדגל של שחקניות וותיקות ומוכרות יותר דוגמת סמסונג, LG, HTC וכמובן אפל.…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by orelzion,

הי משום מה אני לא מצליח לקרוא xml משום אתר, הוא תמיד נותן לי שגיאת permission denied. להלן הקוד private RSSFeed getFeed(String urlToRssFeed) { URL url=null; try { // setup the url url = new URL(urlToRssFeed); // create the factory SAXParserFactory factory = SAXParserFactory.newInstance(); // create a parser SAXParser parser = factory.newSAXParser(); // create the reader (scanner) XMLReader xmlreader = parser.getXMLReader(); // instantiate our handler RSSHandler theRssHandler = new RSSHandler(); // assign our handler xmlreader.setContentHandler(theRssHandler); // get our dat…

23. Started by acid-boy,

אני מעוניין לקנות את הטבלט הזה http://ksp.co.il/?uin=17437 עכשיו ראיתי שיש דונגל של USB רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לחבר אותו לאר דיסק חיצוני וצורב חיצוני , כי המערכת הפעלה שלו היא גם ווינדוס 8 ואם הווינדוס 8 קורא את כל הקבצים כמו במחשב ואם כן אני נראה לי קונה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. למה להסתפק רק במערך מצלמות כפול רק מאחור או רק מקדימה? לכתבה

25. זה רשמי, האייפון בישראל http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3306185,00.html אין הרבה מילים חח

• 107 תגובות
    • 10.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.