עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. החברה הטאיוואנית מציגה גירבה משופרת לשבב הביניים שעוד לא ממש זכינו לראות בפעולה ממשית לכתבה

2. כותרת

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הטאבלט nexsus 7 דור שני (שיצא השנה) כאשר אני מריץ משחק כלשהו לדוגמא angry bird המשחק רץ במצב landscape ואז הכפתורים למטה (חזור משימות) נעלמים ואני לא יכול לצאת מהמשחק הפתרון היחדי הוא כיבוי והדלקה של הטאבלט הבעיה לא קוראת במצר landscape כאשר אני מריץ אפלקציה של gmail,ynet וכו רק במשחקים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aaronc76,

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liiight,

סמסונג הכריזה אתמול על ה-Galaxy Note 4, הפאבלט שהתחיל את שגעון המסכים הגדולים, ונראה שהחברה לא רוצה להחליף נוסחה מנצחת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%9c%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%9c%e2%80%8e/

10. היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by k534d,

הדרישות מצלמה טובה, עדיפות לטלפון עמיד למים. מערכת הפעלה העדפה לאנדרואיד אבל לא חייב. תקציב עד 2000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון מיפן. כדאי? חשבתי על HTC M8. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ישראל ברקו,

הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…

18. Started by OR2OOO,

אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/

24. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.