עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by stone cold,

אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/

5. Started by אנדי,

עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני צריך המלצה לטאבלט פשוט שימש רק לגלישה מדי פעם וסקייפ. יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש צורך. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by david_borohov,

אהלן, אחי החייל הקרבי הצליח לשכנע את אמא לקנות לו טאבלט לימים המשעממים במוצב. כמובן שאני זה שצריך לבצע עבורו את סקר השוק - איזה טאבלט ייתן את התמורה המקסימלית לצפייה בסרטים וסדרות? אין חשיבות לאיכות המצלמה, 3G או חיבוריות מתקדמת. יש חשיבות לעמידות, איכות מסך ואפשרות לחריץ הרחבה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, give or take. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hadarK,

טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OR2OOO,

אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LockOn,

היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה

16. Started by שניצל,

חברתי מקבלת מהעבודה טלפון חדש, ויש לה אחת מארבע אופציות: iPhone 7, iPhone7+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge. הפלוס וה-edge גדולים מדי עבורה ולכן לא רלוונטיים. אז נשאר לבחור בין Galaxy S7 ו-iPhone 7. היא מקבלת את המכשיר מהעבודה ככה שהמחיר אינו שיקול. עד עכשיו היו לה רק מכשירי אנדרואיד (המכשיר הנוכחי הוא נקסוס 5, ולפני כן היה לה motorola defy). באופן אישי אני מעדיף את הגלקסי כי אני מעדיף אנדרואיד על פני אייפון (ובעיקר אני לא אוהב את המגבלות שאפל שמים לנו), אבל זו כאמור דעתי האישית. הדברים הכי חשובים עבורה הם כנראה הסוללה והמצלמה. אז מה דעתכם? מי מהשניים עדיף?

17. שבוע טוב אני מחפש טאבלט בסיסי שיעמוד האילוצים הבאים: -יציאה למסך חיצוני full HD לפחות - שימושים עיקריים לפי סדר: אקסל גרסה אחרונה, גלישה וסרטים. -מסך מכויל בצורה סבירה למנוע כאבי עיניים האם יש טאבלט שיענה על 3 צרכים אלו? Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dato,

שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Or94,

העברתי לפורום תמיכה טכנית

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Polk,

חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.