עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

מה ההבדלים בין הSHUFFLE דור שני לדור שלישי?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by c3349196,

הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…

5. Started by Ghosthunter,

שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by haviv822,

משהו מכיר הבדלים בניהם ?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by Tall-Guy,

שלום חברים :-) עשיתי קצת סקר שוק לפני שכתבתי את ההודעה הזאת, ונראה שיש קהל מפרגן מאוד גם ל G2 וגם ל Nexus 5. הבעיה היא שרוב השירשורים שמצאתי פה או באתרים בחול הם יחסית ישנים, ומדווחים על בעיות שיש סיכוי שכבר אינם קיימות (כמו בעיית הסוללה ב Nexus 5). הייתי שמח לשמוע חוות דעת מעודכנת מאנשים שמסתובבים עם אחד המכשירים ביום יום. אני מחפש טלפון לאישתי, והשימושים העיקרים שלה הם Candy Crush או "המשחק שכולם משחקים החודש" התורן, מוזיקה באוטובוס בדרך הביתה (או רדיו), שימוש במצלמה וכמובן דיבור בטלפון (אז כדאי שהרמקול יהיה סביר). יש לי רקע עם מערכות Android, אבל הייתי מעדיף לא להתחיל להתעסק עם Rooting (אלה אם כן זה באמת פשוט כמו ב Nexus). הייתי מעדיף משהו שמגיע יציב וטוב מהקופסא, ו…

8. אהלן. אני לפני רכישה של מכשיר IPOD. יש 2 אופציות. 1- אייפוד נאנו הקטן והחביב.. 2GB עולה כ750 ש"ח. 2- אייפוד וידאו הרציני יותר.. 30GB עולה כ1200 ש"ח. השאלה אם התועלות של הוידאו מציקות את המחיר? אני בטוח שאני לא ינצל יותר מ5 גיגה במקרה הטוב , אבל השאלה אם באמת נוח לראות וידאו במסך הפצפון הזה. ומעבר לוידאו , יש הבדל באיכות השמע? והבדלים בשאר התחומים כגון - האם יש רדיו , משחקים רציניים , או כל משהו אחר שיעביר את הזמן? אשמח לתשובות. שחר.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tmpusr,

http://forums.zzkko.com/topic/2460-ainolstore-is-strategic-partner-of-ainol/ ההכרזה המקורית באתר של AINOL: http://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=article&action=info&articleid=609

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by (iriver H10),

לכל מי שחיכה לגרסת ה8 ג'יגה של הD2. אז הנה היא יצאה, ולא רק שהיא יצאה היא כבר בארץ! http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205727&pageInfo=2

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. Started by spitzi,

בתמצית, יש סרטים של 1080p שהוא עושה לה buffering כל דקה. לפני יתר הפרטים, שאלה מקדימה: לבוקסי בוקס יש חומרה מספיק חזקה בשביל לנגן 1080p, נכון ? להלן פירוט, הכל מחובר חוטית: *) ראטור Netgear חדש של בזק, הבוקסי בוקש מחובר אליו בכבל אתרנט ואל הטלביזיה (Samsung D6000) בכבל HDMI. *) אל הראוטר מחובר בכל אתרנט גם מתאם חשמלי מסוג D-Link 306AV, אמור להיות 200Mbps. בממ"ד יושב המחשב שמארח את הסרט המדובר, והוא מחובר בכבל אתרנט אל מתאם חשמלי נוסף. *) הסרט (Apollo 18) הוא mkv בגודל 15GB, אמור להיות ברזולוציה 1080p. *) בוקסי בוקס עושה buffering כל דקה בערך, בין אם אני מנגן דרך שיתוף SMB, ובתדירות נמוכה יותר אם אני מנגן דרך תוכנת Boxee Media Manager שמותקנת על המחשב המארח. בואו נניח שהמת…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אחד מהמכשירים הכי זולים בשוק המקומי שתוכלו למצוא עם עשר ליבות עיבוד ו-4GB של זכרון דינאמי זמין לרכישה לכתבה

13. יותר ויותר דגמים עתידיים יבוססו על ה-Snapdragon 675 הטרי של קוואלקום - שנראה מבטיח מאוד במבחני ביצועים חדשים בהם נצפה לכתבה

14. שבב ה-A11 Bionic של חברת הענק לא מציע רק שם מעניין, אלא גם ביצועים אשר מבהירים כי ההחלטה שלה לעבור לפיתוח עצמי מלא הייתה הגיונית ואף מתבקשת לכתבה

15. המכשיר המשתלם החדש שהוצג עם שבב Mediatek משוכלל יזכה ככל הנראה גם לגרסה המבוססת על Snapdragon 730G בהמשך לכתבה

16. הכירו את הדגם שמיועד לספק תחרות עבור ה-Snapdragon 870 וה-Snapdragon 860, תודות לתהליך ייצור חדשני של 5 ננומטרלכתבה

17. היצרנית הסינית משתלטת על המקום הראשון בדירוג הצילום של האתר DxOMark תודות לספינות הדגל שלה - אך הן יעלו לנו יותר מבעבר לכתבה

18. שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה

19. עוד לפני ההשקה הרשמית של סמסונג ידענו שמכשיר ה-Galaxy S6 החדש של החברה יהיה אחד מהסמארטפונים העוצמתיים ביותר בשוק, אך תוצאות חדשות של המכשירים החדשים מפתיעות אותנו עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97/

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אירוע ההשקה של סמסונג מתקרב במהירות - וכמו בדרך כלל התחושה היא שההדלפות הנרחבות יקשו על חברת הענק להפתיע אותנו על הבמה הגדולה מתחת לאור הזרקורים לכתבה

21. מכשיר ה-Galaxy A8s הוכרז רשמית עם חור בקוטר 6.7 מילימטרים עבור מצלמת הסלפי - ובינתיים ללא תג מחיר רשמי לכתבה

22. מכשיר הביניים החדש של סמסונג יהיה הראשון להשתמש בטכנולוגיית ה-Infinity-O אשר תנסה לחסל את טרנד המגרעת ולהחליפו בשיטה קומפקטית יותר לכתבה

23. חברת Mediatek מוסיפה עוד דגמים אל משפחת מוצרי ה-5G המודרנית שלה לכתבה

24. Started by LoopXXX,

לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.