גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קיצר נכנסתי בטעות למצב טיסה כשהדלקתי תפל' ואי אפשר לצאת ממנו, גם כשאני מדליק מחדש הוא ישר נכנס למצב טיסה בלי לתת לי בחירה. איך יוצאים מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.informationweek.com/news/global-cio/trends/showArticle.jhtml?articleID=228300150&subSection=All+Stories עוד חברה שמסיימת את הטיול שלה בארץ האנדרויד. מכשיר אחד בלבד בשוק Dell Streak ו...זהו. חבל. Dell Thunder לא יראה אור לעולם.... חבל :-\
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיפורי מחנות פרטית http://well-mobile.co.il/ מכשיר מדובר נוקיה 5800 הזמנתי את המכשיר משם , המכשיר הגיע בערכה מבולגנת חצי מהדברים מהדברים ארוזים חצי מהדברים לא ארוזים הערכה לא הייתה נראה חדשה החל מהקופסא למה שהיא מכילה המכשיר היה תוצרת סין , למי שדברים קטנים משנה משהו , צפוי להתאכזב , הזמנתי מכשיר כחול קיבלתי , מפרט שחור , סטנד שאמורים לקבל עם המכשיר לא קיבלתי עם המכשיר הזמנתי מגן מסך בתוספת תשלום שגם לא הגיע אליי ואכן צויין בקבלה , שפניתי לחנות התעצבנו עליי דיברו אליי בחוצפה ואמרו שכנראה שאני לא יודע מה ערכה צריכה להכיל , ושאין כזה דבר ולא קיים כזה דבר מפרט בצבע כחול רק שחור , ושלפני שאני אומר דברים שאני יבדוק את עצמי , רק תראו עם מי יש לכם עסק , שניסיתי להיות נחמד ולהודי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת הנוחות האם ה- MP4 הוא גדול ולא נוח או שלא נוח לראות בו סרטים אז עדיף כבר את הנאנו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-