עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by momo777,

היי, אני רוצה להזמין מהאינטרנט סוללה מקורית אבל נראה לי שיש מלא זיופים. למישהו יש קישור מתאים? בארץ המחיר לא יורד מ90 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.

3. Started by janan,

שלום ביצעתי רוט לגלקסי s3 והופיעה לי האפליקציה של סופר יוזר כעת אני רוצה להישתמש באפליקציה מסיומת והוא מבקש שאנ יהיה סופר יוזר פרו איך אני הופך את המכשיר או משדרג ללא עלות כמובן לסופר יוזר פרו ? גירסא 2.16 אשמח אם תענו בדחיפות תודה רבה המשך יום טוב.!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה. שווה? עריכה: אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האם ממשק האייפון כל כך פשוט שגם ילד קטן בן שנה יידע להפעיל אותו? צפו בסרטון הבא.. http://www.solicko.com/?p=50 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tal147,

על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה

14. מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by itai_1813,

שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dor_15,

שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Radioheadz,

למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים