עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה

2. סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה

3. הארנק שגם יטען לכם את הסמארטפון בצורה אלחוטית, גם ידאג שלא תשכחו אותו בשום מקום וגם יתן לכם הזדמנות לתפוס כייסים סוררים רוצה להיות הדבר הגדול הבא בכיס שלכם לכתבה

4. Started by sharonkal80,

שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  5. ניסיתי לבדוק מחירים באתרים סינים שמחזיקים סלולרים תוצרת סין היה מובן לי שהמחירים יהיו כל כך נמוכים , שכדאי לקנות להפתעתי התברר שיש מסע על ידי הרשויות בסין ובעלי האתרים למנוע ככל הניתן למכור סלולרים מבוקשים ישירות מסין דוגמא AXON 7 : http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160810002556&isPremium=y&SearchText=zte+axon+7+phones ותאריכים הספקה 47-63days בארה"ב אותו מוצר 399$ , אספקה עד 3 ימים תלוי באתר בארה"ב ( ונחטף ויש ביקוש גבוה מהיצע ) סלולרים של יצרן ועוד מהדגמים החדשים Xiaomi ששאלתי את המוכרים מדוע הם עושים את הכול לפגוע במכירה במחירים מגוחכים ויקרים עם משלוח ארו…

6. ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה

7. היכונו לנחיתתו האפשרית של דגם ביניים ראשון עם אחד השבבים הבכירים במשפחת Snapdragon 700לכתבה

8. כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה

9. Started by elibadra2,

שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nuctornal wisdom,

אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SilverCivic,

שבת שלום. לאחר ההתלבטות שלי בנוגע לבחירת מכשיר סלולארי חדש , פישפשתי ופישפשתי ונודע לי שדוד שלי חוזר לארץ מקנדה בקרוב. לאחר ששוחחתי איתו הוא אמר שאין לי בעיה להביא לי אייפון , המחירים שם מאוד זולים ביחס לארץ , סביבות ה2000 שקל ל3GS 32GB. מאמין שה16GB יעלה כ1600 שזה מצויין. הכל טוב ויפה אבל בכל זאת ישנם מספר דברים שאני רוצה לברר לפני הרכישה. 1. האם יש הבדל בין גרסת ל16GB לבין גרסת ה32GB למעט נפח הדיסק הקשיח? 2. לאחר שאביא את המכשיר , לא תהיה בעיה לפרוץ אותו שיהיה פתוח לרשת אורנג' ולהפוך את המכשיר לעברית ? 3. הבנתי ששקע החשמל בקנדה שונה מהארץ , ומתאם עולה לא מעט כסף , מה סביבת המחירים של מטען? או שבכלל המכשיר נטען למחשב עם USB ומתאם של USB לחשמל זה כל הסיפור ? תודה לעוזרים.…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by D-M-X,

אם אני מביא אותו מחו"ל, אפשר לשים בו סים של אורנג' נכון?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dani44,

חברה יצא אולי למישהו להיות בגרמניה ולבדוק מחירים לעומת הארץ בזמן האחרון? אני די מעוניין לדעת מה קורה שם מבחינת מחירים וכמה עולה שם... לדוגמא האייפון 4 יש דרך לברר? תודה

14. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מתכוון להביא אייפון 4 מחו"ל עכשיו השאלה שלי איפה אני יוכל להשיג אייפון סים פריי בארצות הברית וגם אם אפשר לדעת מה המחיר של המכשיר כוול הכל (מכס מיסים והכל ) ועוד שאלה אם אני מביא מכשיר שהוא לא sim free אני יוכל להוציא ממנו שיחות ללא שימוש בטורבו סים בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hezi508,

שלום לכולם , יש לי אפשרות להביא עם חבר מכשיר מארה"ב ראיתי את הגלקסי S3 32GB ב700 דולר באי ביי, מה אתם אומרים בכלל כדאי להביא מכשיר מארה"ב ? בגלל כל הנושא של העברית ונושא האחריות? שאלה שניה האם המחיר אטרקטיבי? או שאפשר למצוא באתרים אחרים מחירים טובים יותר? תודה, חזי

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oran55,

שלום כלום, יש לי 2 שאלות בנוגע להבאת פלאפון מחו"ל: 1. מה אני אצטרך לבדוק בפלאפון לפני שאביא אותו לארץ? הכוונה היא- האם כולם מתאימים לרשתות שיש כאן בארץ? 2. אם אני אביא מכשיר שהוא דור 3 או דור 3.5, יחייבו אותי בחבילת הגלישה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה ההבדל בין שני הדגמים??

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

20. Started by adirze,

קניתי אייפוד ורציתי להיות בטוח איזה מהם הוא? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by n00kie,

ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bati6,

אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?

23. Started by wooper,

שלום אני מעוניין לקנות סוללה לגלקסי 2 התברר לי שיש סוללה מקורית שמחירה גבוה מלא מקורית למשל http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=11526 http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=12243 האם יש הבדל ביניהם ובמה זה מתבטא?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by eliom,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין טאבלט netboox הזה http://m.ksp.co.il/product.php?uin=25608 לבין הטאבלט של טושיבה = https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11240 תודה.

25. מישהו יודע במה הw910i יותר טוב מהku580 חוץ מהחיישניי תנועה והעניין הזה של המשחקים? ההבדל של המחיר ניראה טיפה מוזר...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.