עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד

2. נגמר לי המקום על הפלאפון ואני צריך כרטיס הרחבה לצורכי אחסון תמונות, וידאו ומוזיקה, וגם כתיבה ישירה מאפליקציית המצלמה לכרטיס (בתקווה שזה אפשרי מבחינת המכשיר, עוד לא בדקתי). קראתי קצת ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך 32GB Class 10. לגבי הנפח, אני תמיד חושב קדימה יותר, ואני לא רוצה בעתיד להיתקע שוב כי יש לי יותר מדי שירים ותמונות, אני מעדיף לשלם כפול ושיהיה לי יותר מקום. חוץ מזה, הכרטיס ישמש אותי גם להעברת קבצים רנדומליים בין מכשירים (מחשבים, פלאפונים, טאבלטים וכו'). אני מקווה שהגעתי למסקנה הנכונה, אם לא, אני פתוח להכוונה הייתי היום בכמה חנויות בקניון המקומי, כמו Samsung, קרביץ, באג ועוד כמה חנויות גאדג'טים ואלקטרוניקה, וכולן מוכרות אך ורק כרטיסים של Sandisk. קראתי קצת חוו"די…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Doron17,

שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dids22,

שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.

6. שלום לכולם, אחרי כמה וכמה בדיקות ושמיעה של מכשירים שונים החלטתי לרכוש את המכשיר הנ"ל. וכמובן החלטתי לספר לכם עליו מכיוון שאני בפורומים כבר הרבה זמן.. טוב, אז נתחיל בדבר הראשון - מידותיו הפיזיות של המכשיר: המכשיר זעיר!! אך יש לציין שהוא עבה ולכן הוא מרגיש מסיבי ביד או בכיס ואורכו הצנוע לא משפיע. שימו לב שהוא בדיוק ברוחב של הנוקיה. נוח מאוד. וגם יפה האמת, שחור עם 2 מסגרות כסף. (למעלה ולמטה) קצת תכונות: קבצים - mp3 mpeg wma ogg txt jpg וקבצי FLAC שאני לא משתמש כמובן USB 2 שדרכו מטעינים את המכשיר. (סוללה כלולה נטענת) הכונן הוא כונן זעיר 0.85 אינץ' תוצרת טושיבה מסך OLED בהיר מאוד יש לציין בגודל 1.3 אינץ' נמשיך בתפעול בצד המכשיר קיימים כפתורים כאשר מלמטה זה עוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by freesoul23,

בימים הקרובים אני מתכוון להגיע לאורנג' ולעשות תוכנית חדשה (מהעבודה) , כמו כן חשבתי כבר להחליף את המכשיר הישן שלי (נוקיה 6070) במשהו יותר מתקדם. התחלתי לחקור את המכשירים החדשים וראיתי הרבה המלצות לרכוש את המכשיר בחנות פרטית ושזה יוצא יותר זול. האם באמת עדיף לרכוש את המכשיר מחנות פרטית? איך רכישת המכשיר מחנות פרטית מסתדרת עם תוכנית באורנג'? יש חנויות פרטיות מומלצות באשדוד?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by (G),

חצי שנה מתכנתים יושבים על זה והנה האור בקצה המנהרה, עדיין לא התקנתי אותו על המכשיר כי אני מחכה לגרסה הסופית שתצא בקרוב. ממה שהבנתי ניתן להריץ את 2 מערכות ההפעלה ביחד(אנדרויד, סמסונג OS) מערכת ההפעלה ניתנת להרצה רק מכרטיס חיצוני חובה MICRO SDHC לכל בעלי המכשיר, יש תקווה להוציא ממנו עוד קצת... אם אני לא טועה זה יהיה מכשיר האנדרויד הכי קטן עם החומרה הכי חזקה יחסית לגודלו. --- מכיוון שהפיקסון12 זהה לסמסונג ג'ט(חוץ מהמצלמה) אולי גם עליו יהיה ניתן להתקין אנדרויד 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by avihai007,

שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Googleness,

אהלן, יש לי היום N95 מהדור הראשון וראיתי בסלקום שיש מבצע שבו אני מדבר 149 ש"ח לחודש (זה ממילא מה שיוצא לי בערך) ואז אני מקבל את המיילסטון בחינם. ממה שקראתי ברשת ובסרטונים שראיתי ביו טיוב זה נראה לי טלפון מצויין לצרכים שלי. חוץ מזה שמקבלים איתו בחבילה דרך סלקום גם מתנות, דף המוצר: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/motorola/milestone_a853/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13837&devices=main מה נראה לכם שווה לקחת אותו בחינם או שעדיף מכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים לכתבה

14. Started by BIGBENG5,

יש לי אייפון 3GS עם הבוטרום הישן ופרוץ על ספיריט הבנתי שכדי לפרוץ עם sn0wbreeze-V1.6.1 לגירסא 4 אז צריך שהאייפון יהיה פרוץ אבל לא עם ספיריט כל הזמן שאני מנסה לפרוץ אותו אני לא מצליח נגיד עם redsn0w0.9.4 זה טוען כמה דברים ואז איך שזה אמור לסיים את הפריצה וליהיות את התמונה הזאת של הכונן(ניראה לי) על האייפון זה ניתקע ויש מסך שחור באייפון ועם blackra1n יש לי את הבעיה שלא מופיע התמונה של גיאוהוט אז ראיתי את 2 המדריכים האלו http://cydiaupdates.wordpress.com/2009/10/13/blackra1n-not-working-for-you-stuck-on-running-or-entering-recovery-mode-the-blackra1n-checklist-get-your-idevice-jailbroken-now/ וזה עדיין לא עובד עם כל תוכנה ניסיתי לפרוץ איזה 15 פעם(בלי להגזים) ועשיתי מל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איזה עדיף מבין 3 המכשירים הנ"ל? 6500, 3120 קלאסיק, 6120C (כולם נוקיה)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן. התקנתי avm ב-win7 64bit והוספתי מכשיר וירטואלי (android 4.0). ההפעלה של המכשיר פועלת כמו שצריך, אבל כשאני מכבה אותו, הוא תקוע שעות על המסך של shutting down ולא זז משם, ומכריח אותי לסגור אותו ידנית (ctrl+alt+del וכדומה). זה בין השאר, מונע ממני מלהריץ אפליקציות שכתבתי ב-eclipse. ברגע שאני מנסה להריץ, המכשיר עולה ישר על המסך בו סגרתי אותו, כלומר על ה-shutting down... רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by potamica,

אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tmpusr,

הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בהתאם לדיווחים המוקדמים, יצרנית הסמארטפונים הסינית מייזו משיקה פאבלט חדש וזול במיוחד לסדרת ה-Blue Charm החדשה שלה, העונה לשם m1 note לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%94%d7%9b%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-5c-%d7%95%d7%94-6-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Kirill-TMS,

היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכם, עברתי למכשיר החדש LG G4 מאייפון 5 ולאט ולאט אני מתחיל להתרגל להשתמש בו. יש לי כמה אפליקציות שרכשתי אותם בAPPSTORE כשהיה לי אייפון 5 ואני רוצה להעביר את חלק מאפליקציות ששילמתי עבורן (כמו מילון ספיר, מקלדת עברית מנוקדת) ומילון באנגלית. כאשר אני מחבר את אייפון למחשב אני רואה את כל היישומים בITUNES , אבל יודע כיצד לעשות העברה של יישומים למכשיר אחר. עכשיו האייפון 5 ללא WIFI אבל כאשר דרך בלוטוס' אפשר גם בד"כ להעביר אפליקציות או הנחתי ותקנו אותי אם אני טועה שמכשיר LG G4 עם מערכת הפעלה Android - כיצד עושים של אפליקציות ששילמתי עבורם. למרות שאני אנסה דרך Google Play לחפש את האפליקציות שבתשלום, אבל אני גם דרך Google Play גם דרך התשלום. האפליקציה החינמית לסנכרון בין I…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אבא שלי רוצה לרכוש סמרטפון ועובר מפלאפון ישן ופשוט. היות והמעבר חד עבורו, אני מחפש פלאפון שיהיה נוח לשימוש, קרי, מסך איכותי ובהיר לשימוש גם בשמש, רמקול חזק וברור לשיחות קוליות וחשובה לו מאוד איכות השמיעה באפרכסת ושישמעו אותו היטב וברור בצד המקבל את השיחה (אולי ריבוי מיקרופונים וסינון רעשים?), כמו גם שימוש ב-G.P.S, קריאת חדשות, ווצ'אפ, צפייה בסרטוני יו טיוב ועברית מלאה. חשבתי על מכשיר בעל מסך 5.5" עבורו. הוא לא ישתמש ברוב הטכנולוגיות הקיימות בפלאפונים החדישים של ימנו ולכן לא צריך מכשיר High End. הרכישה יכולה להתבצע באילת והסכום יהיה סביב ה-1,600 ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Asus Zenfone 2 64GB או ONEPLUS ONE 64GB או LG G3 32GB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היוצר של אפליקציית ה-Peace החינמית לחסימת פרסומות בדפדפן התחרט אחרי כמה ימים בלבד על כך שיצר אותה לכתבה: http://hwzone.co.il/האפליקציה-הפופולרית-ביותר-בחנות-של-אפ/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.